Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Een royaal cadeau van Miele

  GEMISTE ACTIE


  Tijdelijk een S2 stofzuiger cadeau bij aankoop van een 1.600 toeren wasautomaat!


  Miele heeft nu een wel heel royaal cadeau voor u. Want van 1 mei tot en met 30 juni 2013 krijgt u bij aankoop van een Miele-wasmachine met een centrifugesnelheid van 1.600 toeren een S2-stofzuiger t.w.v. € 169,- cadeau. Zo bent u jarenlang verzekerd van een perfecte verzorging van uw kleding én vloer.

   

   

   Actievoorwaarden

  Deze actie geldt alleen voor de vanaf 1 mei tot en met 30 juni 2013 in Nederland gekochte Miele-wasautomaten met een Nederlands bedieningspaneel en een centrifugesnelheid met 1.600 toeren per minuut. Tot 15 juli 2013 heeft u de mogelijkheid uw gegevens op www.miele.nl/1600toeren in te vullen en vervolgens een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele Nederland B.V., t.a.v. Actie wasautomaten, Antwoordnummer 10, 4100 VP Vianen. Een postzegel plakken is niet nodig. Per consument, bedrijf of instelling kan slechts eenmaal van deze actie gebruik worden gemaakt. U kunt de door Miele ter beschikking gestelde S2-stofzuiger in mangorood niet ruilen voor een ander type en/of andere kleur. Het actieaanbod is niet inwisselbaar voor contant geld.

   

  Meer informatie

   

  Voor meer informatie over de actie kunt u contact opnemen met de afdeling Miele klantcontacten, bereikbaar via telefoonnummer (0347) 37 88 88 of per email via info@miele.nl. Miele Nederland B.V. behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.


   

  Actieproducten


  De actie is alleen geldig bij onderstaande producten.