Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Sharp assortiment

  Sharp assortiment
   


  Sharp


  Sharp is, zoals de naam doet vermoeden, altijd scherp op vernieuwing en technologie. Hierdoor is Sharp door de jaren heen in staat geweest om innovatieve producten op de markt te brengen en op dit moment heeft Sharp een prachtig assortiment met krachtige producten. Uiteraard mag dit niet te koste gaan van bijvoorbeeld het milieu en daarom heeft Sharp zich sterk ingespannen. Dat heeft als resultaat dat het merendeel van alle bedrijfsonderdelen ISO 14001 gecertificeerd is.  Sharp 3D TV


  Sharp is scherp in technologie maar met een 3D TV van Sharp haalt u ook enorm scherp beeld in huis. Als 1 van de weinige fabrikanten maakt Sharp televisies tot maar liefst 80 inch (203 cm)! Desondanks zijn de televisies van Sharp super helder en hebben ze een energiezuinig A label. Zoals het een moderne TV betaamd hebben Sharp televisies internet verbinding zodat u filmpjes van het internet kunt kijken en altijd verbonden bent met Facebook en Skype.

  Sharp LC-40LE830E
  Sharp LC-60LE830E
  Sharp LC-80LE645E

  Sharp LED TV


  Dat LED televisies zuiniger zijn met energie wist u misschien al maar bij Sharp maken ze LED TVs met een zuinig A label tot maar liefst 60 inch (152 cm)! Uiteraard zijn deze modellen voorzien van alle technologie die Sharp in huis heeft zodat u altijd een haarscherp beeld heeft uit een extra platte televisie.


  Sharp snapt dat u tegenwoordig meer verwacht van uw TV, daarom verbetert de Quattron RGBY 4-pixel-technologie de kleurenweergave en beeldkwaliteit drastisch. In plaats van de 3 normale rode, groene en blauwe pixels heeft Sharp 4 kleuren: rood, groen, blauw en geel. Hierdoor kunnen kleuren nog nauwkeuriger weergegeven worden voor een levensecht beeld.

  Sharp LC-60LE635

  Sharp LCD TV


  Ontdek TV in HD met de Sharp Aquos LCD TV's met prachtige, haarscherpe beelden, indrukwekkende contrast en mooie diepe kleuren. Normaal maken TV's gebruik van een 50 Hz- technologie om beelden te verversen. Omdat hierdoor onscherpte kan ontstaan zijn er Sharp LCD TV's beschikbaar waarbij deze verversings technologie verdubbeld uit. Met een FULL HD LCD TV van Sharp haalt u een top LCD TV in huis, met een 100 Hz model gaat u zelfs nog een stapje hoger.

  Sharp LC-60LE635

  Sharp 3D Brillen


  Om echt te kunnen genieten van uw 3D TV heeft u natuurlijk een goede 3D bril nodig die aansluit bij uw televisie. Gelukkig maakt Sharp dit soort accessoires zelf. De accessoires van Sharp passen perfect bij alle andere Sharp producten die u in huis heeft, of gaat krijgen.

  Sharp AN3DG20B