Merken

  uw winkelwagen is leeg

  PlayStation 4

  PlayStation 4


  Met een PlayStation 4 (PS4) thuis is de woonkamer niet langer het middelpunt, maar de speler zelf!


  Stort je op een geweldig avontuur vol games, films, internettoegang, online chats, nieuwe evenementen, services en ervaringen met de PS4. Deze console belooft games die je wanneer, waar en hoe dan ook kunt spelen, dankzij een systeem dat speciaal is ontworpen om te voorzien in de behoeften van de allerbeste ontwikkelaars ter wereld.

  Dual Shock 4 controller
  Bestuur de games via een touchpad aan de voorkant van de Dual Shock 4 controller, die de Start- en Select-knoppen vervangt. Het balkje bij de TV zorgt ervoor dat de console weet waar de controller zich bevindt en hoe de controller beweegt. Op de controller druk je op de Share-toets om afbeeldingen of films van een game online te delen via Ustream.

  Gaikai-technologie
  De Gaikai-technologie is de pionier op het gebied van "cloud gaming": Gebruik geen schijfjes meer om te gamen, maar stream een spel vanaf externe servers. Of neem een game over van vrienden. Remote play met PS Vita Speel je een game op een PS4, maar wil iemand anders de TV gebruiken? Geen nood dankzij de PS Vita. Een spel online opslaan kan met een druk op de knop om vervolgens verder te spelen via een draagbare PS Vita welke niet meegeleverd wordt bij de aankoop van een PS4.

  PlayStation 3
  Dankzij een streaming service is het mogelijk om PS3 spellen te gamen op een PS4. Echter, de spellen voor PS4 zijn niet backwards compatibel met een PS3.

  Games
  Een selectie van de games, die op een PS4 gespeeld kunnen:
  • Killzone Shadow Fall: je kruipt in de huid van een elite Shadow Marshal die de opdracht heeft om de gemoederen tussen de Helghast en de Vektans te sussen. 
  • inFAMOUS: Second Son: de game speelt zich af in Seattle en Delsin Rowe is de nieuwe held die de gave bezit om rook te manipuleren. 
  • DriveClub: verbindingsopties met sociale media, superstrakke graphics en de allerbeste supercars ter wereld doen hun best in de nieuwste titel van Evolution Studios. 
  • Knack: verander in een gigantische vechtmachine dankzij de kracht van oude relikwieën in dit zinderende nieuwe avontuur. 
  • Watch_Dogs: ontdek hoe het voelt om de volledige controle te hebben over een hyper-verbonden stad. 
  • The Witness: de nieuwste puzzelgame van Jonathan Blow, geestelijk vader van Braid. 
  • Destiny: een gloednieuwe first person shooter van Bungie Studios. 
  • Andere titels die op stapel staan zijn onder meer Capcoms Deep Down en Diablo III van Blizzard. 

  Beschikbaar
  De PS4 is naar verwachting rond de feestdagen beschikbaar. De prijs is nog niet bekend.