Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Sony Bravia 2012

  Sony BRAVIA 2012

   

  SONY BRAVIA 2012

   

  Bekijk de 2012 modellen

  De tv’s hebben een slank en stijlvol design. De HX850 komt met de X-Reality Pro beeldverbeteringstechniek om online beelden om te zetten naar hd-kwaliteit. Het beeld wordt hiermee tevens contrastrijker. De overige modellen krijgen de standaard X-reality techniek. De tv herkent ook de bron van het beeld (online video, foto, digitale tv, dvd, blu-ray) en past de weergave daarop aan.

   

  X-reality en X-reality PRO afgestemd op 3D

   

  Sony X-reality proX-Reality PRO en X-Reality herkent een gezicht op het beeld en signaleert wanneer een achtergrond meer detail nodig heeft en past het beeld daarop automatisch aan. Ook identificeert de technologie welk soort content je aan het kijken bent: digitale tv, een online video, een foto, een dvd of Blu-ray Disc, waarop het beeld wordt aanpast. Daarnaast is de beeldverwerking van X-Reality PRO en X-Reality aangepast aan 3D content.

  Filmpje over X-Reality Pro van Sony (70,9 MB)

   

  Sony BRAVIA: Nu met beter beeld in 'Super Resolution'

   

  Sony BRAVIA Super ResolutionSony komt ook met Super Resolution, waarbij 3D-content wordt verhoogd naar HD-kwaliteit voor een scherper beeld (met passieve brillen wordt namelijk slechts de helft van de Full HD-resolutie getoond in tegenstelling tot Shutter glasses). De 3D tv’s van Sony zijn voorzien van High Speed 3D voor een vier keer snellere verversingsfrequentie dat vooral bij snelbewegende scènes (zoals sportevenementen) voor strakke beelden moet zorgen. De 3D-brilletjes hebben deze keer een titanium look gekregen.

   

  Overige kenmerken Sony BRAVIA 2012 modellen

   

  Strakkere 3D weergave
  De Sony 2012 3D tv’s zijn voorzien van High Speed 3D panelen, wat resulteert in een strak beeld met een vier keer hogere verversingsfrequentie! Om de 3D beleving op uw tv nog aantrekkelijker te maken wordt de diepteperceptie automatisch gecorrigeerd; ongeacht of de bron van internet, tv of een 3D videocamera komt. Het beeld dat u dan ziet, is minder wazig en prettiger om naar te kijken, waardoor u meer in de film kunt opgaan.

  Connectiviteit
  Alle 2012 tv modellen worden voorzien van Wi-Fi waarmee u online content kunt bekijken via Sony’s Entertainment Network, met apps, diensten, films en muziek. Wanneer uw tv is aangesloten op uw thuisnetwerk, kunt u ook via uw notebook of smartphone video’s en foto’s op de tv bekijken met de ‘throw’-functie.

  Zuinig
  Door verschillende technieken zoals Scene Optimised Energy Saving, Local en Frame Dimming kan de tv op een slimme manier energie besparen. U bespaart volgens Sony zo'n 15-20% energie zonder aan helderheid, contrast of beeldkwaliteit te moeten inboeten. Ten opzichte van de vorige generatie tv’s zijn deze led-tv’s zelfs 40% zuiniger!

  De verwachting is dat de nieuwe Sony 2012 TV's vanaf april in Nederland leverbaar zijn.

  Sony HX850 kenmerken
  Voel u meer dan ooit verbonden met wat u ziet

  • X-Reality PRO
  • Motionflow XR800Hz
  • Dynamic Edge LED met Local Dimming
  • Full HD 1080
  • Sony Entertainment Network
  • 4x High Speed 3D panels
  • Geïntegreerde Wi-Fi
  • Nieuw Monolithic Design
  • Geïntegreerde luidsprekers
  Leverbare modellen
  HX850 serie – zwart met chroom

  KDL-55HX850 vanaf april 2012

  KDL-46HX850 vanaf april 2012

  KDL-40HX850 vanaf april 2012

   

  Sony HX750 kenmerken
  Voeg een nieuwe dimensie toe om tv te kijken

  • X-Reality
  • Motionflow XR400Hz
  • Dynamic Edge LED met Frame Dimming
  • Full HD 1080
  • Sony Entertainment Network
  • 4x High Speed 3D panels
  • Geïntegreerde Wi-Fi
  • Elegante voet (voor 32”, 40” en 46”)
  Leverbare modellen
  HX750 serie – zwart met chroom

  KDL-55HX750 vanaf april 2012

  KDL-46HX750 vanaf april 2012

  KDL-40HX750 vanaf april 2012

  KDL-32HX750 vanaf april 2012

   

  Sony EX650 kenmerken
  Stap over naar een andere manier van TV kijken

  • X-Reality
  • Motionflow XR100Hz
  • Full HD 1080
  • Sony Entertainment Network
  • Geïntegreerde Wi-Fi
  • Elegante voet
  Leverbare modellen
  EX650 serie – zwart

  KDL-46EX650 vanaf mei 2012

  KDL-40EX650 vanaf april 2012

  KDL-32EX650 vanaf mei 2012

   

  Sony EX550 kenmerken
  Stap over naar een andere manier van TV kijken

  • X-Reality
  • HD Ready
  • Sony Entertainment Network
  • Geïntegreerde Wi-Fi
  • Elegante voet
  Leverbare modellen
  EX550 serie – zwart

  KDL-26EX550 vanaf april 2012 (ook beschikbaar in wit)

  KDL-22EX550 vanaf april 2012

   

  Sony Entertainment Network*

  Sony Entertainment NetworkEindeloos entertainment, altijd en overal. Of het nu gaat om online services, muziek of films, of zelfs online gaming – het komt allemaal samen bij Sony Entertainment Network. Alles is beschikbaar op meerdere apparaten.

  Maar er is veel meer. Met Sony Entertainment Network heeft u toegang tot internet via uw tv. Nu hoeft u niet meer naar uw computer of laptop te gaan om een film op YouTube te bekijken. U belt met Skype vanaf de bank in de woonkamer uw vrienden waar dan ook ter wereld. Lees uw Twitter feed of plaats een update op Facebook. Bekijk de programma’s terug die u gemist heeft van bijvoorbeeld NOS en Eurosport. U heeft de keuze uit meer dan 20 kanalen met uitzendingen en informatie over de meest uiteenlopende onderwerpen.

  * Op dit moment zijn muziek en games reeds beschikbaar. Binnenkort komen daar films bij.

  Ervaar Sony Entertainment Network.

  SONY BRAVIA 2011

   

  Doe meer met de nieuwe Monolithic televisies

  Nieuwe tv's van Sony worden gekenmerkt door meer internetfuncties en internet-content, slimme aansluitmogelijkheden en een betere 2D- en 3D-weergave. De meeste modellen uit de Sony BRAVIA 2011 collectie zijn uitgerust met volledig geïntegreerde 3D- en Internet TV-aansluit-mogelijkheden.

  Geniet van nog meer online-entertainment In 2011 brengen BRAVIA tv's meer van het beste van het web naar je tv-scherm. Nu op bijna alle nieuwe BRAVIA tv's (ook de kleine beeldmaten) internetfuncties beschikbaar zijn, en voortdurend automatisch programma's en diensten toegevoegd worden aan BRAVIA Internet Video, is het nog gemakkelijker om te bekijken wat je wilt, wanneer je maar wilt. Sony BRAVIA 2011, de nieuwe manier van tv kijken.

  Sony BRAVIA 2011 TV

   

  Entertainment

   

  Met Sony BRAVIA 2011 worden de geïntegreerde Wi-Fi-aansluitmogelijkheden uitgebreid naar heel het assortiment – van de filmische HX920 en de slanke en stijlvolle NX720 tot de EX320, de ideale kleine tv, met Full HD beeldkwaliteit en Internet TV voor gebruik in de slaapkamer of in de keuken.

  Andere Internet TV's, zoals de instapmodellen Full HD CX520, zijn Wireless LAN Ready. Het aansluiten van een optionele usb Wi-Fi-adapter volstaat voor een kabelloze online-entertainment. De meeste tv’s hebben ook DLNA en Wi-Fi Direct aan boord om snel en probleemloos vanaf DLNA-randapparatuur zoals een laptop, foto’s, muziek en films met de tv te delen, waar ook in huis.

   

  Skypen met Sony BRAVIA naar vrienden of familie

   

  Door een optionele Skype-camera en microfoon aan nieuwe Internet TV's toe te voegen, zijn via internet gratis spraak- en video-oproepen uit te voeren met behulp van Skype. Chat met vrienden en familie op een groot scherm met een scherp beeld, zonder tussenkomst van een pc.

  Het assortiment van Sony BRAVIA 2011 omvat andere slimme functies, zoals directe opname (via usb) naar een externe harde schijf. Via de Elektronische Programma Gids zijn uitzendingen gemakkelijk op te nemen.

  Sony BRAVIA 2011 TV

  Bekijk nu tv-programma's die je anders misschien mist, zelfs van HD-kanalen, of bekijk je favoriete tv-shows telkens opnieuw.

   

  Verbeterde Full HD-beeldkwaliteit in 2D en 3D

  Verbeterde Full HD beeldkwaliteit in 3D

  Met een scherper, helderder 3D-beeld in Full HD met minimale bewegingsonscherpte zijn BRAVIA 3D tv's, zoals de EX720, een perfecte manier om het hele gezin te laten genieten van 3D. De Sony 3D Active Shutter-bril is bij de nieuwe modellen via usb oplaadbaar en wordt gekenmerkt door een nieuw en licht ontwerp voor een comfortabeler gevoel.

  Het assortiment van Sony BRAVIA 2011 wordt ook gekenmerkt door een verbeterde Full HD 2D-beeldkwaliteit. De HX920 heeft een innovatieve, intelligente Peak Full LED-achtergrondverlichting voor een optimaal contrast met diepzwarte tinten en helder witte beelden.

  De nieuwste Motionflow-technologie combineert geavanceerde LED-achtergrondverlichting met een hoge framesnelheid, voor een gedetailleerder beeld met vloeiendere bewegingen. Motionflow XR 800 betekent dat je naar snelle actiegames, sport en films kan kijken met het equivalent van 800 frames per seconde, en van de fijnste beelddetails met minder bewegingsonscherpte kunt genieten.

  Omdat er steeds meer online content op grootbeeld tv’s gekeken wordt, zijn Sony BRAVIA tv’s van 2011 uitgerust met een nieuwe beeldverwerkingsprocessor, X-Reality. Deze intelligente beeldverbeteringstechnologie optimaliseert en verbetert de matige beeldkwaliteit van gecomprimeerde online (standaard definitie) videobeelden.

  X-Reality PRO gaat nog een stap verder: de 2-chips beeldverwerkingsprocessor produceert waarheidsgetrouwe beelden en kan zelfs beelden van lage kwaliteit van het web verbeteren en ‘upscalen’ tot beelden met een bijna-HD-resolutie. Dit resulteert in de best haalbare beeldweergave van online videobeelden op een grootbeeld lcd-televisie.

   

  Doe meer met je Sony BRAVIA 2011 TV

   

  "Met een grotere keuze aan internetcontent, slimme online functies met BRAVIA Internet Video, Skype en browse-mogelijkheid met de beste 3D-technologie zal het assortiment Sony BRAVIA tv's van 2011 de traditionele manier van tv-kijken totaal veranderen", zegt Machiel Frijters, General Marketing Manager Home Entertainment Sony Benelux. "Het is de televisie-ervaring die opnieuw gedefinieerd wordt."

  Sony BRAVIA 2011 modellen:

  Sony HX920 kenmerken
  Filmische topprestaties

  • Intelligente Peak LED voor opvallend contrast
  • Motionflow XR 800 voor vloeiende, heldere beelden
  • 2D- en 3D-weergave van hoge kwaliteit internet content met X-Reality PRO
  • 2 stuks 3D-brillen en een camera en microfoon voor SkypeTM worden meegeleverd

   

  Sony HX820 kenmerken
  Slanke en stijlvolle, filmische 3D TV

  • Slank Dynamic Edge LED-scherm met hoog contrast
  • Opticontrastpanel voor minder reflectie
  • HD-boost voor onlinevideo's en beelden van lage kwaliteit met X-Reality PRO
  • Vloeiende actie met Motionflow XR 400

  Leverbare modellen
  HX820 serie

  KDL-55HX820

  KDL-46HX820

   

  Sony HX720 kenmerken
  Internet en 3D op het grote scherm

  • Levensechte 2D- en 3D-weergave op een slank LED-scherm
  • Vloeiende actie met Motionflow XR 400
  • Bekijk internetvideo's in een hoge resolutie met X-Reality PRO

  Leverbare modellen
  HX720 serie

  KDL-46HX720

  KDL-40HX720

   

  Sony NX720 kenmerken
  Verander de manier van tv kijken met Monolithic Design

  • Ultraslank led-scherm met Monolithic Design
  • Bekijk internetvideo's en bel via Skype
  • Vloeiend kwaliteitsbeeld in 2D en 3D
  • Inclusief Monolithic standaard