Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Philips TV Remote app  In de App Store is een gratis app verschenen waarmee je bepaalde series televisies van Philips mee kan bedienen. De Philips TV Remote app werkt op bijna alle 8000 en 9000-televisies uit 2009 en de 7000, 8000 en 9000 series uit 2010. Dit zijn allemaal televisies die zijn voorzien van Net TV en een netwerk aansluiting.


  Om gebruik te kunnen maken van de Philips TV Remote app dien je ‘JointSpace’ op je televisie te  activeren. Toets hiervoor de code ’5646877223′ achter elkaar in op de originele Philips  afstandsbediening totdat de tekst ‘JointSpace enabled’ verschijnt op het scherm.

  De Philips WiFi TV Remote geeft je toegang tot de basisfuncties van de televisie, volumeregeling, zappen en het uitschakelen van de televisie. Maar er zijn ook meer geavanceerde opties beschikbaar. De applicatie heeft bijvoorbeeld ook een toetsenbord waarmee je tekst kunt invoeren bij de applicaties in Net TV, ontzettend handig bij het surfen op het internet en het zoeken naar video’s op YouTube.  Wanneer je een Philips televisie uit de bovengenoemde series bezit en tevens beschikt over een iPad, iPhone of iPod dan is de Philips TV Remote app zeer een aanrader!  Naast het type televisie is ook de firmware van de televisie bepalend of je gebruik kan maken van de app. Een lijst met alle ondersteunde televisies en firmwares kan je terugvinden op: https://jointspace.sourceforge.net/index.html

  De app wordt overigens niet door Philips zelf uitgebracht maar maakt deel uit van een sourceforge project.
  Philips TV Remote app kan je terugvinden in de App Store met de onderstaande link:
  https://itunes.apple.com/nl/app/philips-wifi-tv-remote/id389423034?mt=8
  Door middel van bovenstaande functies kan de consument alle connected devices van Philips bedienen, zoals TV, Home Cinema Set, Blu-ray players en streamium devices. Denk hierbij aan het zappen, volume regelen, Ambilight instellingen aanpassen, Net TV openen.