Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 7

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kwam goed tot de keuze van mijn koel/vriescombinatie.

    Door: Hansje | Ordernummer: 20983 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Gekocht product: Cup 2721 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik kwam goed tot de keuze van mijn koel/vriescombinatie. Het is een ruime winkel met een groot assortiment. Het gratis parkeren is natuurlijk ook helemaal goed.Wat ik ook erg leuk vind is dat iedereen ook persoonlijke aandacht geeft als je binnenkomt.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede voorlichting

    Door: Roco | Ordernummer: 20979 | Aankoopdatum: 20-7-2013 | Gekocht product: Gigaset a510 duo | Geholpen door: Nina

    We zochten een huistelefoon. Nadat er diverse mogelijkheden getoond waren, hebben we na goede voorlichting besloten om de gigaset a510 duo te kopen.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  De verkoper was beleefd, een net voorkomen en accuraat.

    Door: Rosendaal | Ordernummer: 20970 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Gekocht product: Bauknecht Excellence 2480 | Geholpen door: Wilco

    De verkoper was beleefd, een net voorkomen en accuraat.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Zeer vriendelijke medewerkers.

    Door: Velda-Vierhout | Ordernummer: 20965 | Aankoopdatum: 19-7-2013 | Gekocht product: AC-tf750 ventilator | Geholpen door: Paul Kraan

    Zeer vriendelijke medewerkers. Ik word er een beetje hebberig van al die leuke spullen in de winkel.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede service, snelle medewerking

    Door: M. Jacobs | Ordernummer: 20657 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Canon EOS 650D Body | Geholpen door: Roy / Tessa

    Goede service, snelle medewerking en super vriendelijke medewerkers. Top!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima geregeld.

    Door: Fam. Gerrits | Ordernummer: 20312 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Toshiba 40TL938 | Geholpen door: Tessa

    Prima geregeld. Wij hadden eerst een Samsung 32 inch tv, maar die vonden we toch te klein. Op aanraden van Tessa hebben wij een servicepakket genomen en toen mochten we de tv binnen 4 weken omruilen naar een grotere maat. Hier hebben wij gebruik van gemaakt en wij hebben nu een mooie 40 inch tv. Bedankt!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel veel artikelen voor de echte BBQ gek!

    Door: Mosselman | Ordernummer: 80694 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: BBQ accessoires | Geholpen door: Marc

    Heel veel artikelen voor de echte BBQ gek!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  werd goed geholpen door het personeel

    Door: Elsas | Ordernummer: 20664 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Toshiba 37L7363 | Geholpen door: Alie

    eerste indruk wat heeft deze winkel veel , we wisten wat we nodig hadden dus goed bij begeleid. wat we zochten was op voorraad erg fijn, werd goed geholpen door het personeel erg vriendelijk en eerlijk , tv werd zelfs in de auto gezet zodat wij niet hoefde te tillen . PRIMA !


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Dit gaat mijn vriendenkring rond.

    Door: C. Freire | Ordernummer: 20441 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Miele W3164 | Geholpen door: Mathew Vondel - Maick Bruil - Paul Kraan

    Over de prijs onderhandelen is geen probleem geweest. Ik heb de Miele w3164 wasmachine voor een prachtige prijs mogen kopen. Dank voor de zeer goede en fijne onderhandelingen en uitleg. Dit gaat mijn vriendenkring rond.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Deskundig, klantvriendelijk

    Door: Mevr. Ten Have | Ordernummer: 20652 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Atag FG6055E Fornuis | Geholpen door: Marc

    Deskundig, klantvriendelijk, je kan altijd binnen lopen om je te oriënteren. Veel beter dan via het internet je inkopen doen!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Kom hier al een poosje en bevalt me heel goed.

    Door: Mevr. van Brenk | Ordernummer: 20131 | Aankoopdatum: 27-6-2013 | Gekocht product: Philips CD190 | Geholpen door: Tessa

    Kom hier al een poosje en bevalt me heel goed. Word altijd prima geholpen in de winkel en mocht ik iets niet snappen dan kan ik altijd terug komen hier.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima service en duidelijke uitleg.

    Door: Gongrijp | Ordernummer: 20637 | Aankoopdatum: 26-6-2013 | Gekocht product: Bosch Free stofzuiger | Geholpen door: Marc

    Prima service en duidelijke uitleg. Ruim aanbod


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  zeer tevreden over Foto Bouws service

    Door: Lengkeek | Ordernummer: 20634 | Aankoopdatum: 25-6-2013 | Gekocht product: Whirlpool magnetron | Geholpen door: Marc

    Ondanks dat we verschillende keren terug zijn geweest om onze keus te bepalen ,zijn we zeer tevreden over Foto Bouws service.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  prettig en servicegericht.

    Door: Rusch | Ordernummer: 20593 | Aankoopdatum: 24-6-2013 | Gekocht product: Magimix Nespresso M190 Citiz | Geholpen door: Wilco

    prettig en servicegericht.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geholpen in Doesburg

    Door: Van Eijl | Ordernummer: 20585 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Gekocht product: Miele Wf5725 + T7748 en Dyson DC37 | Geholpen door: Wilco

    Goed geholpen in Doesburg


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Geweldig geholpen, goed advies

    Door: Mevr. G.G. Poelstra-Van Sandijk | Ordernummer: 20559 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Gekocht product: Samsung UE40F6100 | Geholpen door: Roy

    Geweldig geholpen, goed advies en een mooie prijs omdat we al jaren vaste klant zijn. Wordt netjes gebracht en aangesloten. Goede service en pretige verkoop!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ruime keuze, grote winkel!

    Door: Mevr. J. Lamers | Ordernummer: 20575 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Gekocht product: Philips 40PFL4508 + Akai ALED1907 | Geholpen door: Roy

    Ruime keuze, grote winkel! Goede uitleg en advies. Prettig geholpen. Niet gepusht wat wij erg belangrijk vinden, nemen de tijd! Nu worden de tv's bezorgd en aangesloten


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl Kan wat meer aanbiedingen in de winkel zetten.

    Door: Mw. Dekker | Ordernummer: 20574 | Aankoopdatum: 21-6-2013 | Gekocht product: Philips 32PFL3258 | Geholpen door: Roy

    Kan wat meer aanbiedingen in de winkel zetten. Verder hele mooie ruime winkel en samenstelling. TV wordt gratis bezorgd. Klantvriendelijk geholpen en goede service geboden en duidelijke uitleg.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Prachtige winkel, vriendelijke mensen

    Door: Van Dongen | Ordernummer: 20560 | Aankoopdatum: 20-6-2013 | Gekocht product: Etna EKK0842 | Geholpen door: Robin

    Prachtige winkel, vriendelijke mensen, Eerste keer dat ik hier kom.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl Netjes geholpen in deze winkel met de uitleg over een wasmachine

    Door: Scholten | Ordernummer: 20525 | Aankoopdatum: 18-6-2013 | Gekocht product: Whirlpool wasmachine | Geholpen door: Johan

    Netjes geholpen in deze winkel met de uitleg over een wasmachine


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  prima geholpen tot nu toe zeer tevreden

    Door: Bussink | Ordernummer: 20524 | Aankoopdatum: 17-6-2013 | Gekocht product: AEG L76479 wasmachine | Geholpen door: Robin

    prima geholpen tot nu toe zeer tevreden


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom altijd al hier in Doesburg.

    Door: Wevers | Ordernummer: 20501 | Aankoopdatum: 16-6-2013 | Gekocht product: LG 32CS460 | Geholpen door: Wilco

    Ik kom altijd al hier in Doesburg. Ook mijn schoonvader en kinderen komen hier. Meerdere TV's gekocht ook inruilen is geen probleem. Prijs is nooit een probleem.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Fijn contact, goed geholpen

    Door: Van Kesteren | Ordernummer: 20491 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Gekocht product: Tefal BBQ | Geholpen door: Marc

    Fijn contact, goed geholpen ...ben erg tevreden over mijn nieuwe aankoop. Prettige winkel met ruime keuze en makkelijk parkeren bij de winkel.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken, kom zeker weer terug

    Door: Teberg | Ordernummer: 20486 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Gekocht product: Panasonic TZ35 | Geholpen door: Alie

    vriendelijk geholpen, goede kennis van zaken, kom zeker weer terug


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  goede aanbieding gehad

    Door: Huseen-D | Ordernummer: 20484 | Aankoopdatum: 14-6-2013 | Gekocht product: Philips LED tv | Geholpen door: Roy

    goede aanbieding gehad , wilde eigenlijk nog meer korting , konden tv zo meenemen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Correct en vakkundig geholpen

    Door: Dhr. Schram | Ordernummer: 20474 | Aankoopdatum: 12-6-2013 | Gekocht product: Whirlpool Vaatwasser ADP750 | Geholpen door: Marc

    Correct en vakkundig geholpen, aardige verkoper, goede voorlichting. helemaal tevreden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Vriendelijk personeel.

    Door: Mevr. Stinissen | Ordernummer: 20428 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Gekocht product: Beko Vrieskist | Geholpen door: Marc

    Vriendelijk personeel, wordt fijn geholpen, veel keus. We halen de vrieskist op en kunnen bij de winkel parkeren. Gezellige sfeer!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Overzichtelijke winkel.

    Door: Mw. Wieseman | Ordernummer: 20431 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Gekocht product: LG CM3430W | Geholpen door: Roy

    Overzichtelijke winkel en goede hulp bij het uitzoeken van mijn radio cd speler.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede prijs

    Door: Mevr. A. Bollaart | Ordernummer: 20436 | Aankoopdatum: 11-6-2013 | Gekocht product: Beko Fornuis CSS51001 | Geholpen door: Marc

    Over de prijs is niks verkeerds te zeggen en je wordt netjes behandeld.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Veel keuze en goede parkeermogelijkheden.

    Door: modderkolk | Ordernummer: 20362 | Aankoopdatum: 8-6-2013 | Gekocht product: Brada 2200 BBQ | Geholpen door: Marc

    Marc brengt het gekochte netjes naar de auto.Kan lekker dicht bij de winkel parkeren, veel keus en nette prijs!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed en helder advies

    Door: Ran | Ordernummer: 20384 | Aankoopdatum: 10-6-2013 | Gekocht product: Whirlpool AWO6587 SM wasmachine | Geholpen door: Paul Kraan

    Niet opdringerige verkoop. Mooie winkel wat uitstraling betreft.Goed en helder advies.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Bij Fotobouw.nl zijn de prijzen aantrekkelijk.

    Door: Griffioen | Ordernummer: 20341 | Aankoopdatum: 5-6-2013 | Gekocht product: Aeg LAVAMAT 61473 | Geholpen door: Mathew

    Bij Fotobouw.nl zijn de prijzen aantrekkelijk. Daardoor heb ik nu ook weer een apparaat gekocht. Voor de ouderen onder ons kunnen ze makkelijk bij de winkel terug. Ze nemen de tijd voor je en willen je helpen. De garantie is dan ook goed geregeld, altijd worden we netjes geholpen. We komen bij de verschillende filialen regelmatig terug. Ik raad anderen de zaak dan ook echt aan. In overleg met de adviseurs zijn we tot deze wasmachine gekomen. Hij is bij ons aangesloten en al.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom graag bij deze winkel.

    Door: Cornelissen | Ordernummer: 20345 | Aankoopdatum: 5-6-2013 | Gekocht product: Delonghi ECAM 23210 B | Geholpen door: Mathew

    Ik kom graag bij deze winkel. De fotobouw lost ook als het moet problemen op. Ik heb de laatste maanden een aantal apparaten gekocht en dat werkt allemaal prima. Dit keer een volautomaat van Delonghi. Alle apparaten zijn netjes bezorgd. Op internet heb ik altijd naar types gezocht en ik kon alle uitgezochte types vinden en kopen bij de fotobouw. Het personeel is prima, goed mee te onderhandelen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  De Fotobouw is een goede overzichtelijke winkel. Er loopt vriendelijk en goed geinformeerde bediening.

    Door: Dhr. W.H. | Ordernummer: 20317 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Gekocht product: Beko DSA25020 | Geholpen door: Mathew

    De Fotobouw is een goede overzichtelijke winkel. Er loopt vriendelijk en goed geinformeerde bediening. De winkel heeft een ruim assortiment. Er staan veel apparaten en ik heb snel kunnen vinden wat ik wilde hebben. Een aanrader.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Nette winkel en goed advies.

    Door: C. Rutgers | Ordernummer: 20321 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Gekocht product: Beko CSA24022 Koel-vriescombi | Geholpen door: Roy

    Nette winkel en goed advies. Keurig. Ze komen het ook gratis bezorgen, helemaal goed!.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Perfect, goed geholpen en kom hier al ruim 30 jaar.

    Door: W.B. | Ordernummer: 20314 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Gekocht product: Samsung UE46ES8000 + Samsung RB29FERN Koel-Vries | Geholpen door: Roy

    Perfect, goed geholpen en kom hier al ruim 30 jaar. Koop hier altijd mijn spullen. Betrouwbare winkel met goede service! Fijne behulpzame medewerker!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wij komen al jaren bij de Fotobouw. Het personeel geeft altijd goed advies.

    Door: Dhr van I. | Ordernummer: 20302 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Gekocht product: LG 32ls570 led tv | Geholpen door: Mathew

    Wij komen al jaren bij de Fotobouw. Het personeel geeft altijd goed advies, is prettig in de omgang en het zijn gezellige jongens. Hiernaast nemen ze de tijd en luisteren ze goed naar onze wensen. Dit keer zijn we geholpen door Mat. Inmiddels hebben wij oa een koelkast, een wasmachine, een magnetron en nu een tv gekocht. Stuk voor stuk voor hele fijne apparaten. Eens hadden wij een probleem met een wasmachine en dit werd dezelfde dag nog opgelost, de servic is dan ook uitstekend. Ik ga zeker terug naar de Fotobouw.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Alles gaat lekker vlot, voorraad is op peil.

    Door: Dhr.Wolters | Ordernummer: 20301 | Aankoopdatum: 4-6-2013 | Gekocht product: Nikon S9500 | Geholpen door: Tessa

    Alles gaat lekker vlot, voorraad is op peil. Service/ bediening ben ik zeer tevreden. Prijsvorming is concurrerend. Gratis parkeren is ook prettig


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  mooie actie, snel en to the point!

    Door: WO | Ordernummer: 20229 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Gekocht product: LG 32LS570 | Geholpen door: Roy

    vluchtig op zoek naat een leuk slaapkamermodel. mooie actie, snel en to the point!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed personeel!

    Door: Walter Steevensz | Ordernummer: 20240 | Aankoopdatum: 30-5-2013 | Gekocht product: Wasmachiene & Droger | Geholpen door: Paul Kraan

    Goede globale service. Kan met prijs altijd mee gaan te opzichte van andere winkels. Goed personeel!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  service en producten en prijzen zeer goed. Deze winkel staat bij ons al jaren op 1

    Door: Anema | Ordernummer: 20205 | Aankoopdatum: 29-5-2013 | Gekocht product: Samsung UE32EH5300 | Geholpen door: Robin

    service en producten en prijzen zeer goed. Deze winkel staat bij ons al jaren op 1


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Gratis parkeren , op voorraad , vriendelijk personeel

    Door: HF Bresser | Ordernummer: 20183 | Aankoopdatum: 28-5-2013 | Gekocht product: Sony KDL-32W420 | Geholpen door: Paul de Boer

    Gratis parkeren , op voorraad , vriendelijk personeel


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Fotobouw is al meer dan 30 jaar ons vaste adres voor al onze aankopen.

    Door: Dhr. Goutier | Ordernummer: 20170 | Aankoopdatum: 27-5-2013 | Gekocht product: Samsung WF702 wasautomaat | Geholpen door: Marc

    je voelt je als klant hier altijd op je gemak. Fotobouw is al meer dan 30 jaar ons vaste adres voor al onze aankopen.Prima service, Gratis parkeren en altijd een goede prijs.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wordt uitstekend geholpen

    Door: Van Mierlo | Ordernummer: 20168 | Aankoopdatum: 26-5-2013 | Gekocht product: Philips senseo koffiezetter | Geholpen door: Marc

    Wordt uitstekend geholpen, altijd een goede prijs, koffiezetter is 10.- euro goedkoper dan elders!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Het personeel is deskundig correct

    Door: Dhr. O'leary | Ordernummer: 20157 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Gekocht product: Whirlpool Seatlle 1400 | Geholpen door: Marc

    het personeel is deskundig correct. Geduldig bereikbaarheid is optimaal. is zeker aan te bevelen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  goede gratis bereikbaarheid.

    Door: Schoeman | Ordernummer: 20156 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Gekocht product: Dyson Allegery parquet plus Stofzuiger | Geholpen door: Marc

    goede gratis bereikbaarheid.Klantvriendelijke bejegening, altijd een goede prijs!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik ben zeer vriendelijk geholpen

    Door: Dhr. Gronouwe | Ordernummer: 20142 | Aankoopdatum: 25-5-2013 | Gekocht product: Salora dvp 1038sw port-dvd speler | Geholpen door: Mathew

    Ik ben zeer vriendelijk geholpen, deze medewerker was geduldig en luisterde goed naar wat mijn wensen waren. Dat is wel eens anders. Dit keer voor een port dvd speler bij de fotobouw gekomen en geslaagd.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  De winkel heeft een ruim assortiment

    Door: Mevrouw Huizinga | Ordernummer: 20104 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Gekocht product: Samsung rl29thc Koelkast | Geholpen door: Mathew

    De winkel heeft een ruim assortiment, is uitstekend te bereiken en ik slaag altijd. Dit keer kwam ik voor een koelkast van Samsung. De prijs was prima en samen met het personeel kwam ik tot dit type. Een aanrader deze winkel.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  product was op voorraad

    Door: Mevr. van Oosten | Ordernummer: 20095 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Gekocht product: Tamron 70-300 | Geholpen door: Tessa

    product was op voorraad voorstel origineel/ b keuze product.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik en mijn familie komen altijd terug

    Door: Dhr. S.E.K. | Ordernummer: 20094 | Aankoopdatum: 24-5-2013 | Gekocht product: Miele S5000 black pearl | Geholpen door: Mathew

    Ik en mijn familie komen altijd terug bij de Fotobouw. Voor tv, audio, witgoed en klein-huishoudelijk. Het personeel is uitstekend en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ik raad de winkel iedereen aan.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Kom hier al vanaf het begin

    Door: Fam. van de Kamp | Ordernummer: 20093 | Aankoopdatum: 23-5-2013 | Gekocht product: Miele S5000 black pearl | Geholpen door: Tessa

    Kom hier al vanaf het begin en zal ook altijd blijven komen. Goed en altijd eerlijk advies! De winkel is mooi en overzichtelijk geworden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Nu weer gekozen voor een product van Fotobouw

    Door: van der Graaf | Ordernummer: 20071 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Gekocht product: Whirlpool WBE2614 | Geholpen door: Marc

    Nu weer gekozen voor een product van Fotobouw. wij zijn trouwe klant van deze winkel en dat is te danken aan de goede service die deze winkel te bieden heeft. altijd vriendelijk personeel die met ons meedenkt.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Uitstekende indruk, er staan veel producten.

    Door: Dhr van der S. | Ordernummer: 20051 | Aankoopdatum: 22-5-2013 | Gekocht product: Salora 26LED7115 | Geholpen door: Mathew

    Uitstekende indruk, er staan veel producten. Ik heb goede adviezen gekregen, er wordt echt meegedacht en verder gekeken dan de neus lang is. Er is echt het besef aanwezig van wat de wensen zijn.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel beleefd en netjes geholpen.

    Door: Dhr. K. | Ordernummer: 20014 | Aankoopdatum: 21-5-2013 | Gekocht product: Pelgrim PF6237 fornuis | Geholpen door: Mathew & Paul Kraan

    Heel beleefd en netjes geholpen. Ze nemen bij de Fotobouw altijd de tijd voor je. Dit is mijn 3de apparaat in korte tijd en de kwaliteit hiervan is telkens hoog.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Werd vriendelijk en deskundig geholpen.

    Door: Fam. Gerrits | Ordernummer: 20034 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Gekocht product: Samsung UE32EH5300 | Geholpen door: Tessa

    Telefonisch besteld en werd vriendelijk te woord gestaan. Tv laten reserveren om op te halen vandaag. Werd vriendelijk en deskundig geholpen. Bedankt!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wij zijn heel goed geholpen in jullie winkel.

    Door: Van den Boom | Ordernummer: 20039 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Gekocht product: LG 32LN5403 | Geholpen door: -

    Wij zijn heel goed geholpen in jullie winkel.Dit alles voor een mooie prijs.Dank voor de hulp.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Eerdere aankopen brachten ons weer terug bij deze zaak.

    Door: Van Gils | Ordernummer: 20035 | Aankoopdatum: 20-5-2013 | Gekocht product: Miele W3371 | Geholpen door: Marc

    Goed gesprek over het gekochte artikel. Vrijwel direct aandacht voor de klant die interesse toont voor een artikel. Rustige benadering en weinig in het defensief. Winkel goed ingedeeld. Eerdere aankopen brachten ons weer terug bij deze zaak. Ruimte genoeg voor parkeren.