Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Sony assortiment

  Sony assortiment
   


  Sony assortiment - Make.Believe


  Sony is altijd al een grote speler op de elektronica markt geweest. Of het nu ging om een inmiddels ouderwetse CD-speler of beeldbuis Sony kwam altijd met het neusje van de zalm. En dat hebben ze door de jaren heen vastgehouden. Anno 2012 kunt u dan ook genieten van de meest recente innovaties op het gebied van home entertainment maar dan wel met de gebruikersvriendelijke besturing waar Sony groot mee geworden is.

  Sony 3D TV


  3D is natuurlijk de meest recente innovatie op het gebied van televisie kijken en daar moet Sony natuurlijk aan meedoen. Maar Sony biedt meer dan alleen het overweldigende effect van 3D. Zo wordt 3D pas echt een ervaring dankzij de zachte en goedgevormde 3D brillen van Sony en kunt u natuurlijk gebruik maken van alles wat het internet te bieden heeft.

  Sony KDL-40NX720F
  Sony KDL-46HX850
  Sony KDL-55HX920


  Sony LED TV


  De Bravia LED televisies van Sony zijn een lust voor het oog maar ook voor het milieu en uw portemonnee! Naast het strakke design zijn de Bravia TV's namelijk voorzien van innovaties die ervoor zorgen dat ze super energiezuinig zijn. Dankzij de Dynamic Edge LED technologie is het daarnaast ook nog eens mogelijk om een enorm hoog contrast te maken voor een nog intensere beleving.

  Sony-KDL-40EX521

  Sony KDL-40EX650
  Sony KDL-46HX820
  Sony KDL-55HX850


  Sony LCD TV


  LCD is natuurlijk de opvolger van de ouderwetse beeldbuis maar daar heeft Sony het niet bij gelaten. De LCD schermen van Sony zijn zeer geavanceerde TV's in een strak design dat in sommige gevallen zelfs niet dikker is dan 4cm. Dankzij de X-reality picture engine-technologie van Sony lijkt het beeld ook levendiger en veel scherper.

  Sony LCD TV

  Sony KDL-22EX310 Wit
  Sony KDL-32HX750


  Sony Blu-ray


  Om het beste uit uw TV te kunnen halen heeft u natuurlijk niet genoeg aan een gemiddelde speler. Daarom heeft Sony ook top-kwaliteit Blu-ray spelers. De meeste spelers van Sony zijn voorzien van een aansluiting naar het internet en HDMI en USB aansluitingen. Hierdoor is er bijna niets dat u niet kunt afspelen op een Blu-ray speler van Sony.

  Sony Blu-ray speler

  Sony BDP-S185 Zwart
  Sony BDP-S580 Zwart
  Sony BDP-S590


  Sony Home Cinema


  Beeld komt pas echt tot leven als het gesteund wordt door een intens en meeslepend geluid. Ook daarvoor kunt u bij Sony terecht. De Home Entertainment systemen van Sony bestaan uit verscheidene boxen die samen ervoor zorgen dat u meegezogen wordt, of u nu naar TV aan het kijken bent of een CDtje draait. Sony heeft de systemen verder voorzien van allerlei aansluitingen zoals HDMI, USB, DLNA en nog veel meer zodat u bijna alles af kunt spelen.

  Sony Home Cinema

  Sony AVBDN360
  Sony BDV-NF720
  Sony BDV-E190


  Muurbeugels


  Voor de veiligheid van u en uw televisietoestel is het wel zo verstandig om een goede bevestiging aan de muur te nemen. En wat voor een muurbevestiging is er nu beter voor een Sony TV dan een van Sony? De beugels zijn super sterk en totaal onzichtbaar als de TV opgehangen is.

  Muurbeugels

  Sony SU-FL62
  Sony SU-WL31


  Sony Camcorders


  Of u nu gaat voor een klein en compact model of een uitgebreide en professionele camcorder, een stijlvolle Sony is waarschijnlijk precies wat u zoekt. In zowel 2D als 3D (voor sommige modellen) krijgt u van Sony topkwaliteit waarmee u ieder dierbaar moment zonder problemen vastlegt.

  Sony Camcorders

  Sony HDR-CX200E Zwart
  Sony HDR-CX730E Zwart
  Sony HDR-TD20VE Zilver


  Sony Camera's


  Sony Compact Camera's

  Sony maakt camera's in allerlei formaten. Dus ook als u op zoek bent naar een compact camera zit u goed bij Sony. De camera's zijn super snel en bieden daarnaast een keur aan creatieve opties doordat u verschillende effecten kunt toepassen terwijl u bezig bent. Zo maakt u foto's die niemand anders heeft en zien uw vakantie kiekjes eruit als een professionele fotoshoot.

  Sony Compact Camera's

  Sony DSC-S5000 Roze
  Sony DSC-W610 Groen
  Sony DSC-TX10 Zwart


  Sony Digitale Spiegelreflex camera's

  Wilt u eens wat meer met fotografie doen? Of bent u gewoon op zoek naar een flexibele en profesionele camera? Dan zit u bij Sony goed. De Alpha serie van Sony heeft een reeks met zeer professionele spiegelreflex camera's waarmee u in een handomdraai de mooiste plaatjes maakt. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface die u van Sony gewend bent hoeft u nooit lang te zoeken naar een functie en dat is wel zo handig om niet net dat ene moment te missen. Dankzij een hele reeks aan Alpha lenzen is er voor iedere situatie de perfecte camera.

  Sony Digitale Spiegelreflex camera's

  Sony SLT-A37M + 18-135mm
  Sony SLT-A77 + 16-50mm
  Sony SLT-A77 Body


  Sony accessoires


  Of u nu een TV, camera, Home Cinema systeem of 1 van de honderden andere Sony producten heeft, bij ons vind u altijd de accessoires die u zoekt. En uiteraard bent u met accessoires van Sony verzekerd van de topkwaliteit die u gewend bent.

  Sony accessoires

  Sony SU-40NX1
  Sony UWA-BR100