Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Samsung Multiroom Deezer Promotie

  GEMISTE ACTIE  Nu tijdelijk 6 maanden Deezer cadeau t.w.v. €60,- bij aankoop van een Samsung Multiroom speaker!! Deze actie loopt van 12 mei t/m 31 oktober 2014. Bekijk hier de actievoorwaarden. 

  Met het Multiroom speaker systeem van Samsung stream je eenvoudig jouw favoriete muziek vanaf je mobiel, tablet*, TV of laptop. De speakers zijn makkelijk te installeren en onbeperkt uit te breiden naar elke kamer in huis. Kortom, wireless entertainment, waar je maar wilt.

  * App voor Tablets beschikbaar vanaf eind mei.

  Hoe werkt het?
  Bij aankoop van een promotiemodel Samsung Multiroom Speaker ontvangt u 6 maanden Deezer ter waarde van € 60 cadeau. U ontvangt een code die u voor 31 december 2014 dient te activeren. Na 6 maanden wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij u het abonnement na 6 maanden opzegt. U kunt 1 actiecode per Deezer account activeren.

  Laat daarbij in de periode van 12 mei 2014 t/m 31 oktober 2014 een review op Kieskeurig.nl achter en maak kans op een GALAXY Note 3 ter waarde van € 499. Indien u een kopie van de bevestigingsmail van de review meestuurt met uw registratie, doet u mee aan de actie. Alléén de eerste 100 deelnemers die een product review achterlaten maken kans op een GALAXY Note 3.

  Vul het deelnameformulier volledig in en print deze uit. Stuur het formulier samen met uw kopie van de aankoopbon en de originele streepjescode van de verpakking uiterlijk 15 november 2014 op naar het aangegeven adres. 

  Deelnemen? Klik hier

  Deelnemende actiemodellen: