Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 5

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Super goed te bereiken

    Door: Hommen | Ordernummer: 23461 | Aankoopdatum: 11-03-2014 | Gekocht product: Philips 32PFL4258 | Geholpen door: -

    Super goed te bereiken, gratis parkeren bij de winkel.Perfecte service, wij zijn al een paar keer hier geweest en altijd heel goed geholpen..Echt heel uitgebreid assortiment.Perfecte service, wij zijn al een paar keer hier geweest en altijd heel goed geholpen, en raden onze vrienden en kenissen Fotobouw aan.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Goede snelle service

    Door: Cobussen | Ordernummer: 24266 | Aankoopdatum: 10-03-2014 | Gekocht product: Samsung WF705P4SAWQ | Geholpen door: Marc

    Ik ben erg goed geholpen, klantvriendelijk en snelle levering. Uitgebreid assortiment.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl   Overdekt winkelcentrum

    Door: MK24368 | Ordernummer: 24368 | Aankoopdatum: 07-03-2014 | Gekocht product: Whirlpool JT379 SL Combimagnetron | Geholpen door: Marc

    Lekker in overdekt winkelcentrum. Ik ben hier altijd heel tevreden en adviseer anderen ook bij Fotobouw met een uitstekend assortiment.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Netjes behandeld

    Door: 6826 EL | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 05-03-2014 | Gekocht product: Wasmachine | Geholpen door: Marc

    Je loop binnen en wordt netjes behandeld, super service. Nette verschijning van de medewerker en vakkundig en klantvriendelijk. Kwalitatief goede zaak met merkartikelen en zie bovenstaande


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte tv

    Door: Stokman | Ordernummer: 24366 | Aankoopdatum: 04-03-2014 | Gekocht product: Sony KDL-42W805 NL MODEL | Geholpen door: Online

    Geweldige tv met een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Bevat bizar veel opties en mogelijkheden, helemaal als je in het bezit bent van andere Sony apparatuur. Ik maak veel gebruik van de Netflix app, ingebouwde videorecorder en de interactive tv van Ziggo en dat werkt helemaal perfect!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Makkelijk bereikbaar

    Door: IW24175 | Ordernummer: 24175 | Aankoopdatum: 21-02-2014 | Gekocht product: Melitta Cremio Melkopschuimer wit | Geholpen door: Marc

    Heel makkelijk bereikbaar, je kunt er gratis parkeren, overdekt winkelcentrum. Je wordt altijd erg goed geholpen bij Fotobouw en adviseer al mijn vrienden altijd hier heen te gaan.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Werd vriendelijk en correct geholpen

    Door: Wijnoud | Ordernummer: 24201 | Aankoopdatum: 20-02-2014 | Gekocht product: Nespresso | Geholpen door: Tessa

    Had gisteren een melkopschuimer gehaald voor iemand, maar deze wilde die niet. Gelukkig kon ik deze nog ruilen in de winkel. en heb nu voor mezelf een Nespresso gekocht. Werd vriendelijk en correct geholpen


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Winkel ziet er prachtig uit

    Door: Kastelein | Ordernummer: 24178 | Aankoopdatum: 19-02-2014 | Gekocht product: Delonghi EO32352 Grill/Oven | Geholpen door: Tessa

    De service is goed. Mankeert niks aan. Winkel ziet er prachtig uit. Is heel mooi geworden. De bestelling is ook prima. Lekker snel en word gratis thuis bezorgd


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Heel prettig geholpen

    Door: Sprenkel | Ordernummer: 22594 | Aankoopdatum: 18-02-2014 | Gekocht product: Philips Huistelefoon | Geholpen door: Marco

    We komen wel vaker bij Fotobouw en worden altijd heel prettig geholpen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Netjes op de afgesproken tijd geleverd

    Door: Willem Hendriks | Ordernummer: 22815 | Aankoopdatum: 17-02-2014 | Gekocht product: Sony KDL 46W905A | Geholpen door: Marco

    Beetje laat maar dan nu toch een winkelrevieuw. Elke dag genieten we van het nieuwe Sony toestel scherp helder en natuurlijk is het plaatje ven de 46w905. Daarna uitgebreid laten zien en uitleg hoe alles werkte ook het draadloos internet is allemaal keurig gecontroleerd of alles naar wens werkte. Klein minpuntje van de TV is dat het geluid onder de maat is terwijl Sony roept dat dit type een goed geluid geeft. Heb er een Yamaha Soundbar boven gehangen heb geen zin in dat schelle geluid van de tv. Soundbar werkt samen op de afstandsbediening van de tv. Verder was de aanschafprijs ver onder de anderen winkels die roepen de goedkoopste te zijn. Onderhandelen loont dus bij Fotobouw maar dat wist ik al meer dan 35 jaar. Netjes op de afgesproken tijd geleverd en volgens afspraak keurig opgehangen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed te woord gestaan

    Door: Haring | Ordernummer: 24133 | Aankoopdatum: 15-02-2014 | Gekocht product: Moulinex Oven | Geholpen door: Tessa

    Was op zoek naar een oven en werd goed te woord gestaan. Heb voor een leuke prijs een oven van Moulinex gekregen. Deze werd ook netjes naar de auto gebracht


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede prijs

    Door: W. Tankink | Ordernummer: 24131 | Aankoopdatum: 14-02-2014 | Gekocht product: Siemens vaatwasser SN25D800 | Geholpen door: Wilco

    Goede prijs voor de vaatwasser. We worden altijd vriendelijk geholpen hier.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prettig geholpen

    Door: Lamers | Ordernummer: 24121 | Aankoopdatum: 13-02-2014 | Gekocht product: Samsung 19F4000 | Geholpen door: Tessa

    Kom hier al een tijdje en word altijd prettig geholpen hier. Vorige tv was een Philips en nu een Samsung. Ook fijn dat alles geïnstalleerd kan worden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Altijd behulpzaam

    Door: Te Gussinklo | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 08-02-2014 | Gekocht product: Canon Cartridge | Geholpen door: Tessa

    Altijd behulpzaam, komen altijd hier terug en vragen altijd naar Tessa. We komen uiteraard weer terug. Goede service. Zijn vaste klanten en komen altijd hier weer terug


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Correct afgehandeld

    Door: Hardewijk | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 05-02-2014 | Gekocht product: pasfoto's | Geholpen door: Tessa

    Bij Fotobouw word je meteen aangesproken en werd snel en correct afgehandeld.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Snelle hulp

    Door: Mevr. Van Duijgen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 01-02-2014 | Gekocht product: Tristar Stoomstrijkijzer | Geholpen door: Roy

    DVoor klein huishoudelijke artikelen kom ik altijd naar presikhaaf. Nu een goedkope strijkijzer, maar prima van kwaliteit.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede vriendelijke verkoper

    Door: E. Gijsbertsen | Ordernummer: 23787 | Aankoopdatum: 28-01-2014 | Gekocht product: Electrolux wasautomaat | Geholpen door: Marc

    Drukke winkel, komt veel op je af, wel een goede vriendelijke verkoper, let goed op klantbehoefte en geinteresseerd in wat voor mij belangrijk is.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Scherpe prijzen

    Door: D. van den Hof | Ordernummer: 23793 | Aankoopdatum: 25-01-2014 | Gekocht product: Samsung tv | Geholpen door: Paul de Boer

    Scherpe prijzen, mooie winkel in Arnhem en komen direct installeren bij klant. Dat is nou service.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl lles staat er netjes bij

    Door: De Clerq | Ordernummer: 23871 | Aankoopdatum: 24-01-2014 | Gekocht product: Philips BDP3480 | Geholpen door: Wilco

    Assortiment winkel Doesburg had iets meer gemogen maar het is ook niet zo'n grote winkel. Alles staat er wel netjes bij.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Per telefoon geholpen

    Door: Verhulst | Ordernummer: 100376 | Aankoopdatum: 21-01-2014 | Gekocht product: samsung ue 46 6740 | Geholpen door: Ralf

    ik ben per telefoon en in de winkel uiterst vriendelijk en goed geholpen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed assortiment

    Door: Holman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 15-01-2014 | Gekocht product: Scheerkoppen Philips | Geholpen door: Tessa

    Een zeer vriendelijke dame hielp mij. Winkel ziet er prachtig uit. Goed assortiment en de scheerkop op voorraad


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Gelijk meegenomen

    Door: H.C, 23610 | Ordernummer: 23610 | Aankoopdatum: 11-01-2014 | Gekocht product: Samsung UE32EH5000 + Base 25 wandsteun | Geholpen door: Roy

    Duidelijk informatievoorziening in de winkel. Vriendelijke benadering, rustig en neemt de tijd. Zag gister de EH5000 voor in de winkel staan met 2 stoeltjes ervoor en dat sprak me aan. Gelijk meegenomen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Daar komen we voor!

    Door: Bos | Ordernummer: 23570 | Aankoopdatum: 08-01-2014 | Gekocht product: Beko DPU7360X warmtepompdroge | Geholpen door: Marc

    We moesten iets langer wachten,maar een deskundig advies, en goed geholpen. Daar komen we voor!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen

    Door: Tuitjer | Ordernummer: 23540 | Aankoopdatum: 07-01-2014 | Gekocht product: AEG Kruimeldief | Geholpen door: Paul Kraan

    Wij komen hier al jaren. Je wordt hier altijd heel plezierig geholpen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Rustig de tijd

    Door: I.v.d.W. | Ordernummer: 23466 | Aankoopdatum: 03-01-2014 | Gekocht product: Bose 201 speakers | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik krijg rustig de tijd om eerst eens even rond te kijken. Daarna product uitleg en direct mee kunnen nemen! Bevalt altijd prima en lekker in de buurt


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Veel variatie

    Door: G.J. Vette | Ordernummer: 23459 | Aankoopdatum: 03-01-2014 | Gekocht product: Whirlpool WBE2614 koel/vrieskast | Geholpen door: Marc

    Vanwege het winkelen hier, kwamen we hier langs en door de uitstraling kwamen we hier naar binnen.Veel variatie en veel artikelen, erg overzichtelijk.We zijn heel prettig geholpen, meedenkend en meegaand


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Deskundig advies

    Door: Zuimmers | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 31-12-2013 | Gekocht product: Technetix BDA-01 | Geholpen door: Roy

    Wij wisten niet dat we een versterker nodig hadden die retour geschikt is voor digitale tv. Door de deskundigheid van Tessa weten we nu wat we moeten doen. Fijne jaarwisseling


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Perfecte bediening

    Door: R. Bruins | Ordernummer: 23343 | Aankoopdatum: 29-12-2013 | Gekocht product: Samsung wasmachine | Geholpen door: Paul Kraan

    de bediening in de winkel is perfect. Snelle levering en behulpzaam personeel.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede kwaliteit

    Door: E. Zulovic | Ordernummer: 23332 | Aankoopdatum: 28-12-2013 | Gekocht product: Samsung UE40EH5000 | Geholpen door: Tessa

    Een goede kwaliteit, alles wat we hier gekocht hebben is gewoon goed geweest met een keurige winkel


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Altijd tevreden

    Door: Mw Keurhorst | Ordernummer: 23316 | Aankoopdatum: 28-12-2013 | Gekocht product: Panasonic huistelefoon | Geholpen door: Marc

    Ik kom al jaren bij Fotobouw, altijd naar volle tevredenheid. Als er wat is wordt het altijd netjes opgelost.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Vriendelijke verkoper

    Door: W. Willemsen | Ordernummer: 23262 | Aankoopdatum: 25-12-2013 | Gekocht product: Melitta cremio | Geholpen door: Marc

    Hele vriendelijke verkoper, goed geholpen, snel en duidelijk.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Fijn geholpen

    Door: Van der Hoeven | Ordernummer: 23244 | Aankoopdatum: 24-12-2013 | Gekocht product: Gigaset dect telefoon | Geholpen door: Marc

    Fijn geholpen bij Fotobouw in Arnhem. Niet opdringerig en correct!


    2 sterretjes voor Fotobouw.nl Niet tevreden

    Door: Mevr. Orbon | Ordernummer: 23026 | Aankoopdatum: 12-12-2013 | Gekocht product: Led tv | Geholpen door: -

    Allereerst is het product niet leverbaar, terwijl het wel als zodanig op de site staat. Fotobouw stelt een alternatief voor, wat ik zeer netjes vind, maar vervolgens reageert fotobouw niet meer. Na zelf weer geinformeerd te hebben volgt uiteindelijk levering van een incompleet product. Wanneer ik daar vragen over stel krijg ik doodleuk: "heb je dat zelf niet nog liggen?" Daar gaat het niet om! Het product is niet compleet! Kortom: ik zal Fotobouw nooit aanraden bij vrienden en familie en er zelf geen aankoop meer doen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen

    Door: Wanders | Ordernummer: 22903 | Aankoopdatum: 23-12-2013 | Gekocht product: Blu Ray spelers | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik ben heel goed geholpen in beide filialen en men hield zich aan de afspraken, waardoor ik zeer tevreden met 3 spelers naar huis ging.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed en eerlijk advies.

    Door: Dhr. Smit | Ordernummer: 22856 | Aankoopdatum: 20-12-2013 | Gekocht product: Metz 44 AF Flitser | Geholpen door: Tessa

    Wij komen altijd naar Tessa. Goed en eerlijk advies. Mocht er iets niet op voorraad zijn word het besteld.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Bevalt prima

    Door: Ettema | Ordernummer: 23163 | Aankoopdatum: 20-12-2013 | Gekocht product: Yamaha MCR-B142 hifi set | Geholpen door: -

    Mijn tv heb ik hier ook gekocht en beviel prima.Prima geholpen, werd met de stoel achter me aan gelopen, omdat ik slechter ter been ben


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede overzichtelijke winkel

    Door: Mevr. Held | Ordernummer: 23131 | Aankoopdatum: 19-12-2013 | Gekocht product: AEG Jetmaxx | Geholpen door: Roy

    Goede overzichtelijke winkel en ziet er goed uit! Tijdje niet geweest, maar nu terug voor een stofzuiger voor een leuke aanbieding. Ik kende de winkel nog van vroeger en bevalt meer dan uitstekend


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Scherpe prijzen

    Door: Balfoort | Ordernummer: 23148 | Aankoopdatum: 19-12-2013 | Gekocht product: Samsung UE46F8000 | Geholpen door: Paul de Boer

    scherpe prijzen, gratis parkeren en op voorraad!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Beviel goed

    Door: Janssen | Ordernummer: 23147 | Aankoopdatum: 19-12-2013 | Gekocht product: Samsung UE32F5300 | Geholpen door: Mathew

    Ik heb vorig jaar ook een tv gekocht bij de Fotobouw. Het beviel zo goed de vorige keer zodat ik nu weer dacht aan de fotobouw. Ook nu ben ik netjes en snel geholpen.p>


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prettig geholpen

    Door: Dhr. Wildeboer | Ordernummer: 23120 | Aankoopdatum: 18-12-2013 | Gekocht product: Samsung Camrea | Geholpen door: Marc

    je wordt hier altijd prettig geholpen en goede service vanuit de winkel!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen

    Door: Willemsen | Ordernummer: 23091 | Aankoopdatum: 17-12-2013 | Gekocht product: Miele S8 Parkett&co | Geholpen door: Wilco

    Goed geholpen maar jammer dat niet het gehele winkelaanbod ook op de website staat.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed geholpen

    Door: P. Kloosterman | Ordernummer: 23065 | Aankoopdatum: 16-12-2013 | Gekocht product: Samsung Camera | Geholpen door: Marc

    Goed geholpen, er wordt de tijd voor je genomen en een goede prijs gekregen!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Kom zeker terug

    Door: Dhr. Kivits | Ordernummer: 23042 | Aankoopdatum: 14-12-2013 | Gekocht product: Nikon D7100 | Geholpen door: Tessa

    Sprak iemand aan, maar die heeft een collega erbij geroepen die meer verstand heeft van camera's. Dat vond ik echt netjes! Ik ga zeker hier terug komen. Had Fotobouw gevonden via een vergelijkingssite en zag goede recensies van zowel de camera als Fotobouw


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goed voorgelicht

    Door: WJ Leenders | Ordernummer: 23053 | Aankoopdatum: 14-12-2013 | Gekocht product: Harman Kardon BDS 580 | Geholpen door: Maick

    Kwam hier binnen voor een nieuwe versterker van bepaalde hoogte goed voorgelicht en met je juiste keuze naar huis


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Sublieme behandeling

    Door: Van der Spek | Ordernummer: 23029 | Aankoopdatum: 13-12-2013 | Gekocht product: Samsung UE32F5300 | Geholpen door: Roy

    Behandeling is werkelijk subliem! We hebben een defecte tv thuis en ze komen hem zelfs speciaal vandaag nog bij ons thuisbrengen, dat noemen we nog eens speciale behandeling. Wij zijn echt enorm content!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prima en goed geholpen

    Door: Mevr. Dam | Ordernummer: 23007 | Aankoopdatum: 12-12-2013 | Gekocht product: Senseo | Geholpen door: Tessa

    Werden prima en goed geholpen.. leuk concept en rustige winkel. De service is prima


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Kom hier vaker

    Door: AN 23013 | Ordernummer: 23013 | Aankoopdatum: 12-12-2013 | Gekocht product: Samsung UE32EH5000 | Geholpen door: Roy

    Ik kom hier zeker vaker. In het verleden heb ik hier zelfs een wasmachine en een tv + telefoon gekocht. Bevalt altijd goed!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Goede ervaringen

    Door: van der loo | Ordernummer: 22976 | Aankoopdatum: 10-12-2013 | Gekocht product: Philips 42PFL7008 | Geholpen door: Tessa

    Wij vragen altijd naar Tessa, omdat wij goede ervaringen met haar hebben en hebben ook al veel gekocht!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Tevreden

    Door: Fam. Van Oss | Ordernummer: 22859 | Aankoopdatum: 06-12-2013 | Gekocht product: Bose | Geholpen door: Tessa

    Naar aanleiding dat alle apparatuur bij Foto Bouw is gekocht en naar alle tevredenheid wordt geholpen zijn wij zeer tevreden


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Snel en correct afgehandeld

    Door: R.T. | Ordernummer: 22916 | Aankoopdatum: 06-12-2013 | Gekocht product: Toshiba BDX 4400 | Geholpen door: Roy

    Snel en correct afgehandeld. Kwam voor een BP730, maar zag een mooiere toshiba en was ook nog eens een tientje goedkoper in de winkel. prima afgehandeld


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl altijd goede ervaringen

    Door: Johansson | Ordernummer: | Aankoopdatum: 04-12-2013 | Gekocht product: Pasfoto | Geholpen door: Roy

    Ik had pasfoto's nodig voor mijn reisdocument. Bij fotobouw altijd goede ervaringen en weet dat ze de juiste foto's geven. Altijd goed en ben ook de buurvrouw van medewerker Alwin


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Snel en vlot en zoals het hoort

    Door: Mevr. Melchers | Ordernummer: 22842 | Aankoopdatum: 04-12-2013 | Gekocht product: Philips 22PFL4208 | Geholpen door: Roy

    Mijn man heeft via het internet een Philips tv besteld. Kreeg een mailtje dat hij klaar stond. Naar Arnhem gereden en meegenomen. Snel en vlot en zoals het hoort


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl helder en duidelijk

    Door: Hermsne | Ordernummer: | Aankoopdatum: 03-12-2013 | Gekocht product: Coax Stekker | Geholpen door: Maick

    OP zich wel prettig dat wanneer je het vraagt ze ook weten waar je het over hebt helder en duidelijk


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl goed geholpen

    Door: j. van Limbeek | Ordernummer: 22820 | Aankoopdatum: 01-12-2013 | Gekocht product: Etna EKP227Vwit kookplaat | Geholpen door: Marc

    Je wordt goed geholpen, aardige mensen, goede service.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl vriendelijk personeel, scherpe prijzen

    Door: Mw. Keijman | Ordernummer: 22800 | Aankoopdatum: 30-11-2013 | Gekocht product: Philips Blu Ray Speler | Geholpen door: Paul de Boer

    vriendelijk personeel, scherpe prijzen, we worden altijd goed geholpen in de showroom


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl goed geholpen

    Door: van tuil | Ordernummer: 22803 | Aankoopdatum: 30-11-2013 | Gekocht product: Philips HQ6990 scheerapparaat | Geholpen door: Paul Kraan

    Had een nieuw scheerapparaat nodig en werd goed geholpen door de verkoper, hij wist duidelijk uit te leggen wat de verschillen tussen de apparaten was.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl mooie winkel,goed advies

    Door: Janssen | Ordernummer: 22778 | Aankoopdatum: 29-11-2013 | Gekocht product: Onkyo | Geholpen door: Paul de Boer

    alles te horen in de showroom, mooie winkel,goed advies


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl de beste keus

    Door: Dhr. Broens | Ordernummer: 22766 | Aankoopdatum: 28-11-2013 | Gekocht product: Philips BDP3380 + HDMI kabel | Geholpen door: Roy

    Ik kwam voor een blu ray speler. Ik heb de beste keus volgens de consumentenghids genomen. Snel en adequaat geholpen hoor.