Merken

  uw winkelwagen is leeg

  Toshiba assortiment

  Toshiba assortiment
   


  Toshiba - Leading Innovation


  Het Japanse bedrijf Toshiba is al jaren lang actief op het gebied van elektronica. U kent Toshiba misschien van de laptops en computers maar wat veel mensen misschien niet weten is dat Toshiba ook TV's en toebehoren maakt. En niet onverdienstelijk. De beelden spatten van het scherm in 2 en zelfs 3D. Zelfs op reis kunt u genieten van de kwaliteit van Toshiba, neem bijvoorbeeld eenvoudig een portable DVD speler van Toshiba mee en houd de kinderen uren stil op de achterbank. Of geniet er lekker zelf van in een caravan, auto, boot of hotel kamer.

  Toshiba 3D TV


  De 3D TV's van Toshiba beschikken over de unieke Resolution+ technologie. Dit zorgt ervoor dat de beelden, nog voor ze op het scherm verschijnen, verbeterd worden in kleur en resolutie zodat het 3D effect nog realistischer overkomt. Daarnaast zijn ze uitgerust met 100 Hz technologie zodat bewegingen nog vloeiender worden en beelden nog scherper overkomen.

  TOSHIBA 40TL838
  TOSHIBA 46TL838
  TOSHIBA 46WL863

  Toshiba Accessoires


  Om uw entertainment ervaring helemaal compleet te maken heeft u natuurlijk ook de juiste accessoires nodig. Deze maakt Toshiba zelf zodat ze perfect passen bij de Toshiba producten die u nu thuis heeft staan, of in de toekomst in huis krijgt.

  TOSHIBA FPT-AG01G
  TOSHIBA WLM-10U2

  Toshiba DVD Spelers


  Bent u op zoek naar een goede, degelijke DVD speler? Dan heeft Toshiba misschien wel een aardig aanbod voor u. De DVD spelers van Toshiba zijn namelijk van hoge kwaliteit maar ook van een goede prijs.

  TOSHIBA DVR80
  TOSHIBA SD5010

  Toshiba Portable DVD


  Als u op reis gaat is Toshiba natuurlijk ook van de partij. Met 1 druk op de knop zijn de kinderen uren zoet op de achterbank maar u kunt een portable DVD speler van Toshiba natuurlijk ook zelf gebruiken om lekker een filmpje te kijken in de tent, boot, hotel kamer, waar u ook maar bent.

  TOSHIBA SDP74S
  Toshiba SD-P91
  TOSHIBA SDP94S