Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Samsung Madagascar Actie

  ! GEMISTE ACTIE !   
  Samsung brengt u: Madagascar!

  De producten van Samsung zijn plezier voor het hele gezin. Om u alvast op weg te helpen met plezier beleven aan uw Samsung product krijgt u nu Madagascar 1, 2 en 3 cadeau! Bij aankoop van een Blu-ray speler of Home entertainment systeem van Samsung ontvangt u de Blu-ray van Madagascar 3 (t.w.v. €39,99) en Video-On-Demand tegoed om Madagascar 1 en 2 te bekijken. Daarbij krijgt u op geselecteerde Samsung Home entertainment systemen ook nog eens tot wel €100,- Cashback! Zo wordt genieten van uw nieuwe Samsung product wel heel makkelijk.
   
   
   
  De Actiemodellen
   
  Bij de volgende modellen Home Cinema systemen van Samsung krijgt u Madagascar 1, 2 & 3 cadeau en maakt u gebruik van de Cashback actie van Samsung.
   
  HT-ES8200         €100,- Cashback
  HT-E6750W€100,- Cashback
  HT-E6500€50,-   Cashback
  HT-ES6600€50,-   Cashback
  HT-ES6200
  €50,-   Cashback

   

  Bij de volgende modellen Home Cinema systemen van Samsung krijgt u Madagascar 1, 2 & 3 cadeau.

  HT-E5500
  HT-E5200
  HT-E8200

   

  Bij de volgende modellen 3D Blu-ray spelers van Samsung krijgt u madagascar 1,2 & 3 cadeau.

  BD-ES6000
  BD-ES6000E
  BD-E5500
  BD-E8300
  BD-ES7000

   


  Wat u moet doen

  Om gebruik te kunnen maken van deze actie van Samsung moet u een Samsung actie product kopen en vervolgens het ingevulde aanmeldformulier, samen met de originele streepjescode van de verpakking en een kopie van de aankoopbon uiterlijk 15 Februari 2013 (poststempel) naar Madagascar Blu-ray speler promotie, Postbus 40066, 6203 DH MAASTRICHT sturen. Het actie formulier vindt u op: 

  https://www.samsung.com/nl/promotion/bij-aankoop-samsung-bluray-madagascar-cadeau/registreren.html (Blue-ray spelers)

  of 

  https://www.samsung.com/nl/promotion/bij-aankoop-samsung-hes-madagascar-cadeau/registreren.html (Home entertainment systeem).

   
   
  Actievoorwaarden
   
  Bij aankoop van een van de bovengenoemde actiemodellen ontvangt u Madagascar 3 (als Blu-ray disc) en Madagascar 1 en 2 als Video-on-Demand tegoed.

  Inzendingen die te laat en/of onvoldoende gefrankeerd en/of incompleet zijn verzonden, worden niet in behandeling genomen. Maak en bewaar kopieën van alle documenten die je verstuurt. Samsung is niet verantwoordelijk voor beschadigde, zoekgeraakte of vertraagde inzendingen.

  Samsung streeft ernaar het Voordeel binnen de 6 - 8 weken af te leveren OF persoonlijk aan de Deelnemer te overhandigen. Het kan voorkomen dat deze levertijd wordt overschreden.

  Actieperiode: de Actie heeft een looptijd van 8 weken, te weten van 5 November 2012 tot en met 27 Januari 2013 (factuurdatum).

  Actiegebied: De actie geldt alleen op goederen die in Nederland zijn aangekocht.

  Voor meer informatie over de actievoorwaarden van deze actie kijkt u op: https://www.samsung.com/nl/promotion/bij-aankoop-samsung-bluray-madagascar-cadeau/voorwaarden.html