Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Philips 10 Jaar Ambilight TV Promotie

  Philips 10 Jaar Ambilight TV Promotie.
  Deze actie gaat van start in november 2014.

  Ambilight

  Philips Ambilight voegt een nieuwe dimensie toe aan uw kijkplezier. Vanaf de achterkant van uw Philips TV wordt een gloed op de muur geprojecteerd die aansluit op het beeld op het scherm. Hierdoor ervaart u het beeld groter en dit resulteert in een overweldigende kijkervaring. Daarnaast kunt u op uw Philips TV eenvoudigweg de kleur van uw wand instellen in het TV-menu, hierdoor houd de Ambilight dus rekening met de kleur van uw wand en past de kleurweergave hier op aan.


   

  Ultra HD 4k; de beste beeldkwaliteit nu beschikbaar!

  De meeste mensen beginnen inmiddels een beetje te wennen aan Full HD, maar het is alweer tijd voor nog betere beeldkwaliteit! Beeldschermen met Ultra HD – ook wel 4K genoemd – hebben vier keer zoveel pixels als Full HD beeldschermen en dus vier keer zoveel details.

  Als u het beeldscherm van dichterbij bekijkt zult u geen individuele pixels zien, maar perfect vloeiende beelden met verbluffende diepte en helderheid. Het beeld is adembenemend echt, waardoor het lijkt alsof de acteurs en actrices bij u in de kamer staan. Zeker als Ultra HD wordt gecombineerd met 3D. Dan vliegen de vonken er echt vanaf, uw huiskamer in.

  Daarnaast kunt u ook eindelijk uw hoge resolutie foto’s bekijken zoals ze er echt uit zien. Full HD is wat dat betreft nog steeds beperkt, maar met Ultra HD ziet u werkelijk alle details.