Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 3

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 556 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

     

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Tweede kennismaking

    Door: Dhr. Stephen1968 | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 30-09-2014 | Gekocht product: - | Geholpen door: Ivo

    Door de uitstekende begeleiding en service bij de eerste bestelling heb ik wederom voor jullie gekozen. Ondanks dat jullie zeker niet de goedkoopste waren. Deze ronde was het weer goed, op een paar kleine kanttekeningen na. Tip: zorg dat de chatmedewerkers beter op de hoogte zijn van levertijden en montagemogelijkheden. Het is natuurlijk te gek voor woorden dat ik een opmerking krijg als: eerst de bestelling plaatsen en daarna kunnen we pas kijken of de gevraagde levertermijn haalbaar is. Levering en montage top!

    Reactie Fotobouw: Beste Stephen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en leuk om te horen dat ook deze bestelling weer helemaal naar uw wens is verlopen. Graag zou ik eventjes uw ordernummer ontvangen op orderdesk@plattetv.nl, ik zoek graag uit waarom uw chat wat moeizaam is verlopen en waarom mijn collega u niet direct de gevraagde informatie kon geven. Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u nogmaals heel veel plezier van uw mooie aankoop! Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Behulpzaam en erg klantvriendelijk

    Door: Dhr. Schrijnen | Ordernummer: 125180 | Aankoopdatum: 29-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE40H5570 | Geholpen door: Aron

    De site is overzichtelijk er staat genoeg informatie bij en dat zoeken via kieskeurig bevalt me wel. de adviseur was behulpzaam en erg klantvriendelijk verschillende merken en formaten genoeg keuze in het assortiment daarom zou ik deze winkel aanbevelen aan iemand anders.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Keurig geholpen in de winkel, goede uitleg gehad, we snappen het allemaal nu!

    Door: Dhr. De Valk | Ordernummer: 125122 | Aankoopdatum: 28-09-2014 | Gekocht product: Onkyo LS3100 | Geholpen door: Maick

    Wij hebben zelf al vaker wat gekocht bij Plattetv.nl, nu mijn moeder opzoek was naar een nieuwe tv zijn we meteen naar Plattetv.nl gegaan. Keurig geholpen in de winkel, goede uitleg gehad, we snappen het allemaal nu! Er staan genoeg verschillende tv's opgesteld in de winkel/showroom. We hebben de winkel zelf al verschillende keren aangeraden en andere mensen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ook fysieke winkels

    Door: Dhr. Smits | Ordernummer: 125125 | Aankoopdatum: 27-09-2014 | Gekocht product: LG 47LB650V | Geholpen door: Anne

    Via internet heb ik op het type tv opgezocht en bij elk type kwam ikuiteindelijk uit bij PlatteTv.nl ... even later kwam ik er zelfs nog achter dat er een fysieke winkel in Breda zit dus ben hierheen gegaan. Hier mijn tv aangeschaft.


    1.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Onbetrouwbaar bedrijf

    Door: Dhr. Drijfhout | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 26-09-2014 | Gekocht product: Philips 32PFK6509  | Geholpen door: -

    Zojuist mijn bestelling van een televisie geannuleerd. Na herhaaldelijke beloftes, onbetrouwbare voorraad info op internet, 'vinkjes niet aangeklikt' en andere excuses, bleek zojuist levering wederom een week uitgesteld. En ze eindigden elke email met: wilt u hem annuleren? Waarom zou ik willen annuleren, ik wil toch juist een tv kopen? Vreemd, dan hebben ze er zelf dus ook niet veel vertrouwen in. Ben benieuwd of deze review op internet te zien zal zijn.

    Reactie Fotobouw: Beste heer Drijfhout, Allereerst onze welgemeende excuses voor dit ongemak. Helaas hebben we het toestel niet op de beloofde dag kunnen uitleveren. We hebben van Philips niet de garantie gekregen dat het voor u gereserveerde exemplaar tijdig uitgeleverd kon worden. Hierbij was u genoodzaakt uw bestelling te annuleren, wat wij natuurlijk betreuren. Hopelijk heeft u alsnog een mooi toestel kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Tim Servicemanager


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Winkel getipt via mijn zus

    Door: Mevr. M. Houterman | Ordernummer: 124675 | Aankoopdatum: 26-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5570 | Geholpen door: Guido

    Via mijn zus deze winkel getipt gekregen. Mooie website. Wel mis ik reviews van andere kopers over de toestellen. Daarnaast mag de website wat meer uitstraling hebben. Winkel zeer goed en verzorgd. Veel merken en veel keuze. Goed geholpen door de verkoper.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Eerlijke antwoorden op onze vragen

    Door: Dhr. Blommers | Ordernummer: 123794 | Aankoopdatum: 25-09-2014 | Gekocht product: Sony KDL-55W955B | Geholpen door: Tim

    Snel contact, goede uitleg gekregen. Eerlijke antwoorden op onze vragen. Erg handig dat wij onze TV kunnen inruilen, dat zie je tegenwoordig bijna nergens meer. Website is overzichtelijk, het is meteen duidelijk waar de winkels zitten. Klik je door krijg je meteen informatie over de winkels zoals openingstijden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Goed en fijn geholpen

    Door: WF Lommert | Ordernummer: 124639 | Aankoopdatum: 24-09-2014 | Gekocht product: DVD speler | Geholpen door: Danny

    Heb al eerder iets gekocht bij PlatteTV.nl in de winkel in Arnhem, erg tevreden met de service en de manier hoe je word geholpen. Altijd fijn en nemen de tijd voor je


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Winkel getipt gekregen

    Door: Dhr. Kazar | Ordernummer: 124590 | Aankoopdatum: 22-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE32H5570 | Geholpen door: Michael

    Winkel heb ik getipt gekregen van een vriend van mij, die is erg te spreken over Plattetv.nl en koopt hier vaker tv's. Perfect geholpen in de winkel door de verkoper, goede informatie waar je wat aan hebt. Meer dan genoeg tv's opgesteld in de winkel, voor ieder wat wils. Winkel is een aanrade


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Goede winkel, top service

    Door: Mathieu Verberne | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 21-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE40D6500 | Geholpen door: Niko

    2e keer dat ik hier iets gekocht heb. 1e keer een Sony googleTV, tweede keer een Samsung Smart tv. Dit keer een winkelmodel, die ik met een erg leuke korting mee kreeg. In de winkel uitgelegd dat ik niet meer via de kabel kijk maar alles met internet doe (Netflix bijvoorbeeld). Dit zou op de SmartHUB aanwezig zijn. Maar dat is niet zo. Ik heb daarover gebeld en ik kan de tv dinsdag al om komen wisselen voor een andere (ander merk en model zelfs), die ze gaan bestellen. Eerlijkheid doet mij zeggen dat de voorraad aanduiding op de site niet echt klopt (beide keren zou mijn product op voorraad zijn volgens de site, maar dat was niet zo (producten waren er wel, maar gereserveerd). Dit is simpel op te lossen door van tevoren even met ze te bellen. Vanwege dat laatste krijgen ze een 9, anders was het gewoon perfect en een 10 zijn geweest. Een tevreden klant dus.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Behulpzaam en goede service

    Door: Dhr. Elbers | Ordernummer: 124504 | Aankoopdatum: 20-09-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B | Geholpen door: Ralf

    In breda zeer goed door ralf geholpen.Het was voor mij de eerste keer dat wij met platte tv zaken hebben gedaan en dat is mij zeer goed bevallen.Heel goed advies en service!Zeker een aanrader! Ik weet in ieder geval waar ik volgende keer moet zijn!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl snelle levering van het toestel voor een goede prijs.

    Door: Dhr. Reijnen | Ordernummer: 123983 | Aankoopdatum: 19-09-2014 | Gekocht product: Philips 32PHK4309 | Geholpen door: Aron

    ik vind de site erg gemakkelijk ik kon goed gespecificeerd zoeken. ook vind ik het erg fijn dat je gratis kan parkeren bij de winkel. snelle levering van het toestel voor een goede prijs. ruim assortiment genoeg keuze. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders ik kom hier ook al voor de derde keer.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vorige keer een TV gekocht en toen ook prima geholpen.

    Door: Dhr. B. Ellenbroek | Ordernummer: 124301 | Aankoopdatum: 18-09-2014 | Gekocht product: Sony BDP-S5200 NL MODEL | Geholpen door: Bert

    Via mijn broer ken ik de winkel, ook via prijsvergelijkers kom ik de winkel regelmatig tegen, tevens zitten ze vrij dicht in de buurt met een filiaal wat het erg gemakkelijk maakt. Goede service, duidelijke uitleg. Vorige keer een TV gekocht en toen ook prima geholpen. Het assortiment is enorm ruim, dus voldoende keuze. Ook zou ik de winkel aanbevelen bij vrienden en familie.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte deal online geregeld

    Door: Roel Lahaye | Ordernummer: 24224 | Aankoopdatum: 17-09-2014 | Gekocht product: LG 42LB730v | Geholpen door: Nijmegen

    Netjes geholpen, online en offline. Winkel in Nijmegen goed bereikbaar. Offline een scherpe prijs kunnen onderhandelen. Opgehaald en na een paar tips cleanset gekocht. Over de tv helemaal tevree....Bestel gewoon bij plattetv.nl no problemo!


    1.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Waardeloos!! Op site staat op voorraad, levering 24 uur, via ideal betaald.

    Door: Mevr. Kox | Ordernummer: 124073 | Aankoopdatum: 16-09-2014 | Gekocht product: Wireless V2 | Geholpen door: -

    Na 3 dagen nog niets, zelf gebeld, zouden terugbellen, niet dus, weer zelf gebeld. Antwoord: geen voorraad. Maar op site staat nogsteeds dit artikel staat op voorraad, levering 24 uur? Antwoord ja dat weet ik, maar is niet zo......

    Reactie Fotobouw: Beste Mevrouw Kox, Bedankt voor uw bericht. Ik zie inderdaad dat deze headphone niet op tijd is binnengekomen voor u. Dat hadden we u natuurlijk direct moeten laten weten en bieden wij onze welgemeende excuses voor aan. We hebben u op de 18e het geld retourbetaald en hopen dat u in ieder geval nog tijdig een exemplaar heeft kunnen vinden. Met vriendelijke groet, Roy Kerkhoff Servicemanager


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Een van de goedkoopste winkels

    Door: Dhr. M. van der Gaag | Ordernummer: 123808 | Aankoopdatum: 16-09-2014 | Gekocht product: Sony KDL-42W828B | Geholpen door: Daniel

    Via de vorige TV die ik ook bij deze winkel heb gekocht weer bij PlatteTV gekocht. De vorige keer heb ik deze winkel via internet leren kennen, kwam toen als allergoedkoopste uit de bus. Ook bij deze nieuwe TV zijn ze ook weer een van goedkoopste. Website goed in orde, veel informatie over de produkten. Uitgebreide website met uitgebreide informatie.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Winkel kunnen wij aanraden.

    Door: S. Winterman | Ordernummer: 124055 | Aankoopdatum: 15-09-2014 | Gekocht product: Sony KDL-50W828B NL MODEL | Geholpen door: Michael

    Via internet/google hebben wij Plattetv.nl gevonden. Scherpe prijs en redelijk in de buurt. Tevens vind het echt een meerwaarde dat je bij Plattetv.nl de tv's in het echt kunt bekijken in een van hun winkels. Goed geholpen tijdens het bezoek aan de winkel. Blij dat we naar de winkel zijn gegaan voor advies, anders hadden we wellicht de verkeerde keuze gemaakt blijkt wel. Genoeg tv's opgesteld in de winkel Nijmegen. Helaas was onze thuis uitgezochte tv alleen in een maatje kleiner te bekijken.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte webshop

    Door: Bart Roeben | Ordernummer: 113017 | Aankoopdatum: 14-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE48H5570 NL MODEL | Geholpen door: Roy

    Ik ben vaste klant geworden bij PlatteTV. Op elk ogenblik van de week ( 7/7 dagen )krijg je antwoord op je vragen via mail. De prijzen zijn top en de levering verloopt snel ook naar België.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Geweldige winkel met deskundig advies!!!!!!

    Door: Jack van den Bergh | Ordernummer: 123833 | Aankoopdatum: 13-09-2014 | Gekocht product: Sonos PLaybar, Sonos Sub Sonos Bridge | Geholpen door: Niko

    Platte tv is een geweldige winkel met deskundig advies en zeer klant vriendelijk. Deze winkel en voor ons, Niko die ons fantastisch heeft geholpen met het kopen van een sonos serie. Goed en vakkundig advies, wij door Niko die ons heel goed heeft geholpen met deskundig advies, Niko een dikken pluim voor jou!!!!! We komen zeker terug, en bevelen andere deze winkel zeker aan!!!!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nlVia mijn zwager gehoord over PlatteTV.nl

    Door: Pascalle | Ordernummer: 123223 | Aankoopdatum: 09-09-2014 | Gekocht product: LG 47LB650V | Geholpen door: Jochem

    Eenmaal in de winkel het toestel gevionden waar we naar op zoek waren. Goed geholpen, erg duidelijk en goede antwoorden op onze vragen. Fijn dat er fysieke winkels bij deze webshop zijn. Showroom is een enorm pluspunt! Tevreden!


    4 sterretjes voor PlatteTV.nl

    Heel goed geholpen in de winkel!

    Door: Dhr. K. Christ | Ordernummer: 122918 | Aankoopdatum: 08-09-2014 | Gekocht product: Sharp LC32LD164E | Geholpen door: Guido

    Gisteravond had m'n TV de geest gegeven, toen gelijk naar PlatteTV.nl gegaan. Een vriendin tipte me deze winkel omdat ze hier altijd scherpe prijzen hebben. Mooi ruim assortiment. Ligging van de winkel is goed.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nlAanbeveling

    Door: Dhr. E. de Groot | Ordernummer: 122414 | Aankoopdatum: 07-09-2014 | Gekocht product: Samsung HW-H551 | Geholpen door: Alie

    via internet gevonden, voor de rest in alle opzichten een goede zaak. Zeker voor aanbeveling naar anderen. Per mail en per telefoon goed op de hoogte gehouden van de status.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl

    Snel/Voordelig/Deskundig/Gratis parkeren (voor de deur)

    Door: Dhr. JW Lenting | Ordernummer: 123260 | Aankoopdatum: 06-09-2014 | Gekocht product: LG 42LB580V | Geholpen door: Roy

    Via kieskeurig.nl en mailings op de hoogte van de winkel. Had gekeken naar lg tv en kwamen weer plattetv.nl uit. Gratis parkeren voor de deur!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl

    Super geholpen!

    Door: Dhr. S. van Dijken | Ordernummer: 123075 | Aankoopdatum: 05-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE40H5570 | Geholpen door: Guido

    Via internet kwam ik deze winkel tegen, winkel viel me steeds op omdat ze bij de goedkoopste winkels stonden. We waren toevallig in Nijmegen aan het shoppen en kwamen toen dit filiaal tegen, tegen een goeie aanbieding gelopen en besloten 'm gelijk 'm mee te nemen. Mooie winkel met goeie merken, goeie prijzen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl

    Duidelijk advies gekregen

    Door: Dhr. Gubbels | Ordernummer: 122270 | Aankoopdatum: 04-09-2014 | Gekocht product: Samsung UE55HU7500 | Geholpen door: Paul

    Ik ken de winkel al een hele tijd uit het winkelcentrum. ik vind de site erg duidelijk en kon alles meteen vinden. ook vind ik het heel fijn dat je bij het winkelcentrum gratis kan parkeren. toen ik in de winkel kwam ben ik prima geholpen. ik werd goed geïnformeerd over het toestel en een cashback actie! de adviseur was erg aardig en duidelijk. ik vind het assortiment van platteTV ruim voldoende je hebt veel keuze uit verschillende producten. ik zou deze winkel zeker aanraden aan iemand anders omdat ik denk dat iedereen hier tot een goede deal kan komen.