Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Panasonic assortiment

  Panasonic assortiment
   


  Panasonic - Ideas for life


  Panasonic is al een oude speler op de markt. Opgericht in 1918 en begonnen met slechts 3 werknemers is het tegenwoordig uitgegroeid naar een multinational met meer dan 600 ondernemingen en bijna 306.000 werknemers. Panasonic is ooit begonnen met gloeilampen en maakt vandaag de dag bijna iedere vorm van consumenten elektronica die er te vinden is. Kwaliteit van leven verbeteren is het belangrijkste motto van Panasonic.

  Panasonic 3D TV


  Panasonic zet de toon in 3D TVs. Zo zijn er 3D Blu-Ray spelers, 3D foto camera's, 3D video camera's en 3D televisies van Panasonic en ieder van deze producten is van top kwaliteit. Het Panasonic FULL HD 3D-systeem maakt gebruik van de zogenaamde Frame Sequential-methode, waarbij twee verschillende 1080 progressive Full HD-beelden afzonderlijk worden weergegeven voor het linker- en het rechteroog. Synchroon met de weergegeven beelden opent en sluit de 3D-bril de linker- en rechterlens van de bril. Vervolgens worden de afzonderlijke beelden door de hersenen van de kijker op natuurlijke wijze gereconstrueerd tot FULL HD 3D-beelden.

  Panasonic TX-L42ET50
  Panasonic TX-L55WT50
  Panasonic TX-P55VT50

  Panasonic LED TV


  De LED TVs van Panasonic zijn natuurlijk van top kwaliteit, zoals u van Panasonic gewend bent. En uiteraard zitten ze bomvol met functies zoals een dynamisch contrast van 2.000.000:1, draadloos internet en DNLA certificering maar misschien nog wel het belangrijkste verschil met de concurrentie zit in het super strakke design. Deze minimalistische vormgeving zorgt ervoor dat televisie kijken een plezier wordt. Zelfs als de TV uit staat...

  Panasonic TX-L42E3
  Panasonic TX-L42ET50
  Panasonic TX-L55ET5


  Panasonic LCD TV


  De Panasonic VIERA LCD TV 's zijn uitgerust met geavanceerde technologieën, zoals een IPS Alpha panel en 100 Hz technologie, die bijdragen aan een geweldige kijkervaring. IPS Alpha panel zorgt voor een brede kijkhoek van wel meer dan 170 graden. Daarnaast zijn de Panasonic LCD TV 's uitgerust met VIERA Cast en VIERA Link wat de Panasonic LCD TV 's ook nog eens gebruiksvriendelijk en functioneel maakt.

  Panasonic TX-L32X5E
  Panasonic TX-L32ET5 Zwart
  Panasonic TX-L55DT50


  Panasonic Plasma TV


  De unieke Panasonic VIERA Plasma TV 's zijn voorzien van vele geavanceerde technologieën. De NeoPDP technologie die standaard in deze Panasonic Plasma TV 's zit kenmerkt zich door beelden met een hoge resolutie, prachtige zwartweergave en vele milieuvriendelijke functies en mogelijkheden.

  Panasonic TX-P42UT50
  Panasonic TX-P50GT50
  Panasonic TX-P65VT30


  Panasonic Camcorders


  Panasonic maakt camcorders in alle soorten en maten en voor allerlei doeleinden. Zo zijn er camcorders voor op vakantie, voor huis-tuin-en-keuken gebruik en voor de echte outdoor fanaten. Ieder van deze camcorders is simpel te bedienen, soms zelfs met 1 hand, en ze leveren stuk voor stuk top kwaliteit beelden zodat u al uw dierbare herinneringen scherp en professioneel vast kunt leggen.

  Panasonic HC-V500 Zilver
  Panasonic HX-WA20 Wit/Blauw
  Panasonic SDR-S26 Zwart
  Panasonic Compact Camera


  De compact camera's van Panasonic zitten vol kleur! Van helder violet tot fel geel, Panasonic maakt camera's in iedere kleur en een modern jasje. Maar niet alleen de buitenkant zit goed in de kleur. Met de hoge kwaliteit beeldsensoren van Panasonic vangt u alle kleuren die u ziet voor mooie scherpe en kleurrijke foto's. Uiteraard kunt u ook geweldige zwart-wit foto's maken met de compact camera's van Panasonic want naast een goede beeldsensor beschikken ze ook over veel creatieve functies die u de mogelijkheid geven om professionele, creatieve foto's te maken met een zakformaat camera.

  Panasonic DMC-FS40 Roze
  Panasonic DMC-FT20 Oranje
  Panasonic DMC-TZ30 Rood


  Panasonic Accessoires


  Om uw entertainment ervaring compleet te kunnen maken heeft Panasonic ook een ruim assortiment aan accessoires zoals 3D brillen en WiFi-dongels. Deze zijn door Panasonic zelf ontworpen en sluiten dus perfect aan bij alle andere Panasonic producten die u in huis heeft. Maar ook als u niet alles van Panasonic heeft kunt u natuurlijk genieten van de top-kwaliteit die Panasonic biedt met deze accessoires.

  Panasonic DY-WL10
  Panasonic TY-CC20
  Panasonic TY-ER3D4


  Panasonic 3D Blu-Ray Speler


  Als u ervan houd om lekker een filmpje te kijken in uw eigen thuis bioscoop kan een Blu-Ray speler natuurlijk niet ontbreken. Blu-Ray is de opvolger van DVD en bied een veel hogere beeldkwaliteit en beter geluid. Panasonic laat het daar niet bij. Zo zijn de Blu-Ray spelers van Panasonic in staat om een hele reeks aan bestandstype af te spelen. Daarnaast is er een groot aantal aansluitingen aanwezig om u meer vrijheid te geven over uw entertainment systeem.

  Panasonic DMP-BDT210
  Panasonic DMP-BDT310
  Panasonic DMP-BDT500


  Panasonic Micro HiFi sets


  Panasonic is goed in beeld, met TV's, Blu-Ray spelers en camera's, maar is zeker ook goed in geluid. Dat is dan ook te merken in de HiFi systemen van Panasonic. Deze lopen uiteen van een 'normale' radio tot en met een iPod of iPhone docking station, uiteraard gecombineerd met krachtige speakers.

  Panasonic SC-HC27
  Panasonic SC-HC37
  Panasonic SC-PMX5


  Panasonic Home Cinema


  Een Home Cinema set is tegenwoordig bijna onmisbaar. Goed geluid maakt immers uw bioscoop ervaring en de Home Cinema systemen van Panasonic zijn op dit gebied het neusje van de zalm. Panasonic gaat mee met de laatste ontwikkelingen en innovaties en hierdoor kunt u genieten van een waar entertainment geweld; een uitgebreid systeem dat bijna alles voor u afspeelt in topkwaliteit en met een krachtig geluid.

  Panasonic SC-BTT370
  Panasonic SC-HTB550
  Panasonic SC-XH170