Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Software Updates van Philips

  Nieuwe functies voor Philips Smart televisies

  Er zijn afgelopen week twee nieuwe functies beschikbaar gekomen voor Philips Smart televisies. Voor de 6000 – 9000 series is er de Wifi Smart Screen bijgekomen en voor de 8000 – 9000 series is nu de functie Pointer beschikbaar.

   

  Wifi Smart ScreenWifi Smart Screen

  Overal in huis digitale tv kijken? Dat kan dankzij Wi-Fi Smart Screen. Met deze functie ben je niet langer aan de bank gekluisterd, maar kijk je televisie waar jij wilt. Download de MyRemote app van Philips, zet het programma door naar je tablet en bekijk een programma wat en waar jij wilt. Ook is het mogelijk om vanaf je tablet of smartphone foto’s, video’s of muziek naar het grote scherm te pushen.

   

   

   

   

  Pointing RemotePointing Remote

  Met deze Pointer afstandsbediening heb je eenvoudig toegang tot al jouw media! Dankzij het geïntegreerde toetsenbord op de achterkant van deze remote bedien je jouw Smart TV heel gemakkelijk. Om afbeeldingen op het scherm te selecteren hoef je zelfs alleen maar de afstandsbediening op de tv te richten. Deze functie is standaard uitgeschakeld en dien je zelf te activeren door naar opties te gaan in het Smart TV scherm.

   

   

   

   

   

  Download de MyRemote-app vandaag nog vanaf de iTunes App Store
  of de Google Play Store.

  iTunes StoreGoogle Play Store  
  iTunes StoreGoogle Play Store