Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Nikon assortiment

  Nikon assortiment
   


  Nikon - At the heart of the image


  Nikon is al sinds 1917 bezig met de wereld in beeld brengen. Toen ging dat door het maken van bijvoorbeeld microscopen en glazen lenzen. Later kwam daar de productie van camera's bij. Dankzij deze jarenlange ervaring met beeld heeft Nikon alles in huis om prachtige beelden voor eeuwig vast te leggen. Bij Nikon staan creativiteit en betrouwbaarheid centraal en dit onderscheid Nikon producten van de concurrentie.

  Nikon One


  Zoals gezegd staan creativiteit en betrouwbaarheid centraal. Dat is ook duidelijk te merken aan de nummer 1 van Nikon: de Nikon One. Deze camera combineert het beste van een systeem camera (spiegelreflex) en een compact camera in 1 toestel. Door het compacte formaat is het een camera die u altijd bij zich heeft. Tegelijkertijd bieden de verwisselbare lenzen een heel scala aan mogelijkheden die normaal gesproken alleen weggelegd zijn voor spiegelreflex camera's.

  Nikon 1 J1 Zwart + 1 NIKKOR VR 10-30mm
  Nikon 1 V1 Wit KIT + 1 NIKKOR VR 10-30mm
  Nikon 1 J1 Rood + 1 NIKKOR 10mm  Nikon Compact Camera


  De compact camera's van Nikon zijn bedoelt om mee te nemen. Of u nu naar een verjaardag, een picknick in het park, een survival tocht of een bergbeklimming gaat de camera's van Nikon gaan altijd met u mee om net dat ene moment, die ene unieke herinnering, vast te leggen. Er is natuurlijk meer. De Coolpix camera's, zoals de compact camera's van Nikon heten, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit en beschikken over de laatste technologie om ervoor te kunnen zorgen dat uw foto's altijd scherp en vol van kleur zijn.

  Nikon COOLPIX P310 Wit
  Nikon COOLPIX S3300 Rood
  Nikon COOLPIX S8200 Zwart


  Nikon Spiegelreflex Camera


  Ook voor de fotograaf die wat meer eist heeft Nikon voor ieder wat wils. Of u nu een gevorderde hobby fotograaf of een goed betaalde professional bent, Nikon heeft de spiegelreflex camera voor u. Iedere spiegelreflex van Nikon heeft een krachtige beeldsensor en kan gebruikt worden met de NIKKOR lenzen van Nikon die, dankzij jarenlange ervaring, optimaal afgesteld zijn.

  Nikon D3100 Kit AF-S DX 18-55 VR
  Nikon D7000 + 18-105VR
  Nikon D90 + 18-105mm VR