Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 2

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 556 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

     

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  ik ben in de winkel erg goed geholpen door de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen 

    Door: Dhr. R. Boekelmans | Ordernummer: 128674 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU7500 + Samsung UE48HU7500 | Geholpen door: Maick

    Ik kom hier in Arnhem eigenlijk al jaren voor al mijn elektronica aankopen. Vandaag wederom voor het aanpassen van een aantal toestellen in huis, ben ik de winkel erg goed geholpen door de verkoper en zo tot de juiste keuze gekomen. Nu nog even afwachten wanneer ze alle spullen komen bezorgen installeren en ophangen, ik heb er zin in


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Door de adviseur goed geholpen een voorgelicht  

    Door: Dhr. K.L. Van Horck | Ordernummer: 128693 | Aankoopdatum: 02-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5030 | Geholpen door: Maick

    Was via internet op zoek naar een nieuwe TV voor mijn zoon, nmaar de winkel in Arnhem gegaan voor een kleine TV. Door de adviseur goed geholpen een voorgelicht hier door toch de keuze gemaakt om een iets grotere TV te nemen, waar mijn zoon ook weer blijer mee was


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen. 

    Door: Benthem | Ordernummer: 128432 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Gekocht product: LG 49UB850 | Geholpen door: Liewe

    duidelijke website, en gemakkelijk achter de winkel op kunnen halen. Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg gekregen. ik kwam eigenlijk al specifiek voor een toestel binnen, maar de winkel staat in ieder geval vol TV's! ze waren een van de goedkoopste winkels online, en toch een echte winkel waar je even kan kijken.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl positieve verrassing dat de showroom zo veel heeft 

    Door: E. Van Duren  | Ordernummer: 128235 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Gekocht product: Philips 55PFS8109 | Geholpen door: Tim

    goede duidelijke site, goede uitleg , alternatieven getoond en uiteindelijk besloten om een Philips tv te nemen en positieve verrassing dat de showroom zo veel heeft


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl goede , juiste uitleg, neemt tijd voor de klant! 

    Door: WM de Jong Willemsen | Ordernummer: 128348 | Aankoopdatum: 01-11-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5030 | Geholpen door: Paul de Boer

    goede , juiste uitleg, neemt tijd voor de klant. mooi ruim opgezet assortiment, alles goed te zien, meerdere aankopen hier gedaan altijd goed bevallen en zeker een aanrader


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Aan te raden! 

    Door: W Becks  | Ordernummer: 127900 | Aankoopdatum: 31-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE48H8000 | Geholpen door: Jochem

    Op internet zoekend naar een TV. En omdat PlatteTV kan inruilen is het nog interresanter. Daarnaast is de winkel lekker dichtbij en hebben ze leuke prijzen! Aan te raden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Flexibel en meedenkend! 

    Door: A Niemeijer  | Ordernummer: 128177 | Aankoopdatum: 30-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Maick

    Dit cijfer is een combinatie van het klant gericht zijn en het mee denken als mede het flexibel zijn


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Leuke winkel met gezellige mensen! 

    Door: R van Bergen | Ordernummer: 127690 | Aankoopdatum: 30-10-2014 | Gekocht product: Philips 65PUS9109 | Geholpen door: Guido

    Ik ken deze winkel hier uit de stad, ik kom hier ook vaak in mijn werkpauze even rondkijken wat er allemaal voor moois staat. Website prima in orde. Wel moest ik even zoeken naar de openingstijden, deze staan direct niet bij de filialen maar helemaal onderaan op de pagina. Leuke winkel met gezellige mensen. Je wordt hier altijd goed geholpen en niet opdringerig als je even wilt rondkijken.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl verkopers hebben verstand van zaken! 

    Door: Jeroen van den Hoff | Ordernummer: 128131 | Aankoopdatum: 29-10-2014 | Gekocht product: Sonos 5,1 Systeem | Geholpen door: Maick

    Ik was opzoek naar een home cinema set, via internet bij plattetv uitgekomen wat sets uitgezocht en naar de winkel in Arnhem gegaan om deze te beluisteren. In de winkel goede uitleg gekregen verkopers hebben verstand van zaken, en met een nieuwe en juiste keuze de deur uit gegaan


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede service! 

    Door: Dhr. AM Ter Horst  | Ordernummer: 127586 | Aankoopdatum: 28-10-2014 | Gekocht product: Sonos Play:1 | Geholpen door: Vincent

    Verrast dat ze ook audio hadden, dachten dat het een echte TV zaak was. Ik zou hem wel aanraden, vanwege de manier waarop we benaderd werden en het uitgebreide assortiment. Meteen op voorraad!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Erg netjes geholpen door de verkoper! 

    Door: Mevr. H. van Dam | Ordernummer: 127985 | Aankoopdatum: 27-10-2014 | Gekocht product: Philips 48PFK5709 | Geholpen door: Guido

    Ik ken deze winkel hier uit de stad. Daarnaast heeft deze winkel ook alle TV's bezorgd en geinstalleerd op de school waar ik werk. Overzichtelijke website, voldoende informatie over de produkten. In de winkel groot assortiment TV's, wel vindt ik de winkel niet zo veel uitstraling hebben. Erg netjes geholpen door de verkoper


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vanaf het begin zowel via de website (chat en e-mail) en in de winkel helder en meedenkend advies gekregen 

    Door: M. van den Dungen | Ordernummer: 127888 | Aankoopdatum: 27-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU7500 | Geholpen door: Maick

    Het totaalpakket aan service, expertise en vriendelijkheid heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk mijn aankoop bij PlatteTV heb gedaan. Vanaf het begin zowel via de website (chat en e-mail) en in de winkel helder en meedenkend advies gekregen. Prijstechnisch waren ze daarnaast erg concurrerend.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Echt veel keuze! 

    Door: Dhr. J Jeurissen | Ordernummer: 127881 | Aankoopdatum: 26-10-2014 | Gekocht product: Sonos Systeem | Geholpen door: Vincent

    Fijn dat je achter met de auto kunt komen bij het magazijn. Goed alles laten zien in de winkel en horen voor de audio systemen. Goede service en een mooie korting kunnen krijgen! Echt veel keuze! Voor audio en TV's.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer goed gevoel over dit bedrijf! 

    Door: Rob van Dalsem | Ordernummer: 127494 | Aankoopdatum: 25-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Tim

    Het is toch altijd een beetje riskant om over internet een dure aankoop te doen, maar na een paar mailtjes had ik een goed gevoel hierover. Ik ben zelden over email zo snel te woord gestaan, het was alsof ik aan het chatten was, alle informatie had ik binnen no time binnen, ik kon blijven mailen, kreeg iedere keer meteen antwoord. Dus, de tv maar besteld, (oude tv kunnen inruilen tegen goede prijs) ook toen alle informatie over vervoer gekregen, tot in de puntjes geregeld. Vandaag komt ie binnen, zal naderhand nog een berichtje plaatsen over de afhandeling van alles. Tot nu toe, chapeau. Het is toch altijd een beetje riskant om over internet een dure aankoop te doen, maar na een paar mailtjes had ik een goed gevoel hierover. Ik ben zelden over email zo snel te woord gestaan, het was alsof ik aan het chatten was, alle informatie had ik binnen no time binnen, ik kon blijven mailen, kreeg iedere keer meteen antwoord. Dus, de tv maar besteld, (oude tv kunnen inruilen tegen goede prijs) ook toen alle informatie over vervoer gekregen, tot in de puntjes geregeld. Vandaag komt ie binnen, zal naderhand nog een berichtje plaatsen over de afhandeling van alles. Tot nu toe, chapeau.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfect geholpen door de verkoper! 

    Door: Dhr. R. de geus | Ordernummer: 127518 | Aankoopdatum: 24-10-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B | Geholpen door: Guido

    Ik ken deze winkel hier uit de stad waar ik woon, ik loop er vaak langs. Ik had een aanbieding gezien bij een concurrent, toen even bij PlatteTV naar binnengelopen of ze wat vergelijkbaars hadden, en ze boven me het nieuwere betere model voor dezelfde prijs aan. Mooie winkel, genoeg te zien, ook veel verschillende prijsklasse. Perfect geholpen door de verkoper.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl De service is top

    Door: Dhr. Derksen | Ordernummer: 127132 | Aankoopdatum: 23-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU7500 | Geholpen door: Aron

    Ik ken de winkel primair via het internet, maar ook vanuit de stad. Hier heb ik de televisie ook eerst goed kunnen testen. De service is top, heel erg netjes in de winkel geholpen. Het assortiment is goed hoewel specifiek opzoek was naar bepaalde toestellen heb ik niet heel erg breed gekeken. Ook zou ik de winkel aanbevelen, ik ben goed geholpen in de winkel en ze hebben verstand van zaken.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Alleen maar lof! 

    Door: Mevr. Hetty de Ruijt | Ordernummer: 125509 | Aankoopdatum: 22-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE48HU7500 en Sonos Playbar | Geholpen door: Tim

    Sinds woensdag trotse bezitters van een schitterende Samsung televisie en Sonos playbaar en extra Sonos 1 box. Zowel onze verkoopadviseur Tim als de installateur verdienen een pluim! Ga zo door, jullie service houdt niet op na de verkoop en dat is wat de klant van nu zoekt!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Plattetv.nl kan ik absoluut aanraden aan andere mensen! 

    Door: Dhr. Bijvoet | Ordernummer: 126877 | Aankoopdatum: 21-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU6900 | Geholpen door: Michael

    Via internet heb ik Plattetv.nl gevonden, gewoon het typenummer ingevoerd op google.nl. Ik heb ze gebeld om wat informatie in te winnen over de sharp tv, maar kreeg na eerlijk advies een beter aanbod voor een nieuwere en stuk betere tv. Medewerker was zeer klantvriendelijk en neemt echt de tijd voor je. Ouderwetse service en super scherpe prijzen!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Winkel ziet er goed. Vriendelijk personeel. 

    Door: Dhr. B.W. Meeuwsen | Ordernummer: 127003 | Aankoopdatum: 20-10-2014 | Gekocht product: Sony KDL-55W828B | Geholpen door: Guido

    Via een kennis en mijn zwager deze winkel getipt gekregen, en daarnaast kwam ik deze winkel tegen via internet. Ze raadde me deze winkel aan ivm scherpe prijzen en de goede service. Overzichtelijke website, veel informatie over de produkten, ook de voorraad wordt duidelijk aangegeven.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Vriendelijke geholpen en een duidelijke uitleg gehad 

    Door: Mellie | Ordernummer: 126981 | Aankoopdatum: 19-10-2014 | Gekocht product: Panasonic TX-40AX630E | Geholpen door: Anne

    Via een bekende kwam ik achter platteTv.nl en door de goeie ervraring van mijn vader heb ik mijn tv ook hier gekocht. Ik denkt dat ik volgende week al weer terug kom met iemand anders. Het ging allemaal zeer makkelijk.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer goed op internet op te zoeken en een overzichtelijke winkel te Breda. 

    Door: Leo126384 | Ordernummer: 126384 | Aankoopdatum: 18-10-2014 | Gekocht product: Sony KD-65X9005A | Geholpen door: JimmyR

    Er word goed uitgelgd en advies gegeven ook word er gezegd wat je niet moet doen en dit vind ik een eerlijk advies. Lekker rustgevend opgesteld. je kunt de tv's goed beoordelen. Vanwege advies hier naartoe gegaan


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Genoeg tvs opgesteld in de winkel! 

    Door: Dhr. G. Schaap | Ordernummer: 127000 | Aankoopdatum: 17-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5030 | Geholpen door: Michael

    De Plattetv winkel is mij aangeraden door mijn schoonmoeder, die heeft goede ervaringen met Plattetv.nl. Zelf vandaag ook goed geholpen en ze waren het goedkoopste in heel Nijmegen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl De eerste indruk is goed, prima service tot nu toe. 

    Door: LG 42LB650V | Ordernummer: 126719 | Aankoopdatum: 16-10-2014 | Gekocht product: LG 55LB730V | Geholpen door: Bert

    Via het internet zijn we bij PlatteTV.nl uitgekomen, we hebben gezocht op een specifiek type, we zijn hier uitgekomen omdat ze dichtbij in de stad zitten met een filiaal. De eerste indruk is goed, prima service tot nu toe. Het assortiment is ruim, er staan genoeg tv's. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Hier worden nog pasfotos gemaakt

    Door: Mevr. Sneller | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 15-10-2014 | Gekocht product: Pasfoto's | Geholpen door: TTessa

    We werden meteen aangesproken en vriendelijk geholpen. Heb opgezocht op internet waar ze officiële pasfoto's maken en daar kwam Fotobouw uit.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Prettige hulp

    Door: Dhr. van der Werff | Ordernummer: 27331 | Aankoopdatum: 14-10-2014 | Gekocht product: Philips 32PFK5709 | Geholpen door: Maick

    Wat ik zelf iets prettiger had gevonden is als de adviseur ongevraagd meer informatie had gegeven, maar kan me voorstellen dat andere klanten het juist fijn vinden dat je niet over laden wordt met informatie waar je zelf niet zo veel van begrijpt. Dit is dus geen kritiek maar een opmerking. Voor de rest best prettig geholpen. Aardige adviseurp>


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede hulp in de winkel

    Door: T. Jansen | Ordernummer: 27367 | Aankoopdatum: 13-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE40H5570 | Geholpen door: Maick

    We kwamen naar de winkel voor een andere en nieuwe TV. Werden in de winkel goed geholpen en kregen een perfecte uitleg zodat we later niet voor verrassingen zouden komen te staan.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer goed en kundig advies.

    Door: Sebastiaan van Soest | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 12-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Danny

    Het is een zeer goede winkel die de tijd voor je nemen en weten wat ze verkopen. Ook de diversiteit aan tv's ontbreekt hier niet. Hier wordt je als echte klant behandelt en kan deze winkel aan iedereen aanraden! Ook één van de weinige winkels waar geen TL buizen boven de tv's branden zodat je nog beter kan zien wat de beeldkwaliteit is. Goed over na gedacht!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Je kunt makkelijk naar een tv op zoek gaan en komt dan eigenlijk vanzelf bij platteTv.nl uit.

    Door: Mw. Edith | Ordernummer: 126009 | Aankoopdatum: 10-10-2014 | Gekocht product: LG 55LB730V | Geholpen door: Anne

    Mijn tv ging helaas door blikseminslag kapot en toen ben ik gaan zoeken via google. even later kwam ik uit bij kieskeurig.nl en hier stond PlatteTv.nl boven en ook op de website van tweakers werden ze genoemd. hierdoor de tv besteld en afgehaald in de winkel te Breda.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Duidelijke site met goede alternatieven en top 5

    Door: Dennis125913 | Ordernummer: 125913 | Aankoopdatum: 09-10-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B | Geholpen door: Paul

    Ben zeer tevreden over dienstverlening. goed geholpen en goed advies, op de site al vast kunnen kijken naar een geschikte televisie


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Service optima forma

    Door: Henk | Ordernummer: 124326 | Aankoopdatum: 08-10-2014 | Gekocht product: LG 24LB450U | Geholpen door: Diverse

    De TV die ik had besteld (een aparte maat) was helaas niet op voorraad, maar de firma platte TV heeft er alles aangedaan om hun belofte van snelle levering na te komen. De TV moest helemaal bij de producent vandaan komen via de distribiteur en dan uiteindelijk via Platte TV naar ons. Voor de vertraging (die buiten Platte TV lag) schonk de firma mij een presentje om van elke klant een blije klant te maken. Service optima forma.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Gewoon een goede ervaring

    Door: A Decrauw | Ordernummer: 126031 | Aankoopdatum: 07-10-2014 | Gekocht product: LG 42LB650V | Geholpen door: Anne

    Ik ben aan het neuzen geweest naar een paar tv's en zo kwam ik via tweakers uit bij LG. Hierna ben ik prijzen gaan vergelijken en kwam zo uit bij PlatteTv.nl. In de winkel te Breda ben ik vriendelijk en duidelijk geholpen, kortom een goeie ervaring!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer goed en kundig advies.

    Door: Sebastiaan van Soest | Ordernummer: 125920 | Aankoopdatum: 06-10-2014 | Gekocht product: Philips 55PUS8809 | Geholpen door: Danny

    Gisteren naar Platte tv Arnhem gegaan omdat deze winkel als eerste de Philips 55PUS8809 had staan. Na zeer kundige uitleg en het zelf kunnen ervaren wat de beeldkwaliteit is heb ik direct besloten deze hier te kopen. Het is een zeer goede winkel die de tijd voor je nemen en weten wat ze verkopen. Ook de diversiteit aan tv's ontbreekt hier niet. Hier wordt je als echte klant behandelt en kan deze winkel aan iedereen aanraden! Ook één van de weinige winkels waar geen TL buizen boven de tv's branden zodat je nog beter kan zien wat de beeldkwaliteit is. Goed over na gedacht!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Leuk en aardig winkel personeel

    Door: Kruitbos | Ordernummer: 27157 | Aankoopdatum: 06-10-2014 | Gekocht product: Philips 32PHK4309 | Geholpen door: Maick

    Verbaasd maar het was echt waar, ik ben de gelukkige winnaar van de Gratis TV bij de presikhaaf kraskaart actie. IK werd direct feestelijk en leuk ontvangen toen ik een beetje verbaasd binnen kwam lopen! het duurde even tot het tot me door drong maar ik heb hem echt gewone! Leuk en aardig winkel personeel


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Op basis van prijs, kwaliteit en service weten ze alles te vertellen.

    Door: JWL Verburg | Ordernummer: 125818 | Aankoopdatum: 05-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU6900 | Geholpen door: Bert

    We kennen de winkel al van oudsher, ook hebben we hier al eerdere aankopen gedaan. Het gemak is erg fijn, het grootste voordeel is de uitleg, die is echt onderscheidend van de concurrentie. Het assortiment is ruim voldoende, alle belangrijke merken zijn aanwezig. We waren gericht opzoek en ook deze modellen stonden er in de gewenste maten. Ook zouden we de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.

    Reactie Fotobouw: Geachte heer Verburg, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl U heeft een erg mooie keuze gemaakt met de Samsung UE55HU6900, mocht u hier na ontvangst nog vragen over hebben dan bent u ten aller tijden van harte welkom. Nogmaals dank voor uw komst naar onze winkel te Nijmegen en graag weer tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Klantvriendelijkheid is goed

    Door: PCS Van Vlaanderen  | Ordernummer: 125778 | Aankoopdatum: 04-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE40EH5000 | Geholpen door: Vincent

    Locatie is goed, en afhalen achter is prima, hoef je niet te tillen. Klantvriendelijkheid is goed. Meerdere familie heeft hier al iets gekocht en er staat genoeg, deze winkel is echt aan te bevelen


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl ruime keus en goed advies

    Door: Zakura | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 04-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU8500 | Geholpen door: Tim Swens

    Met een aanbod op onze inruil en een goed advies hebben we nu een prachtige curved tv staan ,nee hangen ! Ja perfect gemonteerd in goed overleg. Een prijs die ik door landelijk te checken niet te evenaren is Met een site die goed te navigeren is kom je al gauw op ideeën die binnen je eigen mogelijkheid ligt. Vlot en goed vakkundig advies maakt het een feest


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Service optima forma

    Door: Henk | Ordernummer: 124326 | Aankoopdatum: 03-10-2014 | Gekocht product: LG 24LB450U | Geholpen door: Diverse

    De TV die ik had besteld (een aparte maat) was helaas niet op voorraad, maar de firma platte TV heeft er alles aangedaan om hun belofte van snelle levering na te komen. De TV moest helemaal bij de producent vandaan komen via de distribiteur en dan uiteindelijk via Platte TV naar ons. Voor de vertraging (die buiten Platte TV lag) schonk de firma mij een presentje om van elke klant een blije klant te maken. Service optima forma.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Super snel geleverd, uitstekende service!!

    Door: Mw. Hilde | Ordernummer: 124588 | Aankoopdatum: 02-10-2014 | Gekocht product: LG 55UB950V | Geholpen door: -

    Aanbevolen door mijn broer. De llevering was bijna te snel, we hadden mail niet gezien..Levering was al voor de volgende dag. oude tv zelf verkocht, Inruilactie geldde niet, klein minpunt.Mijn broer had meer geluk. Cashback moest handmatig, 3,80 voor verzending, lg type tv nog niet via internet te regelen. wachten en hopen dat we nog 150€ terug krijgen. We genieten van onze pracht aankoop.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Via online en de consumentenbond hadden we al wat huiswerk gedaan.

    Door: Dhr. K. Nieboer | Ordernummer: 124568 | Aankoopdatum: 01-10-2014 | Gekocht product: Samsung UE40HU6900 | Geholpen door: Guido

    We kennen deze winkel via internet, de winkel valt online op omdat ze vaak de goedkoopste zijn. We zijn toevallig een paar dagen in Nijmegen kwamen deze winkel per toeval tegen, even naar binnen gewipt om te kijken. Mooie overzichtelijke winkel. Toen tegen een mooie aanbieding van een Samsung ultraHD TV aangelopen en daar gebruik van gemaakt.