Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Sony Blu-Ray 2011-2012

  Sony Blu-Ray 2012

   

  Sony Blu-ray 2012 Home Cinema

   

  Bekijk de nieuwste modellen

  Ook dit jaar komt Sony weer met nieuwe blu-ray spelers, namelijk de BDP-S390, BDP-S490, BDP-S590 en de BDP-S790. Alle modellen beschikken over de mogelijkheid om 3D films af te spelen. Bovendien is er WiFi ingebouwd en zijn er diverse apps zoals Facebook, Twitter en YouTube beschikbaar.

  De BDP-S790 blu-ray speler is de meest opvallende speler. Deze kan namelijk films opwaarderen naar een 4k resolutie. Dit is vier keer meer dan Full HD. Daarnaast biedt de BDP-S790 ook de mogelijkheid om te bellen via Skype door de ingebouwde camera.

  Sony heeft ook een nieuwe draagbare blu-ray speler aan het assortiment toegevoegd. De 9 inch BDP-SX910 heeft een oplaadbare batterij die bij gebruik zo’n 4 uur mee moet gaan, ingebouwde speakers en een usb poort om bijvoorbeeld een externe harde schijf op aan te sluiten.

  De S390, S490 en S590 zijn vanaf april verkrijgbaar en de S790 vanaf mei. Adviesprijzen zijn nog niet bekend.

  Sony Blu-Ray modellen 2012


  BDP-S390
  Zo veel meer dan
  een filmspeler

  BDP-S490
  Indrukwekkende 3D, maak deel uit van de cast!

  BDP-S590
  Kijk in stijl

  BDP-S790
  Geef je filmcollectie een "rode-loperbehandeling"

  Stap in een wereld van online entertainment met geïntegreerde Wi-Fi

  Download apps voor meer online keuzes

  Stijlvol en compact, slechts 320mm breed

  Ervaar 2D- en 3D-films in Full HD, waaronder dvd

  Stream on-demand films en muziek via het Sony Entertainment Network

  Sluit aan op je pc om films, video's en muziek te streamen

  Kijk films in fris, helder Full HD 3D

  Open apps en stap in een wereld van online entertainment met geïntegreerde Wi-Fi

  Je smartphone als afstandbediening

  Verbeterd beeld met Digital Cinema 4K – meer dan 4x Full HD resolutie en 3D Super Bit Mapping

  Open apps en stap in een wereld van online entertainment met geïntegreerde Wi-Fi

  Gratis bellen met Skype

   

  Sony Blu-ray 2011 Home Cinema sets

   

  Nieuwe Sony Blu-ray 2011 Home Cinema sets bieden nog meer online en 3D entertainment in 2011

   

  Sony Home Cinema 2011Grotere internetfunctionaliteit, meer content, surround 3D-geluid en slimme verbindingsfuncties internetfunctionaliteit, meer content, surround.

  Surf over het internet via je televisiescherm en stream on-demand, online entertainment met BRAVIA Internet Video 3D playback, 3D surround sound en internet-mogelijkheden op meer Sony blu-ray 2011 modellen beschikbaar. Slimme verbindings-mogelijkheden zoals ingebouwde WiFi, dubbele HDMI-aansluitingen en WALKMAN, iPod en iPhone docking 3D-geluid.

   

  Het beste van internet wanneer je maar wilt

   

  Sony Blu-Ray 2011Nieuwe Sony Blu-ray spelers en Sony home cinema systemen geven een nieuwe dimensie aan je home entertainment-ervaring.

  Met de mogelijkheid muziek, films en online video overal vandaan te streamen is de Sony Blu-Ray speler hard op weg het belangrijkste onderdeel van je home entertainment-installatie te worden.

   

  Vernieuw je home entertainment-installatie

   

  Nu alle Sony Blu-ray home cinema sets en de meeste Sony Blu-ray Disc-spelers uitgerust zijn met 3D en er in 2011 meer 3D-films worden uitgebracht, is een 3D Blu-ray Disc-speler, zoals de Sony BDP-S480, een ideale manier om indrukwekkende 3D-beelden thuis te bekijken.

  Het 2011 home cinema-assortiment bevat ook innovatieve geluidstechnologie om films en sport extra spannend te maken. Een home cinema-systeem als de Sony BDV-E380 bevat 3D surround sound met speakers die automatisch gekalibreerd kunnen worden voor een 3D surround sound in jouw huiskamer.

  Natuurlijk heb je nog steeds alle functies die de Blu-ray speler van Sony zo bijzonder maakt: je 2D-films in zeer gedetailleerde Full High Definition en marktleidende snelle laadtijden.

   

  Geen gedoe met kabels in je kamer

   

  Blu-ray Disc-spelers zoals de BDP-S580 zijn uitgerust met ingebouwde WiFi, dus je kan verbinding maken met internet of je thuisnetwerk zonder gedoe met kabels. Andere Blu-ray Disc-spelers, zoals de BDP-S380, zijn Wireless LAN Ready. Sluit eenvoudigweg een optionele usb WiFi adapter aan en je bent klaar om te genieten van de eenvoud van een draadloze aansluiting.

  Home cinema sets, zoals de BDV-E780W en BDV-E980W, bieden een nog uitgebreidere draadloze oplossing met ingebouwde WiFi en draadloze achterspeakers die een surround sound geven zonder interieurverstorende draden.

   

  Ontdek slimmere manieren om aan te sluiten

   

  Met de nieuwe Sony Blu-ray en home cinema-toestellen is het nog gemakkelijker om apparaten in je hele huis aan te sluiten.

  De nieuwe Blu-ray Disc home cinema sets zijn voorzien van twee HDMI-ingangen, dus je kan gemakkelijk een gameconsole of settopbox aansluiten. Blu-ray Disc-spelers zijn ook uitgerust met twee usb-aansluitingen: ideaal voor het aansluiten van een harde schijf of usb-geheugenkaart of het toevoegen van een WiFi-adapter op de BDP-S380 en BDP-S480.

   

  iPhone en Android afstandsbedienings-app

   

  Met gratis iPhone en Android apps kan je zelfs je smartphone als afstandsbediening gebruiken. Gebruik je smartphone om de instellingen van je Sony Blu-ray 2011 speler aan te passen, als toetsenbord als je online gaat of om te zoeken met de uitgebreide zoekmogelijkheden.

  Zoek online video’s met de BRAVIA Internet

  Video Cross Search of zoek naar gerelateerde informatie op Twitter of Wikipedia. Met Video Search heb je snel en gemakkelijk toegang tot de Gracenote-database, waar je informatie kan vinden over hetgeen je aan het bekijken bent.

  Nieuwe 2011 Blu-ray Disc home cinema sets zijn ook uitgerust met usb-aansluitingen waarmee gemakkelijk een iPod-, iPhone- en/ of WALKMAN te bedienen zijn, zodat je je favoriete muziek, video’s en foto’s gemakkelijk met iedereen kan delen. Tevens is het ook mogelijk om op verschillende manieren, zoals vanaf een externe harde schijf, meerdere bestandsformaten af te spelen waaronder MKV, AVCHD, SACD en gebruikelijke DVD.

  Vernieuw je home entertainment-installatie

  “De nieuwe Sony Blu-ray Disc-spelers voor 2011 bieden je een nog grotere keuze aan home entertainment,” zegt Machiel Frijters, General Marketing Manager Home Entertainment Sony Benelux. “Blu-ray Disc-spelers zijn hard op weg een essentiële home media hub te worden – die het beste van het internet naar je televisiescherm brengen en die muziek en films vanuit heel je huis streamen. En met de superieure sound van onze nieuwe home cinema systemen kan je muziek, sport en 3D-films werkelijk tot leven brengen in je huiskamer.”

   

  Sony Blu-Ray en Home Cinema modellen 2011

   

  Sony 3D Blu-ray spelers 2011

   

  BDP-S780 (beste getest)
  BDP-S580 (beste koop)
  BDP-S480
  BDP-S380 (geen 3D)

   

  Sony 3D Home Cinema Blu-Ray sets 2011

   

  BDV-E980W
  BDV-E880
  BDV-E780W
  BDV-E380W

  BDV-L800M
  BDV-L800

  HTP-BD48SS
  BDV-F500