Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Canon assortiment

  Canon assortiment
   


  Canon


  Canon is al jaren een grote speler op de markt als het gaat om beeld. Beeld kunt u heel ruim opvatten, zo maakt Canon film camera's, foto camera's, printers en allerlei andere producten die te maken hebben met beeld. Sinds 1937 is Canon hier al mee bezig en door deze jarenlange ervaring is Canon inmiddels een autoriteit. Verder heeft Canon het milieu heel hoog in het vaandel. Alle effecten van de productie op het milieu worden geregistreerd en gecompenseerd en waar mogelijk verminderd.

  Canon Camcorder


  De innovatieve en lichtgewicht camcorders van Canon zullen u nooit teleurstellen. Deze technologische hoogstandjes zijn allemaal voorzien van een helder scherm om de zojuist gemaakte beelden op terug te kijken, een snelle geheugenkaart verbinding om de beelden veilig op te slaan en prettige grip waardoor de camcorder fijn in de hand ligt. Maar natuurlijk het meest belangrijke is dat de camcorders van Canon stuk voor stuk beelden vast kunnen leggen in een hoge resolutie en een framerate. Hierdoor blijven de mooiste momenten voor altijd bewaard in topkwaliteit. Met de ingebouwde creatieve functies van Canon, zoals de Story Creator, maakt u in een handomdraai spectaculaire films en boeiende vakantie videos.

  Canon Legria HF M306
  Canon Legria HF M56
  Canon Legria HF R26  Canon Compact Camera


  De camera's van Canon, hoe klein ook, zijn er altijd op gemaakt om in iedere situatie de perfecte foto te kunnen maken. En dat niet alleen. Deze perfecte foto kan niet alleen door professionals gemaakt worden maar ook door u! Iedereen kan het dankzij de eenvoudige en overzichtelijke gebruikers interface van Canon. Alle functies zijn slechts een druk op de knop van u vandaan en als u niet precies weet hoe u de camera moet instellen doet deze het gewoon zelf.

  Canon Ixus 230 HS
  Canon Ixus 310 HS
  Canon PowerShot SX230 IS  Canon Objectieven


  Iedere fotograaf zal u vertellen dat de camera nog niet de helft is van een goede foto. Alles draait om de lens. Het licht van uw foto moet namelijk door deze stukken glas om uiteindelijk terecht te komen op de beeldsensor van de camera. De objectieven van Canon zijn precies op maat gemaakt voor de Canon camera's en zo kan Canon een top resultaat garanderen. De grote diversiteit in objectieven zorgt voor een groot scala aan creatieve opties voor de fotograaf en omdat de lenzen uiterst snel zijn hoeft u nooit meer net dat ene moment te missen.

  Canon EF 135MM 1:2.0 L USM
  Canon EF 300MM 1:4.0 L IS USM
  Canon EF 50MM 1:1.2 L USM


  Canon Spiegelreflex Camera


  Een spiegelreflex camera is de grote broer van de compact camera. In een spiegelreflex camera zit een kleine spiegel waardoor u, via het oculair, rechtstreeks door de lens kunt kijken inplaats van naar een scherm. Het voordeel hiervan is dat er absoluut geen vertraging zit tussen wat er voor u gebeurt en wat u door de camera ziet. Verder treed er geen vertekening van het beeld op en is wat u ziet door de lens ook echt wat er op de foto komt te staan. Bij Canon betekend dit echter niet dat u aan gebruiksgemak hoeft in te boeten. Canon spiegelreflex camera's zijn er allerlei soorten en maten, voor echte professionals maar ook voor de hobby fotograaf.

  Canon EOS 550D Body
  Canon EOS 60D BODY
  Canon EOS 600D 18-135IS