Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Samsung assortiment

  Samsung LCD LED 3D TV


  Samsung LCD TV, Samsung LED TV, Samsung Plasma TV, Samsung 3D TV, Samsung Camera, Samsung Home Cinema, Samsung Blu-ray

  Samsung is een van oorsprong Koreaans bedrijf dat zich in de afgelopen 70 jaar heeft ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende elektronica bedrijven ter wereld. Samsung staat voor ‘Nieuwe technologie’, ‘Productinnovaties’ en ‘Creatieve oplossingen'. Dit zie je ook terug in het uitgebreide assortiment en de nog steeds groeiende productlijnen.


  Samsung LCD TV

  De Samsung LCD TV 's hebben een milieuvriendelijk en stijlvol design en zijn veelal ook eco-vriendelijk door een laag energie verbruik. Daarnaast bevatten de nieuwste Sasmung LCD TV series de nieuwste LCD-technologieën en geavanceerde functies. Met een LCD TV van Samsung mist u nooit meer iets en word het bekijken van uw entertainment een fantastische beleving.

  Samsung LCD TV

   


  Samsung LED TV

  De Samsung LED TV's kenmerken zich door het unieke ultradunne "One" design. Daarnaast verbruiken de Samsung LED TV's erg weinig energie en hebben veelal een langere duurzaamheid. Dankzij de HyperReal Engine ziet alles er vloeiend en strak uit. Daar bovenop komen alle functionaliteiten van Smart TV en gepaard met superhoog contrast bekijkt u al uw content in de beste mogelijke kwaliteit.

  Samsung LED TV

   


  Samsung Plasma TV

  Samsung Plasma TV's geven haarscherp en vloeiend beeld weer. Veelal scherper en vloeiender dan LCD of LED. Dit komt door de revolutionaire plasma-technologie. Het nadeel is hier echter wel van dat de Samsung TV ook minder energie zuinig is. Dankzij de Smart TV-technologie heeft u al uw content voortaan binnen handbereik

  Samsung Plasma TV

   


  Samsung 3D TV

  Samsung 3D TV's zijn revolutionair en dankzij geavanceerde 3D-technologieën bieden ze je een overweldigende 3D ervaring. Films en Tv programma's kunt u namelijk met een druk op de knop in 3D bekijken op een Samsung 3D TV. Daarnaast is de Smart TV-technologie ook terug te vinden in de Samsung 3D TV 's.

  Samsung 3D TV

   


  Samsung Home Cinema

  Samsung Home Cinema systemen hebben sublieme geluidsweergave en daarnaast ook een prachtig design. Dankzij surround sound word je omgeven door geluid waardoor je muziek en films nog intenser beleefd. Met een Samsung Home Cinema set maakt u uw thuis bioscoop af.

  Samsung Home Cinema / Samsung 3D Home Cinema

   


  Samsung Blu-ray speler / Samsung 3D Blu-ray speler

  Samsung Blu-ray spelers bieden de hoogste kwaliteit Full HD weergave gecombineerd met prachtig geluid. Met een Samsung Blu-ray speler kunt u ook gewone DVD's afspelen. Dankzij de 1080p-upscalingstechniek worden deze zelfs mooier weergeven.

  Samsung Blu-Ray speler / Samsung 3D Blu-Ray speler

   


  Samsung Camera

  Samsung Compact Camera

  Fotobouw.nl verkoopt Samsung compact camera's. Dit zijn digitale camera met een compact formaat. Dankzij de geavanceerde fotografiemogelijkheden (zoals touchscreen, zelf effecten bewerken en Smart Filter-lenseffecten) maakt u met de Samsung compact camera's in stijl prachtige opnames zonder dat u veel hoeft mee te nemen.

  Samsung Compact Camera
  Samsung WB850
  Samsung WB150 Wit


  Samsung accessoires

  Van Samsung muurbeugel tot Samsung afstandsbediening en van Samsung 3d bril tot Samsung digitale decoder. Fotobouw.nl verkoopt een uitgebreid assortiment aan Samsung accessoires.

  Samsung accessoires