Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Philips assortiment

  Philips LCD LED 3D TV

   

  Philips LCD TV, Philips LED TV, Philips 3D TV, Philips Home Cinema, Philips Blu-ray, Philips Muurbeugels

   

  Koninklijke Philips Electronics, bekend als Philips is een onderneming die zich richt op het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen, door middel van vele innovaties. Philips is toonaangevend op de gebieden van gezondheidszorg, lifestyle en licht en integreert hierbij technologieën en design in de mensgerichte oplossingen. Dit zie je terug bij bijv. de Philips TV's in de Ambilight technologie en mogelijkheid tot het bekijken van 3D content.


   

  Philips LCD TV

   

  De Philips LCD TV kenmerkt zich door de vele extra's, zoals de bovengenoemde Ambilight. Daarnaast geven Philips LCD TV's een prachtige beeldkwaliteit en een hoog contrast. Hierdoor krijgt u haarscherp en helder beeld met natuurlijke kleuren. De innovatieve Clear Sound technologie van Philips brengt geluid naar een hoger niveau, waarbij de verstaanbaarheid van stemmen aanzienlijk wordt vergroot.

  Philips LCD TV

   


   

  Philips LED TV

   

  De Philips LED TV's kenmerken zich door het platte ontwerp in combinatie met het betoverende effect van Ambilight. Deze tv's bieden u scherpe bewegende beelden door de minimaal 100Hz LED schermen met een responstijd van slechts 2ms. Dankzij HD Natural Motion zien deze beelden er tevens vloeiend uit in Full HD. Met de onzichtbare 20W Incredible Surround speakers geniet u van dieper en breder geluid. Tenslotte biedt een DLNA aansluiting u de mogelijkheid om gebruik te maken van het internet.

  Philips LED TV

     Philips 3D TV

   

  Philips 3D TV's bieden twee verschillende 3D-technologieën: 3D Max voor een haarscherpe hoge resolutie en Easy 3D voor de meest aangename kijkervaring.
  3D Max maakt gebruik van Active 3D-technologie. Daarnaast wordt de volledige capaciteit van de Philips Perfect Pixel HD Engine-processor benut voor vloeiende bewegingen in Full HD 3D-kwaliteit.
  Easy 3D daarentegen maakt gebruik van Passive 3D, dit is de prettigste type 3D om naar te kijken. Deze vorm van 3D werkt tevens ook goed samen met de Ambilight techniek.

  Philips 3D TV

   


   

  Philips Home Cinema / Philips 3D Home Cinema

   

  De Philips Home Cinema sets zijn een ervaring op zich. de Home Cinema sets van Philips bieden u kristalhelder geluid vanuit elke hoek, waarbij elk geluid hoorbaar is. De Philips Home Cinema sets zijn een mooie aanvulling op uw Philips TV en/of Philips Blu-ray speler

  Philips Home Cinema / Philips 3D Home Cinema

   


   

  Philips Blu-ray speler / Philips 3D Blu-ray speler

   

  Met een Philips Blu-ray speler kunt u volop genieten van een HD ervaring. Blu-ray spelers van Philips geven een subliem beeld en geluid. Daarnaast spelen ze ook gewone DVD's af. Ook zijn er Philips blu-ray spelers die 3D films kunnen afspelen.

  Philips Blu-Ray speler / Philips 3D Blu-Ray speler