Merken

  uw winkelwagen is leeg

  LG assortiment

  LG assortiment
   


  LG assortiment - Life's Good


  LG houd zich al sinds 1958 bezig met het maken van producten die als doel hebben om een gelukkiger en beter leven te creëren. LG maakt een zeer ruim assortiment aan producten voor thuis zoals radio's en televisies maar ook industriële producten zoals zonnepanelen. LG wil staan voor toekomst, jeugd, menselijkheid en technologie. En dat is ook wel te merken aan de frisse en geavanceerde producten die ze op de markt brengen.

  LG 3D TV


  Zoals gezegd staat LG voor toekomst en technologie en daar hoort natuurlijk ook de nieuwste 3D technologie bij. Daarom loopt LG dan ook voorop in deze ontwikkeling. Met een fris uiterlijk en top prestaties zijn de 3D modellen het neusje van de zalm, ook voor de minder grote portemonnee.

  LG 42LM671S
  LG 47LM960V
  LG 32LM660S


  LG LED TV
  Dat LED technologie zuinig was wist iedereen natuurlijk wel maar de TVs van LG zijn wel heel zuinig. Deze gebruiken namelijk maarliefst 40% minder energie dan de 'oude' LCD technologie. Dat is natuurlijk geweldig voor het milieu maar zeker ook voor uw portemonnee! En dat is nog niet alles dat u kunt besparen met een LED TV van LG. Naast energie besparen deze u namelijk ook ruimte. Door het super slanke design hangt een LG als een schilderij aan de muur.

  De LED technologie van LG zorgt ervoor dat u altijd een glashelder beeld heeft. Met een overweldigend beeldcontrast van 3.000.000:1 worden donkere beelden echt donker zonder verlies van detail terwijl lichte beelden super helder zijn.

  LG 26LS3500
  LG 32LS5600
  LG 47LM660S


  LG LCD TV


  LCD is de opvolger van de ouderwetse beeldbuis en is een verbetering in alle opzichten. Zo is LCD zuiniger, goedkoper, en platter. LG biedt niet zomaar LCD televisies aan, het zijn de beste van dit soort in een super strak design jasje. Zo zorgt LG ervoor dat televisie kijken een plezier wordt, of de televisie nou aan of uit is.

  LG 32LM669S
  LG 42LM860V
  LG 42LM620S


  LG Plasma TV


  Plasma heeft een aantal voordelen zoals de grote kijkhoek, platte schermen en een goede zwart weergave. Daar komt bij LG dan nog eens een hoge gebruiksvriendelijkheid, een super strak design en innovatieve functies. Zo is er bijvoorbeeld een LG Pentouch toestel waarmee u, dankzij een speciale pen, op het scherm kunt tekenen en schrijven om bijvoorbeeld foto's te bewerken.

  LG 42PM4700
  LG 50PA4500
  LG 60PA6500


  LG Blu-ray Spelers


  Blu-ray is de nieuwste technologie om informatie, zoals films en muziek, in grote hoeveelheden op te slaan op een schijfje. Doordat er veel informatie op een schijfje past wordt het mogelijk om films in nog hogere kwaliteit op het beeld te toveren en om 3D films af te spelen. Uiteraard kunt u met een Blu-ray speler van LG ook uw gewone DVDs en CDs afspelen. Daarnaast beschikken de Blu-ray spelers over een breed scala aan aansluitmogelijkheden zodat u bijvoorbeeld ook bestanden van een usb-stick kunt bekijken.

  LG BP220
  LG BP420
  LG BP620


  LG Home Cinema


  Een Home Cinema set zorgt ervoor dat een film kijken nog intenser wordt. Het geluid komt uw huiskamer in zoals het bedoeld is en zoals u het kent uit de bioscoop. De Home Cinema sets van LG zijn technologisch zeer geavanceerd en werken perfect samen met de ander LG apparatuur om een ultieme bioscoop ervaring te creëren.

  LG HX352
  LG HX752
  LG HX976TZW