Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 4

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

     

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen

    Door: Nieuwland | Ordernummer: 25370 | Aankoopdatum: 12-05-2014 | Gekocht product: Philips 32PFK6509 | Geholpen door: Maick

    Kwamen in de winkel in Arnhem voor een nieuwe TV, ben in de winkel goed geholpen en daar door met een goed gevoel en een nieuwe TV naar huis gegaan


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede service

    Door: J. Jelijs | Ordernummer: 25347 | Aankoopdatum: 11-05-2014 | Gekocht product: Brada 2200 BBQ | Geholpen door: Danny

    Goede service en goed idee om de producten gratis te laten bezorgen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vriendelijke hulp

    Door: E.Jansen | Ordernummer: 25316 | Aankoopdatum: 10-05-2014 | Gekocht product: Whirlpool Primo 1406UM | Geholpen door: Wilco

    Het ziet er allemaal keurig uit, overzichtelijk. vriendelijk hulp.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer vriendelijk

    Door: Hellinga | Ordernummer: 25271 | Aankoopdatum: 08-05-2014 | Gekocht product: Braun Stoomstrijkijzer | Geholpen door: Tessa

    Kwam in de winkel voor een Braun Stoomstrijkijzer, deze was helaas niet in de winkel. de vriendelijke dame heeft deze voor mij besteld. prettig geholpen en ook zeer vriendelijk


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vriendelijk personeel

    Door: Lucia | Ordernummer: 25195 | Aankoopdatum: 07-05-2014 | Gekocht product: Wasmachine Samsung + Warmtepompdroger Samsung | Geholpen door: Mathew

    Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Winkel om bij terug te komen!! Ben zeer content met hoe ik als klant geholpen ben. Werd goed met me meegedacht alsmede niet a.h.w. overgehaald om duurdere apparaten te kopen, als welke ik in mijn hoofd had. Mathew was ervaren, deskundig, vriendelijk en nam ruim de tijd voor me, hetgeen ik als zeer klantvriendelijk heb ervaren. Verder was een snelle levering mogelijk en kreeg ik ook goede uitleg over service en garanties. Hoop oprecht dat ik lang plezier zal hebben van beide apparaten. Ga zeker terug naar deze winkel als ik weer iets nodig heb.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Geslaagd

    Door: Edwin | Ordernummer: 25238 | Aankoopdatum: 04-05-2014 | Gekocht product: Samsung UE46F8000 | Geholpen door: Maick

    Was op zoek naar een nieuwe TV, in de winkel winkel geslaagd voor het Top model van Samsung UE46F8000


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer tevreden

    Door: Van Liempt | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 02-05-2014 | Gekocht product: Wasmachine Samsung WF705P4SAWQ | Geholpen door: Mathew

    Zul je net zien, vrijdagmiddag gaat de wasmachine stuk en met twee kinderen is zo'n machine ook echt onmisbaar. Allesvoorwasmachines.nl was gelukkig (17:45u) telefonisch bereikbaar en ondanks dat de bestellingen voor zaterdag al vol zaten is er toch een oplossing bedacht. Zaterdagochtend 10:30u was de nieuwe wasmachine al bezorgd en geïnstalleerd. Kortom zeer tevreden over de service gerichtheid en het meedenken met de klant.


    3.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Keurige bediening

    Door: Verkerk | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-05-2014 | Gekocht product: Sarista Ontkalker en Philips scheervloeistof | Geholpen door: Roy

    Ik vind de winkel aan de smalle kant voor mijn rolstoel. Ik kan moeilijk omkeren. Voor de rest altijd keurige bediening en hebben altijd wat ik nodig heb.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Aangenaam bezoek

    Door: Eikmans | Ordernummer: 25122 | Aankoopdatum: 28-04-2014 | Gekocht product: Kobo E-Reader | Geholpen door: Danny

    Aangenaam bezoek in de winkel, werd netjes aangesproken toen ik binnen kwam en duidelijke uitleg


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede hulp

    Door: Bieleman | Ordernummer: 25079 | Aankoopdatum: 26-04-2014 | Gekocht product: Philips BT876 | Geholpen door: Wilco

    Goede hulp, ik kom hier altijd terug. wordt altijd prettig geholpen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer degelijk

    Door: Radevaletta | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 23-04-2014 | Gekocht product: Brada 7300 RVS BBQ | Geholpen door: Roy

    Kwam voor een Weber ging weg met een Brada. Na wat internet vooronderzoek naar de winkel in Arnhem gereden en vriendelijk en competent geholpen door Roy. De gezochte Weber E-310 original was niet meer verkrijgbaar en als speciale aanbieding kon ik een Brada 7300 RVS voor dezelfde prijs meenemen. Opgehaald in Doetinchem en 2 dagen later in 2 uurtjes in elkaar gezet. Materialen en constructie zijn hoogwaardig en de handleiding is duidelijk. Alles voelt zeer degelijk aan. Hij staat prachtig op het balkon en bij het proefdraaien bereikt hij binnen 10 minuten een temperatuur van meer dan 200 graden onder de kap. Kortom een aanrader!!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl uitgebreid assortiment

    Door: Mw. Brader | Ordernummer: 24908 | Aankoopdatum: 22-04-2014 | Gekocht product: Accu Nikon D5000 | Geholpen door: Tessa

    Wij komen hier al 50 jaar en worden altijd zeer prettig geholpen. De service is hier ook altijd goed. Verder ziet de winkel er met de jaren steeds beter uit en het assortiment is ook zeer uitgebreid!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Klantvriendelijk

    Door: Hopman | Ordernummer: 25024 | Aankoopdatum: 20-04-2014 | Gekocht product: Brada 2200 BBQ | Geholpen door: Roy

    Klantvriendelijkheid is het juiste woord. Er is de mogelijkheid voor onderhandeling en dat bevalt natuurlijk altijd! :)


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Dikke prima

    Door: Mw. Valkenier | Ordernummer: 24999 | Aankoopdatum: 19-04-2014 | Gekocht product: AEG Jetmaxx | Geholpen door: Paul

    goed merk voor scherpe prijs, mooie winkel, gratis parkeren. Dikke prima deze winkel


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Duim omhoog

    Door: A.P. Pasman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 19-04-2014 | Gekocht product: AEG Wasmachine | Geholpen door: Mathew

    Wij wonen al sinds 71 in Arnhem noord. Wij oa hebben inmiddels een wasmachine en een staafmixer aangeschaft. Allemaal een dikke duim omhoog. OOk hebben we de zaak zien groeien, echt we zijn heel tevreden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Unieke service

    Door: Ton Gijsbers | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 17-04-2014 | Gekocht product: LG Smart TV type LG 42 LN 5758 | Geholpen door: Roy

    Op 15 april vroeg ik advies over een LG TV via E-mail. Roy had een beter advies en aanbod over een andere LG TV. deze kon hij me aanbevelen.Ik kon een mooie deal met hem afsluiten en deze deal komt hij tot in de puntjes na. Gisteren de deal afgesloten vandaag TV ontvangen. Deze service heb ik nog nooit meegemaakt.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Geen klachten

    Door: Groenewold | Ordernummer: 24800 | Aankoopdatum: 16-04-2014 | Gekocht product: UE32F5300 + A - Z Service Totaalpakket | Geholpen door: Wilco

    Ik heb absoluut geen klachten, heb hier al heel wat gekocht. Dat zegt genoeg toch?


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Snel bezorgd, heel fijn

    Door: Dhr. Kerker | Ordernummer: 24921 | Aankoopdatum: 16-04-2014 | Gekocht product: Whirlpool Primo 1406 wasmachine | Geholpen door: Mathew

    Ik kan er altijd lekker snuffelen en dingen bekijken. Ik heb eerder wat dingen gehaald in filiaal Arnhem. Ik kom uit Velp en woon nu in Doesburg en de winkel viel op vanuit buiten. Ben nu naar binnen gegaan voor een wasmachine en heb deze aangeschaft. Hij wordt snel bezorgd, heel fijn.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Zeer prettig

    Door: Steenstra | Ordernummer: 24919 | Aankoopdatum: 15-04-2014 | Gekocht product: Etna Magnetron | Geholpen door: Tessa

    Heb hier al zoveel dingen gehaald. Word altijd keurig netjes geholpen. Heb nooit geen klachten. Kom eigenlijk altijd hier en zeer prettig.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Duidelijke uitleg

    Door: Mevr. Boersema | Ordernummer: 24796 | Aankoopdatum: 15-04-2014 | Gekocht product: Samsung 40f6740 / Harman Kardon BDS375 | Geholpen door: Mathew

    Wij zijn naar Fotobouw gekomen omdat het kleinschalig is dat is prettig. Wij zijn leken op dit gebied, en de uitleg was duidelijk wat ons doen besluiten hier te kopen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prettig geholpen

    Door: Dhr. Verheijne | Ordernummer: 24775 | Aankoopdatum: 08-04-2014 | Gekocht product: Philips scheerapparaat | Geholpen door: Tessa

    Werd prettig geholpen door deze dame. Groot assortiment en ze hebben verstand van zaken. Kom hier al jaren met mijn vrouw vanwege de goede hulp


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Kom hier al jaren

    Door: L. Hasanova | Ordernummer: 24658 | Aankoopdatum: 01-04-2014 | Gekocht product: Samsung VC5670 Stofzuiger | Geholpen door: Paul Kraan

    Kom hier al jaren, valt nooit tegen en altijd goede prijzen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Van alle gemakken voorzien

    Door: Baumann | Ordernummer: 24578 | Aankoopdatum: 28-03-2014 | Gekocht product: AEG Celeb Wasmachine | Geholpen door: Paul Kraan

    Van alle gemakken voorzien deze winkel. Op en top service. Ik woon nu niet meer direct in de buurt, maar kom nog steeds het liefst hier


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Veel wasmachines

    Door: M. van den Brink | Ordernummer: 24457 | Aankoopdatum: 27-03-2014 | Gekocht product: Whirlpool Primo Wasmachine | Geholpen door: Paul Kraan

    Heeeel aardige jongen daar bij Fotobouw. Erg veel wasmachines in de winkel Arnhem.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Een goede service

    Door: Mw. Hermsen | Ordernummer: 24627 | Aankoopdatum: 26-03-2014 | Gekocht product: Moulinex Oven | Geholpen door: Paul Kraan

    We zijn er ook uitgekomen met de prijs. Makkelijk te vinden en gratis parkeren! Voldoende keuze in de winkel


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Helemaal top

    Door: Mevr. Eldering | Ordernummer: 24529 | Aankoopdatum: 25-03-2014 | Gekocht product: Bose QuietComfort 15 | Geholpen door: Maick

    Was opzoek naar een nieuwe hoofdtelefoon, waren erg aan twijfelen over deze Bose QC15. Mocht hem van de adviseur direct beluisteren met me eigen muziek daarom ook meteen de keuze kunnen maken TOP!!!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vakkundig personeel

    Door: Campo | Ordernummer: 24569 | Aankoopdatum: 24-03-2014 | Gekocht product: Bosch HBC86P753 inbouwoven + Beko FN121920 vrieskast | Geholpen door: Marc

    We kwamen eerst voor een bbq, maar er zijn voldoende witgoed artikelen, dus toen nog een vrieskast en oven gekocht. Keurig netjes geholpen en vakkundig personeel


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Parkeer gemak

    Door: Te Maat | Ordernummer: 24550 | Aankoopdatum: 22-03-2014 | Gekocht product: Dyson DC33 stofzuiger + Kenwood SJM023 Waterkoker | Geholpen door: Paul Kraan

    Parkeer gemak en makkelijke inloop. overzichtelijke winkel.Goede bediening en ruim assortiment. Alles wat ik nodig heb


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Gratis parkeren

    Door: JC | Ordernummer: 24266 | Aankoopdatum: 14-03-2014 | Gekocht product: Samsung WF705P4SAWQ wasmachine | Geholpen door: Marc

    Ideaal, gratis parkeren in Arnhem, kom uit zelf uit Nijmegen, is parkeren heel duur..Ik ben erg goed geholpen, klantvriendelijk en snelle levering en erg uitgebreid segment


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Prettig geholpen

    Door: Mevrouw Frazer | Ordernummer: 24117 | Aankoopdatum: 13-03-2014 | Gekocht product: Panasonic DMC-TZ35 | Geholpen door: Tessa

    Ben prettig geholpen en werd goed geïnformeerd. Moesten even zoeken naar de schap. Maar kennis van zaken


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Super goed te bereiken

    Door: Hommen | Ordernummer: 23461 | Aankoopdatum: 11-03-2014 | Gekocht product: Philips 32PFL4258 | Geholpen door: -

    Super goed te bereiken, gratis parkeren bij de winkel.Perfecte service, wij zijn al een paar keer hier geweest en altijd heel goed geholpen..Echt heel uitgebreid assortiment.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede snelle service

    Door: Cobussen | Ordernummer: 24266 | Aankoopdatum: 10-03-2014 | Gekocht product: Samsung WF705P4SAWQ | Geholpen door: Marc

    Ik ben erg goed geholpen, klantvriendelijk en snelle levering. Uitgebreid assortiment.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Overdekt winkelcentrum

    Door: MK24368 | Ordernummer: 24368 | Aankoopdatum: 07-03-2014 | Gekocht product: Whirlpool JT379 SL Combimagnetron | Geholpen door: Marc

    Lekker in overdekt winkelcentrum. Ik ben hier altijd heel tevreden en adviseer anderen ook bij Fotobouw met een uitstekend assortiment.