Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 1

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 556 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

     

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfect.

    Door: Dhr. W. Nieuwenhuis | Ordernummer: 131657 | Aankoopdatum: 26-01-2015 | Gekocht product: LG 40UB800V | Geholpen door: Roy

    Na een ontzettende miskleun van coolblue in Utrecht waarvoor wij van tevoren hadden gebeld en gevraagd of het mogelijk was om enkele door ons uitgezochte tv,s te mogen zien spelen om de kleuren en geluid te beoordelen bleek dat de verkoper de tv . uit de doos haalden en deze plat op de grond deponeerden verder was niets mogelijk, onvoorstelbaar dat zo iets mogelijk is, na een tip van onze zoon zich gewend tot platte tv en afspraak gemaakt met filiaal in Arnhem, geen Koffie maar vriendelijk en deskundig geadviseerd door Roy, leuke en scherpe prijs betaald echter binnen 2 dagen was tv goedkoper geworden, even gebeld omdat dit wel heel sneu was, vriendelijk te woord gestaan en na overleg intern is besloten om het verschil terug te storten op onze rekening, deze week ontvangen, dus woord gehouden grote Klasse!!! prima zaak om ook een volgende keer weer naar toe te gaan, echt een aanrader. Platte TV veel sucses !!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte service, uiterst correcte medewerker

    Door: Dhr. Alblas | Ordernummer: 135281 | Aankoopdatum: 25-01-2015 | Gekocht product: Samsung UE48HU7500 | Geholpen door: Ralf

    Afgelopen zondag hebben wij een groter model gekocht. Daarbij zijn wij zeer goed geholpen door Ralf. Voor de kleine logistieke miscommunicatie werd een prima oplossing gezocht. Eenmaal thuisgekomen vonden wij de 55" toch te groot en konden deze zonder problemen omruilen. Ralf wist mijn tussentijdse vragen/onduidelijkheden goed toe te lichten en beantwoorden. Kort samengevat: we zijn dik tevreden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Via mediaplaats deze winkel gevonden: voordelig, makkelijk en snelle levering!

    Door: T. Broos | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 24-01-2015 | Gekocht product: Ultra HD TV Samsung + Sonos Playbar en sub | Geholpen door: Niko, Jimmy en Ivo

    Wij hebben bij Plattetv.nl een Ultra HD TV van Samsung gekocht en deze laten installeren door iemand uit Breda. De levertijd was super, we hadden de gewenste tv heel snel in bezit. De televisie was binnen no-time geïnstalleerd. De uitleg was prima, de medewerker nam echt de tijd om alles uit te leggen. Omdat we toch niet helemaal tevreden waren over het geluid van onze oude home cinema set, toch besloten om eerder dan gepland de Sonos soundbar + sub aan te schaffen. Ook hierbij zijn we uitstekend geholpen en hebben we hele duidelijke uitleg en antwoorden op onze vragen gekregen. Ook dit wordt binnenkort bij ons geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de service van Ivo van de chat, Nico en Jimmy van Plattetv.nl in Breda en de jongen die de installatie kwam doen, maar daarvan ben ik even de naam vergeten, excuses daarvoor. Wij raden iedereen Plattetv.nl aan, de service is uitmuntend!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Via mediaplaats deze winkel gevonden: voordelig, makkelijk en snelle levering!

    Door: Dhr. Frank | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 29-12-2014 | Gekocht product: Winkelmodel TV via winkelmodellen.nl | Geholpen door: -

    Via mediaplaats terecht gekomen bij plattetv.nl als goedkoopste leverancier. Na twijfel (vanwege de wel iets drukke site) zeer positief verrast! Bestellen ging zeer gemakkelijk en de volgende dag werd de bestelling al geleverd! Wat mij betreft een grote aanrader!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Top, steeds netjes geholpen

    Door: C. Geurds | Ordernummer: 133240 | Aankoopdatum: 28-12-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H6410 | Geholpen door: Bert

    Een flinke tijd geleden ben ik bij de winkel in Nijmegen terechtgekomen. Ben ze op het spoor gekomen via media, dan heb ik het echt over een jaar of 10 geleden. Hier heb ik al een aantal televisies gekocht, steeds opnieuw goed en vriendelijk geholpen. Een sterk pluspunt is de laagste prijs die ze hanteren. De service tot nu toe is goed, nog niet echt mee te maken gehad maar wel altijd vriendelijk geholpen. Het assortiment is zeer ruim, er meer dan voldoende. Ook zou ik de winkel zeerzeker aanbevelen bij vrienden en familie.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Super service!

    Door: MW. Koopman | Ordernummer: 24658 | Aankoopdatum: 27-12-2014 | Gekocht product: Akai AL2425 | Geholpen door: Danny

    Kwam binnen lopen voor een kleine TV, de meeste bedrijven geven dan minder aandacht aan de klant maar er werd echt naar me geluisterd en ik werd netjes geholpen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede winkel en al eerder een aankoop gedaan.

    Door: Dhr. Sluijter | Ordernummer: 28207 | Aankoopdatum: 26-12-2014 | Gekocht product: Samsung HW-H551 | Geholpen door: Danny

    NEtjes te woord gestaan in de winkel en nette uitleg gehad, vandaag terug gekomen om de aankoop te doen.


    1.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer Slecht Voorraad Management

    Door: Portielje | Ordernummer: 131437 | Aankoopdatum: 25-12-2014 | Gekocht product: Pioneer XW-BTS5 Zwart | Geholpen door: -

    3 weken geleden speakers besteld hier. Hoewel de site aangaf dat deze gewoon op voorraad waren kreeg ik een bericht dat de levering een week langer zou duren. Na een week niks gehoord te hebben zelf maar gemaild met de vraag waar de speakers blijven. Ik kreeg te horen dat de levering weer een week was uitgesteld. Na 2 weken uiteraard weer niks gehoord. Zelf erachteraan gemaild en kreeg als reactie dat het nog onduidelijk was wanneer ze geleverd zouden worden. Uiteindelijk bestelling dus maar geannuleerd. Jammer dat je er zelf achteraan moet gaan de hele tijd en dan de hele tijd aan het lijntje wordt gehouden met de mededeling dat ze de volgende week geleverd worden. De laatste keer dat ik hier iets besteld heb!

    Reactie PlatteTV.nl: Beste heer Portielje, Vervelend om te vernemen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met ons, dat is zeker niet de bedoeling! Door de drukte van de afgelopen tijd en het ook erg druk was in onze winkels ging sommige voorraad sneller op dan in eerste instantie werd verwacht. Deze drukte is dan ook de reden voor het feit dat wij niet op tijd contact met u hebben opgenomen. Wij bieden u nogmaals onze excuses aan voor deze slechte ervaring. Fijne feestdagen en de beste wensen voor 2015 gewenst! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager PlatteTV.nl


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Mooie winkel in Nijmegen, heel groot assortiment.

    Door: Dhr. A. Gramberg | Ordernummer: 132342 | Aankoopdatum: 30-12-2014 | Gekocht product: Sony KDL-55X8505 | Geholpen door: Guido

    Via internet deze winkel gevonden. Deze winkel sprak me aan door deze scherpe prijs en omdat ik hier goed werd geholpen. Stuk of 4 of 5 keer zitten bellen over verschillende modellen, werd iedere goed geholpen en werd ook lekker snel opgenomen. Dat is nogal een verschil met andere grote ketens waar je vragen minder goed worden beantwoord. De website vind ik ietswat druk, en soms wat die wat traag. Website compleet, maar de filters werkten niet helemaal goed op mijn iPad.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Via internet / tweakers heb ik Plattev.nl gevonden

    Door: Dhr. Gaertmann | Ordernummer: 132534 | Aankoopdatum: 29-12-2014 | Gekocht product: LG 42LB580 | Geholpen door: Michael

    Goed geholpen in de winkel door de medewerker, scherpe aanbieding gekregen voor het nieuwste model van LG. Goede uitleg ook! Assortiment noem ik heel groot, staat meer dan genoeg! Winkel kan ik aanraden aan andere mensen! Mij werd deze ook aangeraden en ik kan hem met een gerust hart ook weer aanraden aan andere mensen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte hulp

    Door: Mevr. Engelhard | Ordernummer: 132389 | Aankoopdatum: 28-12-2014 | Gekocht product: Philips 40PFK6609 | Geholpen door: Danny

    Ik kwam binnen lopen voor een specifiek model wat ik gezien had op de website, de tv stond netjes opgesteld in de winkel en heb er een nette uitleg bij gehad.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Tot nu toe prima service gekregen

    Door: Dhr. E. Oudshoorn | Ordernummer: 131383 | Aankoopdatum: 02-12-2014 | Gekocht product: LG 42LB580V | Geholpen door: Bert

    Via internet zijn we bij de winkel uitgekomen. We hebben Gegoogled op 'PlatteTV'. Vanwege de goede prijzen en de mooie recensies hebben we voor deze winkel gekozen. Tot nu toe prima service gekregen. Het assortiment is ruim, ziet uitgebreid uit. Ook de site is gemakkelijk in de bediening en qua navigatie. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden familie.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

    Door: Dhr. Thomas | Ordernummer: 131338 | Aankoopdatum: 01-12-2014 | Gekocht product: Sony HT-CT370 | Geholpen door: Ralf

    En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

    Door: Rob P. | Ordernummer: 131309 | Aankoopdatum: 30-11-2014 | Gekocht product: LG 42LB650 | Geholpen door: Tessa

    En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

    Door: Dhr. Belman | Ordernummer: 129523 | Aankoopdatum: 28-11-2014 | Gekocht product: Sonos Boost | Geholpen door: Maick en Chaima

    En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Netjes geholpen in winkel Arnhem

    Door: Geurts | Ordernummer: 129729 | Aankoopdatum: 27-11-2014 | Gekocht product: Samsung HW-H551 | Geholpen door: Danny

    We kwamen binnen lopen nav de nieuwsbrief, eenmaal in de winkel kregen we een nette demonstratie en advies en hebben de we soundbar meegenomen!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Ouderwets goed en duidelijk geholpen met geduld.

    Door: cf jansen | Ordernummer: 128303 | Aankoopdatum: 26-11-2014 | Gekocht product: Philips 65PUS9809 | Geholpen door: Tim

    Platte tv werd mij aangeraden, ik dacht zal wel weer zo'n internet winkel zijn waar je niks aan hebt, maar niets is minder waar sterker nog jullie kunnen mij als vaste klant behouden. Alles via mail gedaan je zou denken onpersoonlijk, nee hoor de betrokkenheid van medewerker om je een goede keus te laten maken is groter als face to face in een winkel. Ik geef een negen want ik weet nog niet hoe de aftersales is alhoewel ik denk dat het wel goed zit. Platte tv ga zo door en nog bedankt voor de goede deal die we gemaakt hebben met inruilen van mijn oude toestel.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl snelle en goede service aan huis

    Door: Dhr. A. Olijslager | Ordernummer: 127824 | Aankoopdatum: 25-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE48H8000 | Geholpen door: Tessa

    Gekocht samsung ue48h8000 goede en snelle levering van het toestel.Deskundig personeel en een zeer goede inruilprijs gekregen voor mijn oude toestel..Vervolgens een afspraak gemaakt wanneer het mij uit kwam.Ga er zeer zeker nog eens heen. Fijn en deskundig personeel. A. Olijslager


    1.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Winkelvoorrraad

    Door: Bob Smits | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Gekocht product: - | Geholpen door: -

    Winkelvoorrraad zoals vermeldt bij het produkt klopt niet. Voor niets naar het filiaal gereden terwijl er vermeldt stond dat er een ruime voorraad aanwezig was. Ik kon wel het toestel bestellen maar dan duurde het nog zeker enige tijd om het produkt te ontvangen. Zeer teleurstellend.

    Reactie Fotobouw: Beste heer Smits, Bedankt voor uw bericht. Door een ontzettend drukke week zijn wij helaas door onze vrije voorraad van het door u bestelde artikel heen. Dat vinden wij natuurlijk bijzonder spijtig en hierdoor was het voorraadsysteem niet op tijd geupdated. We hebben u geprobeerd minimaal een vergelijkbaar toestel aan te bieden, maar helaas konden we niet tot een akkoord komen. Mocht u nog niet voorzien zijn van een nieuwe tv, dan hopen we dat we nog een kans van u mogen krijgen. Heeft u verder nog vragen dan kunt u ons altijd contacten via: contact@plattetv.nl. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Een winkel die zeker de moeite waard is om even langs te gaan

    Door: Dhr. M Van der voort  | Ordernummer: 130129 | Aankoopdatum: 17-11-2014 | Gekocht product: Sony KDL-42W828 | Geholpen door: Jimmy

    Scherpe prijzen en ik ben goed geholpen in de winkel te Breda, kortom ga er eens kijken want het was een leuke ervarin


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen deskundig geadviseerd.

    Door: Dhr. P Romers  | Ordernummer: 130095 | Aankoopdatum: 16-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE40H7000 | Geholpen door: Anne

    Ik heb via kieskeurig of de consumentenbond gekeken voor een nieuwe tv en kwam er zo achter dat platteTv.nl goede revieuws heeft. Hierdoor naar de winkel te Breda gereden en een nieuwe tv gekocht.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prima meegedacht over alternatief

    Door: Vugts | Ordernummer: 130120 | Aankoopdatum: 15-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H50230 | Geholpen door: Maick

    Ik kwam naar de winkel omdat ik opzoek was naar een ouder model TV die ik hier eerder al gekocht had. Helaas konden ze mij deze niet meer leveren, echter de verkoper heeft mij goed geholpen en geadviseerd. Zo op een zeer passend alternatief uitgekomen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Winkel goed in orde, ze hebben alles staan, overzichtelijk.

    Door: Dhr. D. van Dun  | Ordernummer: 130054 | Aankoopdatum: 15-11-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828 | Geholpen door: Guido

    Mijn vorige TV hier in 2010 ook gekocht, die aankoop was prima vervallen. Voor deze nieuwe aankoop weer gekozen voor PlatteTV ivm de afstand die prima te doen, dat je hier alles live kunt bekijken, goeie prijzen, en het goede advies. Je krijgt hier goed objectief advies, ik had een paar toestellen in gedachte en die kwam overeen met wat de verkoper mij adviseerde. Website prima in orde, zou qua filters/lookandfeel ed iets moderner kunnen, maar is qua content zeer uitgebreid.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Super!

    Door: Dhr. J.J. Polman | Ordernummer: 130031 | Aankoopdatum: 14-11-2014 | Gekocht product: Philips 65PUS9809 | Geholpen door: Wilco

    Prachtige showroom, veel groter dan we gedacht hadden, vriendelijk personeel en goed geholpen


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Je hebt een ruim assortiment in tv en audio

    Door: Jansen | Ordernummer: 129769 | Aankoopdatum: 13-11-2014 | Gekocht product: Philips 32PFL9705 | Geholpen door: Jimmy

    Je kan makkelijk voor de deur parkeren, er is ruimte genoeg. Ik ben zelf goed in de winkel geholpen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeker tevreden over de service.

    Door: Dhr. HTA Derks  | Ordernummer: 129779 | Aankoopdatum: 13-11-2014 | Gekocht product: Philips 40PFK5709 | Geholpen door: Vincent

    Site vond ik wat lastig, de filters voor het zoeken werken niet helemaal goed. Bij mij om de hoek, dus dat is ideaal. Kom hier eigenlijk omdat familie en vrienden hier ook goed zijn geholpen. Zelf ook zeker tevreden over de service. Genoeg keuze!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Netjes geholpen

    Door: Geurts | Ordernummer: 129729 | Aankoopdatum: 12-11-2014 | Gekocht product: Samsung HW-F551 | Geholpen door: Danny

    We kwamen binnen lopen nav de nieuwsbrief, eenmaal in de winkel kregen we een nette demonstratie en advies en hebben de we soundbar meegenomen!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Eindelijk een bedrijf die waar maakt wat ze zeggen

    Door: Belman | Ordernummer: 129523 | Aankoopdatum: 11-11-2014 | Gekocht product: Sonos Boost | Geholpen door: Maick en Chaima

    En dat is dan ook precies de reden waarom ik hier steeds terug blijf komen. Nu weer voor mijn Sonos Boost, had wat vragen over hoe een en andere zou gaan werken ten opzichte van de Sonos Bridge en de verkoper had daar een vlot en juist antwoord op


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Dhr. RR Herder  | Ordernummer: 129380 | Aankoopdatum: 10-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE48HU7500 | Geholpen door: Paul de boer

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Dhr. G Kluit | Ordernummer: 129331 | Aankoopdatum: 09-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE55ES8000 | Geholpen door: JimmyR

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: M van der Wal  | Ordernummer: 129400 | Aankoopdatum: 08-11-2014 | Gekocht product: Philips 42PFK5709 | Geholpen door: Danny

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Mevr. G. Eijkelboom | Ordernummer: 128892 | Aankoopdatum: 08-11-2014 | Gekocht product: Philips 42PFK5709 | Geholpen door: Aron

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Mevr. C. de Vries  | Ordernummer: 129237 | Aankoopdatum: 08-11-2014 | Gekocht product: Philips 42PFK5709 | Geholpen door: Danny

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Mevr. ML Frequin  | Ordernummer: 129247 | Aankoopdatum: 07-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5030 | Geholpen door: Michael

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Dhr. F. van het Kaar | Ordernummer: 27720 | Aankoopdatum: 07-11-2014 | Gekocht product: Sony BDP-S5200 | Geholpen door: Tessa

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Dhr. F Backx  | Ordernummer: 128999 | Aankoopdatum: 06-11-2014 | Gekocht product: Philips 49PUS7909 | Geholpen door: Ralf

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: J. Scheffer | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 05-11-2014 | Gekocht product: TX-NR616 | Geholpen door: Chaima

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk voor de deur te parkeren, overzichtelijke website

    Door: Dhr. CJP Schouw | Ordernummer: 128789 | Aankoopdatum: 04-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU7500 | Geholpen door: Jimmy

    Via internet bij platteTv uitgekomen, uit goede beoordelingen en goede prijsverhouding bij plattetv uitgekomen. Ik ben goed in de winkel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe tv. Je hebt hier in de winkel een zeer ruime keuze aan televisies en bijbehorende artikelen. Ik zal zeker iemand aanbevelen om naar deze winkel te komen


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Prima geholpen!

    Door: Dhr. W. Hendriks | Ordernummer: 128785 | Aankoopdatum: 03-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE22H5000 | Geholpen door: Daniel

    Een mooie deal gesloten


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Ik zou PlatteTV bij iedereen willen aanraden. 

    Door: Richard | Ordernummer: 128238 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Gekocht product: Philips 42PUS7809 | Geholpen door: Ralf

    Onze schoonzoon had eerder al een televisie aangeschaft bij PlatteTV en was erg te spreken over zijn aankoop. Ik besloot hierop contact op te nemen met PlatteTV. Prettig contact gehad met Tim uit Arnhem, eigenlijk was ik niet van plan een nieuw toestel aan te schaffen maar omdat dit een prettig gesprek was en ik een goed bod kreeg op mijn inruiltelevisie heb ik besloten om toch een nieuwe televisie aan te schaffen!