Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 6

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ken deze winkel al lang

    Door: Verhaag | Ordernummer: 22711 | Aankoopdatum: 25-11-2013 | Gekocht product: Zanussi ZRG715 SW | Geholpen door: Paul K

    Als er wat was kon ik altijd bellen.Ik ken deze winkel al vanaf dat het bestaat. Televisies en alles hier al vandaan.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Snel geholpen

    Door: Hageman | Ordernummer: 22710 | Aankoopdatum: 25-11-2013 | Gekocht product: Philips PT920 scheerapparaat | Geholpen door: Paul K

    Ik was snel geholpen en dat vond ik prettig. Het is ook een hele mooie winkel om te zien!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Scherpe prijzen

    Door: Dhr. m camigglet | Ordernummer: 22671 | Aankoopdatum: 23-11-2013 | Gekocht product: samsung UE40F6740 | Geholpen door: Paul de Boer

    Scherpe prijzen, gratis bezorgen , zeer goed advies, gratis parkeren


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede adviezen

    Door: Abbenhuis | Ordernummer: 22667 | Aankoopdatum: 23-11-2013 | Gekocht product: AEG T65280AC | Geholpen door: Paul K

    We hebben hier een heel goed advies gehad. Kom altijd weer terug!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Correct geholpen

    Door: Laro | Ordernummer: 22649 | Aankoopdatum: 22-11-2013 | Gekocht product: UE55F7000 | Geholpen door: Paul de Boer

    correct geholpen ,scherpe prijzen, gratis parkeren


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed en snel geholpen

    Door: a. reiman | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 22-11-2013 | Gekocht product: usb stick | Geholpen door: Tessa

    Werd goed geholpen en snel. Prima winkel. Ziet er goed uit. Personeel is vriendelijk en bekwaam


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Netjes geholpen

    Door: Rm Stok | Ordernummer: 22594 | Aankoopdatum: 18-11-2013 | Gekocht product: Samsung UE32F5300 | Geholpen door: Maick

    Wordt hier altijd netjes geholpen ook wanneer je problemen hebt staan ze voor je klaar. Mis alleen wel de koffie in de winkel


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Kom hier al een tijdje

    Door: Derksen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 13-11-2013 | Gekocht product: Varta CR2032 | Geholpen door: Tessa

    Kom hier al wel een tijdje. De winkel word steeds groter en groter, dus volgens mij gaat het goed. Word altijd erg goed geholpen en als er iets niet is word het besteld voor je


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geholpen

    Door: Turhan | Ordernummer: 22526 | Aankoopdatum: 13-11-2013 | Gekocht product: AEG stofzuiger | Geholpen door: Paul K

    Goed geholpen, overzichtelijke winkel, wat we extra fijn vinden is dat de verkoper niet direct in onze nek aan het hijgen was, gewoon heel relaxed en hij heeft het ook goed uitgelegd en gedemonstreerd


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ben prettig geholpen.

    Door: van Nieuwenhoven | Ordernummer: 22442 | Aankoopdatum: 07-11-2013 | Gekocht product: Electrolux stofzuiger | Geholpen door: Marc

    Ik kwam voor informatie over een kookplaat en ga met een goede stofzuiger de deur uit. Ben prettig geholpen.p>


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  prettig en vriendelijk geholpen

    Door: Baten | Ordernummer: 22432 | Aankoopdatum: 06-11-2013 | Gekocht product: Whirlpool Wasautomaat | Geholpen door: Marc

    Je wordt altijd prettig en vriendelijk geholpen, Vakkundige informatie.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Veel keus en uitgebreid assortiment

    Door: Van Buuringen | Ordernummer: 22415 | Aankoopdatum: 05-11-2013 | Gekocht product: Honeywell luchtreiniger | Geholpen door: Paul K

    Veel keus en uitgebreid assortiment, overzichtelijk ingedeeld, dus allemaal goed te vinden en goed personeel, zeer vriendelijk en behulpzaam


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  vriendelijke dame

    Door: Gerristen | Ordernummer: 22420 | Aankoopdatum: 05-11-2013 | Gekocht product: nvt | Geholpen door: Tessa

    Hele vriendelijke dame die ons hielp. Wij waren op zoek naar een tablet en kwamen hier spontaan binnenlopen. Werd goed uitgelegd en vriendelijk te woord gestaan.


    1 sterretjes voor Fotobouw.nl  U kunt bij fotobouw gerust iets kopen

    Door: Edwin | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 04-11-2013 | Gekocht product: Sony Versterker | Geholpen door: nvt

    U kunt bij fotobouw gerust iets kopen, mits u geen gebruik hoeft te maken van de "service" achteraf... Om een lang verhaal kort te maken; ik heb twee maanden moeten wachten voordat mijn versterker was gerepareerd, daarna ben ik een maand aan het lijntje gehouden omdat ik zogenaamd een nieuwe zou krijgen en puntje bij paaltje kreeg ik na ruim drie maanden mijn oude versterker terug gestuurd. Werkelijk ongelooflijk dat een winkel met deze bizar slechte service kan blijven bestaan.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede keuze mogelijkheid.

    Door: SV | Ordernummer: 22254 | Aankoopdatum: 30-10-2013 | Gekocht product: Zanussi zwhb6140 | Geholpen door: Mathew

    Lekker dichtbij, mocht ik snel iets nodig hebben, ben ik er zo. Vandaar altijd hier terecht. Goede keuze mogelijkheid. Kon dit keer direct meenemen, de medewerker hielp even mee met tillen, topgozer.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom hier al jaren

    Door: Van Beek | Ordernummer: 22311 | Aankoopdatum: 30-10-2013 | Gekocht product: Philips scheerapparaat | Geholpen door: Marc

    Ik kom hier al jaren, en wordt altijd vriendelijk en goed geholpen. Nu kwam ik voor een bepaald type scheerapparaat maar de verkoper kon mij duidelijk en helderuitleggen waarom ik beter een ander model kon nemen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Van mij krijgt u een welverdiende 10!!!

    Door: Romer | Ordernummer: 22305 | Aankoopdatum: 29-10-2013 | Gekocht product: Samsung UE32F5700 | Geholpen door: Wilco

    Ik wordt goed geholpen, er wordt goed de tijd voor mij genomen. Van mij krijgt u een welverdiende 10!!!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom zeker terug!

    Door: T.H. Uffink | Ordernummer: 22239 | Aankoopdatum: 27-10-2013 | Gekocht product: Etna to300trvs | Geholpen door: Mathew

    We wonen vlakbij een andere electronika winkel maar we gaan veel liever naar de Fotobouw. De service is goed hier, heb ik wat dan kan ik naar de winkel toe en kan ik mijn vraag stellen en staat er daadwerkelijk iemand klaar. Personeel is altijd beschikbaar, vriendelijk en meedenkend. Ik kom zeker terug!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom hier al jaren en wordt altijd prettig geholpen.

    Door: Mw. van der Horst Willemsen | Ordernummer: 22248 | Aankoopdatum: 26-10-2013 | Gekocht product: wasmachine | Geholpen door: Marc

    Ik kom hier al jaren en wordt altijd prettig geholpen.


    0.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  TV gekocht, niet op voorraad.

    Door: Marion | Ordernummer: - | Aankoopdatum: - | Gekocht product: - | Geholpen door: -

    TV gekocht, niet op voorraad. Order geannuleerd en 1 1/2 week op ons geld gewacht. En de TV staat nog steeds op voorraad?

    Officiële reactie:

    Beste Marion,

    Vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over het verloop van uw bestelling. Jammer genoeg kan ik op uw naam en mailadres geen bestelling terugvinden, graag zou ik dan ook uw gegevens ontvangen zodat ik kan bekijken waar het fout is gegaan en hoe we dit een volgende keer kunnen voorkomen. Indien er een betaling retour betaald dient te worden gebeurt dit altijd binnen een termijn van 3 werkdagen, excuses hiervoor indien u dit te lang vindt. Ik zie uw gegevens graag tegemoet op contact@fotobouw.nl.

    Met vriendelijke groet,
    Roy Kerkhoff Team Fotobouw


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel tevreden

    Door: spijkerboer | Ordernummer: 22155 | Aankoopdatum: 24-10-2013 | Gekocht product: Diverse huishoudelijke producten | Geholpen door: Marc

    Heel tevreden over deze shop, goed geholpen hoor


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Fantastische winkel.

    Door: A.Keurhorst | Ordernummer: 22190 | Aankoopdatum: 23-10-2013 | Gekocht product: Zanussi ZAN3940 | Geholpen door: PaulK

    Heel veel keuze is er nu.Service vind ik fantastisch en ook hoe ik geholpen word.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed behandeld.

    Door: Frederiks | Ordernummer: 22172 | Aankoopdatum: 22-10-2013 | Gekocht product: Dyson DC 37 | Geholpen door: Marc

    We gaan altijd naar Fotobouw op presikhaaf, je wordt daar goed behandeld, vriendelijke bejegening, vakkundig personeel. Het schept vertrouwen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  lekker geholpen

    Door: Wanders | Ordernummer: 22120 | Aankoopdatum: 20-10-2013 | Gekocht product: Samsung 40EH5000 | Geholpen door: Tessa

    werd lekker snel geholpen. Werd aangetrokken door de actie stapel tv's in de winkel. Werd snel en adequaat geholpen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Niet opdringerig

    Door: dhr. Van de weerd | Ordernummer: 22134 | Aankoopdatum: 20-10-2013 | Gekocht product: Bosch WTW863I1 + CD1953 | Geholpen door: Wilco

    Net even wat handiger dan op internet. Niet opdringerig.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Vriendelijk geholpen

    Door: mw. Aiking van Wageningen | Ordernummer: 22142 | Aankoopdatum: 20-10-2013 | Gekocht product: Philips senseo 7828 | Geholpen door: Paul Kraan

    Vriendelijk geholpen. Kwam hier bij AH winkelen en dan kijk ik altijd hier in het winkelcentrum, omdat er van die goede winkels zitten.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed uitleg

    Door: D. van Bakkum | Ordernummer: 22106 | Aankoopdatum: 19-10-2013 | Gekocht product: Philips PT920 scheerapparaat | Geholpen door: Paul Kraan

    Was een goede uitleg van het apparaat. Wist goed te vertellen waarom het ene scheerapparaat beter geschikt voor mij was dan het andere.Daardoor kon ik prima toto een keus komen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  altijd keurig bediend.

    Door: Bakker | Ordernummer: 22028 | Aankoopdatum: 19-10-2013 | Gekocht product: Bosch BSGL52222 | Geholpen door: Paul Kraan

    Wij werden altijd keurig bediend. Personeel heeft verstand van zaken. Als zij het niet weten dan halen ze er iemand bij die er verstand van heeft. Kan best wat personeel bij, wij hebben de tijd, maar misschien een aandachtspuntje om mee te nemen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima service

    Door: mevr. Demmink | Ordernummer: 21995 | Aankoopdatum: 18-10-2013 | Gekocht product: AEG Lavamat 73479FL | Geholpen door: Wilco

    Prima service, direct af kunnen rekenen. en prima assortiment. Kortom mijn ervaring was prima!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Nooit klachten

    Door: mevr. Bronkhorst | Ordernummer: 21999 | Aankoopdatum: 18-10-2013 | Gekocht product: Beko CSA24022 Koel-vriescombi | Geholpen door: Paul K

    Ik heb nooit klachten en wordt altijd heel goed geholpen hier.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel toegankelijk

    Door: De Keiser | Ordernummer: 22000 | Aankoopdatum: 18-10-2013 | Gekocht product: AEG AG5012 kruimelsteelzuiger | Geholpen door: Paul Kraan

    Het is heel toegankelijk en het product is makkelijk te vinden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede winkel

    Door: mevr van Eijck | Ordernummer: 22082 | Aankoopdatum: 17-10-2013 | Gekocht product: Samsung WF70F5e2 | Geholpen door: Mathew

    Lekker dichtbij voor mij. De service is echt goed. Ik ben zelf niet technisch, ze leggen de zaken goed uit en staan voor me klaar voor net die extra helpende hand. Mits nodig leggen ze me een apparaat nog een keer uit. Ik ben ben zeer tevreden met de jongens, in de winkel heeft er altijd iemand tijd voor mij. Ik voel me thuis bij de Fotobouw!


    3.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geholpen

    Door: Ouwekerk | Ordernummer: 21975 | Aankoopdatum: 17-10-2013 | Gekocht product: Zanussi ZTEB272 condensdroger | Geholpen door: Wilco

    voor de rest is het gewoon goed, ze laten je niet heel lang wachten.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Hele goede winkel

    Door: Egbertzen | Ordernummer: 21935 | Aankoopdatum: 17-10-2013 | Gekocht product: Bose TV Solo Sound & Philips Bluray speler | Geholpen door: Robin

    Een hele goed winkel, uitstekend. Ik ben tevreden. Kom hier al 10 jaar, al mijn spullen komen hier vandaan. Goede service!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  altijd keurig bediend.

    Door: Fam.Hof | Ordernummer: 22076 | Aankoopdatum: 16-10-2013 | Gekocht product: Medisan Massage app. | Geholpen door: Tessa

    Wij werden altijd keurig bediend. Personeel heeft verstand van zaken. Als zij het niet weten dan halen ze er iemand bij die er verstand van heeft. Kan best wat personeel bij, wij hebben de tijd, maar misschien een aandachtspuntje om mee te nemen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima geholpen.

    Door: wasman | Ordernummer: 22837 | Aankoopdatum: 14-10-2013 | Gekocht product: salora 19LED7000 | Geholpen door: Nina

    Prima geholpen. We zijn naar de winkel gekomen om te kijken of onze televisie kapot was of dat het aan de kabel lag. De televisie bleek inderdaad kapot te zijn na heel veel jaren. Wij zijn naar huis gegaan met een mooie nieuwe televisie. Prima geholpen, erg klantvriendelijk!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Hier word je prettig geholpen.

    Door: dhr. Otten | Ordernummer: 22020 | Aankoopdatum: 12-10-2013 | Gekocht product: Philips PT920 scheerapparaat | Geholpen door: Paul K

    Hier word je prettig geholpen.Mooie uitstraling van de winkel en het is ook goed bereikbaar hier, je kunt hier gratis parkeren.Heb de vorige keer hier ook iets gekocht en ik kom speciaal hier weer naar toe, omdat het goed bevalt.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima service en een mooi ingerichte winkel.

    Door: van Lochum | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 12-10-2013 | Gekocht product: USB Kabel | Geholpen door: Tessa

    Prima service en een mooi ingerichte winkel. Kom al een tijdje bij Tessa en zij heeft verstand van dingen. Wederom bedankt voor je adequate service


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  vriendelijke en vakkundige verkoper.

    Door: mw. Krcmar | Ordernummer: 22016 | Aankoopdatum: 11-10-2013 | Gekocht product: Miele stofzuiger | Geholpen door: Marc

    We keken naar een stofzuiger en werden aangesproken door een vriendelijke en vakkundige verkoper.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  De verkopers doen echt hun best

    Door: A. Stad | Ordernummer: 21996 | Aankoopdatum: 10-10-2013 | Gekocht product: Sony KDL-55W905 | Geholpen door: Paul de Boer

    De verkopers doen echt hun best om alles zo goed en snel mogelijk te regelen . Onze tv is stuk gegaan kon niet meer gerepareerd worden de verkoper heeft ongeveer 1.5 uur aan telefoon gezeten om voor uit te zoeken wat de credit was en uiteindelijk is dit gelukt waardoor wij een nieuwe tv konden uitzoeken en heeft ons vervolgens ook nog een goede korting gegeven op de nieuwe toestel om ons tegemoet te komen. Al met al zeer prettig zaken doen bij fotobouw


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prettig geholpen en de zaak vinden wij ook goed

    Door: Hoogstraten | Ordernummer: 21941 | Aankoopdatum: 05-10-2013 | Gekocht product: Whirlpool AWO6587 | Geholpen door: Paul Kraan

    Prettig geholpen en de zaak vinden wij ook goed, wij zijn hier niet voor niets al dertig jaar klant. Wij lopen iedere week door het winkelcentrum, omdat het hier zo gezellig is en er zitten leuke winkels.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Leuk persoonlijk contact

    Door: mw. Scholten | Ordernummer: nvt | Aankoopdatum: 05-10-2013 | Gekocht product: Sandisk SD kaart | Geholpen door: Tessa

    Kocht een geheugenkaartje voor mijn vakantie bij Tessa. Leuk persoonlijk contact, ze vroeg naar de vakantie enzo, en daarom kom ik altijd terug bij haar


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Scherpe prijs

    Door: Buurhenne | Ordernummer: 22738 | Aankoopdatum: 01-10-2013 | Gekocht product: sony tv | Geholpen door: roy

    scherpe prijs voor een winkelmodel sony tv. toestel laten reserveren en dezelfde middag nog afgehaald. prijsonderhandelen blijft toch iets leuks. ik denk dat ik de scherpste prijs er uit heb geperst haha. veel keuze trouwens


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Altijd hier spullen gehaald.

    Door: mevr. Koopmans | Ordernummer: 21853 | Aankoopdatum: 01-10-2013 | Gekocht product: AEG S71449 en A81000 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik heb hier altijd alle spullen gehaald. Dat weet je wel, dat ik hier altijd kom.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Chique uitstraling

    Door: Dhr. De Bondt | Ordernummer: 21821 | Aankoopdatum: 28-9-2013 | Gekocht product: UE32EH5000 | Geholpen door: Paul K

    Vriendelijke bediening en een chique uitstraling gekregen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Deskundig personeel

    Door: dhr. Van Sluis | Ordernummer: 21808 | Aankoopdatum: 27-9-2013 | Gekocht product: AEG kruimelzuiger | Geholpen door: Marc

    Goede service, personeel weet waar ze het over hebben. Als je een hebt, krijg je direct antwoord, hier heb je tenminste deskundig personeel.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Keurig geholpen

    Door: De Roo | Ordernummer: 21788 | Aankoopdatum: 25-9-2013 | Gekocht product: Sony KDL40HX750 | Geholpen door: Robin

    we hebben net tv gekocht, we zijn keurig geholpen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed advies gekregen en zeer behulpzame jongeman.

    Door: Dhr. Morello | Ordernummer: 21749 | Aankoopdatum: 23-9-2013 | Gekocht product: Philips PT730 | Geholpen door: Paul Kraan

    Goed advies gekregen en zeer behulpzame jongeman. Hij heeft verstand van zaken en dat vind ik altijd belangrijk.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel goed en professioneel geholpen.

    Door: Mevr. Roseboom | Ordernummer: 21737 | Aankoopdatum: 21-9-2013 | Gekocht product: Samsung WF70F5E2Q4W | Geholpen door: Robin

    Heel goed en professioneel geholpen. Hij weet waar hij het over heft.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik ben keurig geholpen

    Door: Mevr. Maas | Ordernummer: 21696 | Aankoopdatum: 19-9-2013 | Gekocht product: Whirlpool AWO6587 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik ben keurig geholpen, vorige keer ook door deze meneer geholpen, bevalt goed


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Super goed geholpen

    Door: H. Hoffmeijer | Ordernummer: 21644 | Aankoopdatum: 18-9-2013 | Gekocht product: Liebherr Koelvriescombinatie | Geholpen door: Marc

    Super goed geholpen, veel geduld, goede uitleg van de verschillen, denkt echt goed mee


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Makkelijk toegankelijk.

    Door: Mevr. Wiersum | Ordernummer: 21682 | Aankoopdatum: 18-9-2013 | Gekocht product: Electrolux stofzuiger | Geholpen door: Marc

    Ik vindt het belangrijk dat je hier persoonlijke aandacht krijgt. Makkelijk toegankelijk.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Snel en leuk geholpen.

    Door: Dhr. Smits | Ordernummer: 21653 | Aankoopdatum: 17-9-2013 | Gekocht product: Kenwood koffiezetapparaat | Geholpen door: Tessa

    In de winkel werd ik aangesproken daar deze dame. Was op zoek naar een koffiezetter, maar dan in een aparte kleur. Bij verschillende bedrijven geweest, maar die hadden deze niet. Toen zag ik Kenwood afdeling met alle kleurtjes en heb de oranje gekozen. Snel en leuk geholpen. Bedankt


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Uitstekende verkoper

    Door: M.J. van Maanen | Ordernummer: 21638 | Aankoopdatum: 16-9-2013 | Gekocht product: Beko Koelvrieskast | Geholpen door: Marc

    Uitstekende verkoper, geeft mij echt het gevoel dat we een goede aankoop hebben gedaan, een gerust gevoel.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik ben bekend bij deze winkel.

    Door: Mevr. Verhaaff | Ordernummer: 21645 | Aankoopdatum: 16-9-2013 | Gekocht product: gigaset A510 A duo/strong> | Geholpen door: Nina

    Ik ben bekend bij deze winkel. Ik kom vaker bij deze winkel en heb vertrouwen in de winkel. Ik ben zoals altijd vriendelijk geholpen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geinformeerd een eerlijk advies.

    Door: Dhr. Schotman | Ordernummer: 21657 | Aankoopdatum: 16-9-2013 | Gekocht product: Philips PT920 scheerapparaat | Geholpen door: Marc

    Goed geinformeerd een eerlijk advies, werd eerst door een dame geholpen maar zij was zo eerlijk te zeggen dat ze er niet verstand van had, zij heeft er een mannelijke collega bijgehaald die een uitstekend advies gaf.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Uiteindelijk een Samsung geworden.

    Door: Dhr Andriessen | Ordernummer: 21513 | Aankoopdatum: 14-9-2013 | Gekocht product: Samsung WD806P4SAWQ | Geholpen door: Tessa

    Ben aan het over verhuizen en eerder naar Fotobouw geweest om te oriënteren voor een was/droogcombinatie. Uiteindelijk een Samsung geworden. Deze werd alvast besteld voor mij en als ik oververhuisd was kon ik contact opnemen met hen om het te laten bezorgen en installeren. Ideaal dus