Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 8

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Vond het helemaal goed !!

    Door: Dhr. Buiting | Ordernummer: 20019 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Gekocht product: Sony SLT-A57 | Geholpen door: Tessa

    Vond het helemaalgoed !! Tessa !!! heeft mij supper geholpen met mij aankoop.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  behulpzaam en geduldig

    Door: Jansen | Ordernummer: 19990 | Aankoopdatum: 18-5-2013 | Gekocht product: Lenco NR-006 | Geholpen door: Roy

    aardige jongeman, behulpzaam en geduldig. leuke radio voor weinig geld


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Netjes geholpen, klantvriendelijk

    Door: L. Erkens | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 17-5-2013 | Gekocht product: Sony SAL18200 | Geholpen door: Nina

    Netjes geholpen, klantvriendelijk


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Service is prima

    Door: Fam. Malsen | Ordernummer: 19918 | Aankoopdatum: 15-5-2013 | Gekocht product: Sony DSC-W620 | Geholpen door: Tessa

    De winkel is groot, maar als je op de juiste afdeling bent is het prima. Service is prima en doe alle boodschappen op Presikhaaf. Altijd gratis parkeren hier!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Groot assortiment van verschillende merken, Alles op voorraad, gratis parkeren!

    Door: Bertus | Ordernummer: 19901 | Aankoopdatum: 15-5-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES8000 + Vogels Thin 245 | Geholpen door: Paul de Boer

    Groot assortiment van verschillende merken, Alles op voorraad, gratis parkeren!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Mijn volgende aankoop zal zeker hier plaatsvinden.

    Door: Van der Leij | Ordernummer: 19875 | Aankoopdatum: 13-5-2013 | Gekocht product: LG HX523 | Geholpen door: Marc

    Goede service,gratis parkeren en dit is niet de eerste keer dat ik hier wat aangeschaft heb.Mijn volgende aankoop zal zeker hier plaatsvinden.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ze zijn erg behulpzaam en meedenkend.

    Door: Sakarya | Ordernummer: 19868 | Aankoopdatum: 11-5-2013 | Gekocht product: Braun MR530 staafmixer | Geholpen door: Marc

    Zojuist een staafmixer gekocht bij Fotobouw Arnhem. Ze zijn erg behulpzaam en meedenkend. Voor hetzelfde prijs staafmixer gekocht als de prijs op kieskeurig wel met een erg goed service en garantie.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Zeer tevreden, kom zeker terug.

    Door: Joyce Jurriens | Ordernummer: 19841 | Aankoopdatum: 10-5-2013 | Gekocht product: Sony HX20 | Geholpen door: Tessa

    Netjes geholpen, goed advies, mooie prijs. Zeer tevreden, kom zeker terug.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Duidelijk en ter zake kundig.

    Door: Mw. Rugers | Ordernummer: 19805 | Aankoopdatum: 9-5-2013 | Gekocht product: LG 32LS5300 | Geholpen door: Roy

    Duidelijk en ter zake kundig. Fijne aanbieding en wordt vandaag nog persoonlijk geinstalleerd.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Er is tijd en ruimte voor me zodat ik een overwogen keuze kon maken.

    Door: An Oniem | Ordernummer: 19279 | Aankoopdatum: 7-5-2013 | Gekocht product: Etna EFG679V + Kenwood SKM030 waterkoker | Geholpen door: -

    Ik ken de winkel via een kennis. Gesprek was informatief, rustig. Er is tijd en ruimte voor me zodat ik een overwogen keuze kon maken. Wat ook opvalt is dat het personeel goed met elkaar overweg kan en dat ze iets voor elkaar over hebben!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Bij Fotobouw slaag ik altijd.

    Door: mevrouw Nolten | Ordernummer: 19792 | Aankoopdatum: 7-5-2013 | Gekocht product: Philips stoomstrijkijzer | Geholpen door: -

    Ruime keuze, gratis parkeren, bij Fotobouw slaag ik altijd.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed advies gekregen. Prettig geholpen.

    Door: N. van Walderveen | Ordernummer: 19771 | Aankoopdatum: 6-5-2013 | Gekocht product: Samsung ES90 | Geholpen door: Robin

    Ik kom al jaren hier. Goede winkel, klantvriendelijk personeel. Goed advies gekregen. Prettig geholpen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geholpen.

    Door: Burhenne | Ordernummer: 19766 | Aankoopdatum: 6-5-2013 | Gekocht product: Beko WMB61432 Wasautomaat | Geholpen door: Robin

    Bekend hier op Presikhaaf. De winkel ziet er prima uit. Goed geholpen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Gratis parkeren, ruime keuze!

    Door: M. Sipkema | Ordernummer: 75359 | Aankoopdatum: 4-5-2013 | Gekocht product: Weber Q300 aktie pakket | Geholpen door: Marc

    via internet zocht ik een Barbeque Kwam deze tegen bij winkel Fotobouw winkelcentrum Presikhaaf makkelijk Gratis parkeren, ruime keuze!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede service en goede prijzen.

    Door: Derksen | Ordernummer: 19702 | Aankoopdatum: 2-5-2013 | Gekocht product: AEG Lavamat 76479 FL | Geholpen door: Paul Kraan

    Goede service en goede prijzen. Betrouwbare zaak!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede voorlichting en service!

    Door: Van Loon Hoefsloot | Ordernummer: 19654 | Aankoopdatum: 2-5-2013 | Gekocht product: DFN1423 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik kom hier graag als het nodig is. Goede voorlichting en service!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Service uitstekend, goed uitleg

    Door: Lauw Nanning | Ordernummer: 19580 | Aankoopdatum: 25-4-2013 | Gekocht product: Pelgrim PWM121 | Geholpen door: Paul Kraan

    Service uitstekend, goed uitleg, aangegeven voor beter onderhoud. in 1 zin erg goed geholpen!!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede service, goede kennis van producten.

    Door: Usmany | Ordernummer: 19579 | Aankoopdatum: 25-4-2013 | Gekocht product: Samsung UE32EH5300 | Geholpen door: Robin

    Goede service, goede kennis van producten. Via website in winkel in Doesburg gekomen. Klant vriendelijk


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede prijs gekregen en persoonlijke aandacht.

    Door: J.H. Schraven | Ordernummer: 19515 | Aankoopdatum: 22-4-2013 | Gekocht product: Samsung WF0804Y8E wasdroogcombinatie | Geholpen door: Marc

    Goede prijs gekregen en persoonlijke aandacht.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik heb hier verschillende apparaten gekocht.

    Door: van Ingen | Ordernummer: 18955 | Aankoopdatum: 16-4-2013 | Gekocht product: Etna EKV0852 koelkast | Geholpen door: Robin

    Ik heb hier verschillende apparaten gekocht. Waaronder een TV, een wasmachine en een koelkast. Geen klachten, geen gedonder. Vriendelijk te woord gestaan, ze houden zelfs de deur voor me open. De winkel mag een verfrissende kleur krijgen


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed advies, via internet gevonden

    Door: Hilhorst | Ordernummer: 19411 | Aankoopdatum: 15-4-2013 | Gekocht product: Philips 42PFL6877 | Geholpen door: Paul de Boer

    Goed advies , via internet gevonden, schoon zuster en zwager hadden hier televisie gekocht. Scherpe prijs voor een mooie tv. Gratis parkeren.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Kom al jaren hier terug

    Door: Brouwer | Ordernummer: 19397 | Aankoopdatum: 13-4-2013 | Gekocht product: Toshiba 32W1333 + AEG AJM6820 stofzuiger | Geholpen door: Paul Kraan

    Kom al jaren hier terug en altijd goed service en we komen er altijd wel weer uit! Kortom goed!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prachtige zaak, die net mooi is verbouwd.

    Door: J.H. Kraan | Ordernummer: 19360 | Aankoopdatum: 12-4-2013 | Gekocht product: Philips stoomstrijkijzer | Geholpen door: Marc

    Prachtige zaak, die net mooi is verbouwd. Vriendelijk personeel. Goede parkeergelegenheden en vrij parkeren! Een aanrader.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Gesprek met de verkoper: prettig, informatief, niet opdringerig.

    Door: Staring | Ordernummer: 19358 | Aankoopdatum: 12-4-2013 | Gekocht product: Panasonic TX-L37E5E | Geholpen door: Robin

    Gesprek met de verkoper: prettig, informatief, niet opdringerig. Inrichting winkel: assortiment mag wat ruimer, wel overzichtelijk!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede ervaringen met onze "vaste adviseur"

    Door: Fam. van der Loo | Ordernummer: 19348 | Aankoopdatum: 12-4-2013 | Gekocht product: Sony HDR-PJ780 | Geholpen door: Tessa

    Goede ervaringen met onze "vaste adviseur" Tessa. Goed advies, meedenken. Geen moeite te veel om iets uit te zoeken via de leverancier. Al jaren dus tevreden klant.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Medewerkers zeer attend en vriendelijk!

    Door: Fam. Jansen | Ordernummer: 19332 | Aankoopdatum: 12-4-2013 | Gekocht product: Babyliss AS120 Haardroger | Geholpen door: Tessa

    Medewerkers zeer attend en vriendelijk!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  vlot geholpen . mooie winkel.

    Door: Mevr. H. Welbie | Ordernummer: 19269 | Aankoopdatum: 8-4-2013 | Gekocht product: Miele S500 Black Pearl | Geholpen door: Robin

    vlot geholpen . mooie winkel ,goed op gesteld


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  mooie winkel. overzichtelijk. vriendelijke verkoper

    Door: Van Kints | Ordernummer: 19270 | Aankoopdatum: 8-4-2013 | Gekocht product: Liebherr GNP2303-20 | Geholpen door: Robin

    mooie winkel. overzichtelijk. vriendelijke verkoper


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  TV wordt thuis bezorgd, geïnstalleerd en dat voor een droomprijs.

    Door: Diane & Hans | Ordernummer: 19248 | Aankoopdatum: 6-4-2013 | Gekocht product: Samsung UE40EH5300 | Geholpen door: Marc

    Na een advies per email van Wilco (ook van foto Bouw), naar WC Presikhaaf gegaan voor verdere info, zijn we door Marc perfect geholpen. TV wordt thuis bezorgd, geïnstalleerd en dat voor een droomprijs.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  vakkundig geholpen, goede voorlichting.

    Door: Koeman | Ordernummer: 19219 | Aankoopdatum: 5-4-2013 | Gekocht product: Toshiba 32W1333 | Geholpen door: Paul Kraan

    vakkundig geholpen, goede voorlichting. makkelijk bereikbaa, gratis parkeren.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Vooral kopen, prijs kwaliteit prima in orde.

    Door: Van Orsouw | Ordernummer: 19023 | Aankoopdatum: 30-3-2013 | Gekocht product: Toshiba 32LV933 | Geholpen door: Chaima

    Vooral kopen, prijs kwaliteit prima in orde. Tv was mooi op voorraad.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Iedereen helpt hier goed en daar ben ik tevreden over

    Door: Brom | Ordernummer: 18952 | Aankoopdatum: 21-3-2013 | Gekocht product: Samsung RL56GEGSW koel/vrieskast | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik houd van persoonlijke aandacht en niet van zo'n grote mega winkel. Iedereen helpt hier goed en daar ben ik tevreden over, dat weet ik omdat ik al meerdere dingen heb gekocht.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ben altijd correct behandeld en tevreden over de geleverde spullen en goede service.

    Door: Sanders | Ordernummer: 18935 | Aankoopdatum: 20-3-2013 | Gekocht product: Dyson DC29 origin plus | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik kom al jaren bij Foto Bouw om huishoudelijke apparaten aan te schaffen en ben altijd correct behandeld en tevreden over de geleverde spullen en goede service.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Klantvriendelijk geholpen en goede uitleg.

    Door: tacke | Ordernummer: 18822 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Gekocht product: Miele S5000 black pearl | Geholpen door: Paul Kraan

    Klantvriendelijk geholpen en goede uitleg. Ik ben hier terug gekomen omdat ik de vorige keer ook goed geholpen was en dat ik er goed met de prijs uitkwam


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede voorlichting

    Door: A van Leuveren | Ordernummer: 18819 | Aankoopdatum: 16-3-2013 | Gekocht product: Samsung RL58GREIH | Geholpen door: Paul Kraan

    Goede voorlichting- relaxed niet geforceerd goed product voor aantrekkelijke prijs.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Aflevering prima en een goede uitleg.

    Door: T. Evertse | Ordernummer: 18606 | Aankoopdatum: 11-3-2013 | Gekocht product: Samsung WF705P4SAWQ | Geholpen door: Marc

    We zijn sinds kort in het bezit van deze machine, na 16 jaar een Bauknecht te hebben gehad. We hebben een goed advies in de winkel gehad.Aflevering prima en een goede uitleg. Goede gebruiksaanwijzing. Bevalt goed en we hopen er net zo lang mee te doen als met de oude.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  De winkel was ouds her bekend.

    Door: SC Scholder | Ordernummer: 18596 | Aankoopdatum: 2-3-2013 | Gekocht product: Onkyo LS3100 | Geholpen door: Paul de Boer

    De winkel was ouds her bekend. Maar we zijn zker geen wekelijkse bezoekers. Een heldere winkelindeling wordt ruimschoots overruled door de actief oplettende, vriendelijke en hoogst professionele verkoopadviseur. Die luisterde en gaf duidelijk richting. We voelen ons vriendelijk en professioneel geholpen. Complimenten met zulk personeel! mvg Dolf Peeters automotive journalist


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik ben in de winkel in Arnhem geweest en heb goede adviezen gekregen voor een nieuwe tv.

    Door: Cetin | Ordernummer: 18598 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES6340 | Geholpen door: Roy

    Ik ben in de winkel in Arnhem geweest en heb goede adviezen gekregen voor een nieuwe tv. Ik ben uiteindelijk met een Samsung naar huis gegaan en de verkoper gaf mij een uitstekende prijs! Ik mocht het toestel direct meenemen.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Betrouwbare firma waar we graag terugkomen!

    Door: Dhr. W.G. Wolleswinkel | Ordernummer: 18555 | Aankoopdatum: 28-2-2013 | Gekocht product: Philips Senseo HD7860/10 | Geholpen door: Marc

    Betrouwbare firma waar we graag terugkomen!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Waren nog geen klant, maar komen hier zeker terug.

    Door: Rasjel | Ordernummer: 18502 | Aankoopdatum: 25-2-2013 | Gekocht product: Samsung WF806P4SAWQ | Geholpen door: Paul Kraan

    Wij waren op zoek naar een wasmachine, en zijn hier prima geholpen. Waren nog geen klant, maar komen hier zeker terug.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  We werden prettig geholpen

    Door: H van Biessum | Ordernummer: 18388 | Aankoopdatum: 18-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE32ES6340 + Onkyo LS3100 | Geholpen door: Paul de Boer

    We werden prettig geholpen door een vriendelijke medewerker en kregen de informatie waar we om vroegen. Uiteindelijk met meer de deur uit gegaan dan we van plan waren voor een hele scherpe prijs!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wij zijn hier vaste klant

    Door: Al Jarbi | Ordernummer: 18377 | Aankoopdatum: 18-2-2013 | Gekocht product: Whirlpool AWO9676 | Geholpen door: Paul Kraan

    Wij zijn hier vaste klant, wij komen er altijd vlot uit over de prijs. Het is gewoon altijd goed!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Kundig advies

    Door: Dhr. E.D. Alma | Ordernummer: 18351 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Gekocht product: Bosch SMV69M50 Inbouw vaatwasser | Geholpen door: Marc

    Kundig advies en neemt alle tijd hiervoor. Behulpzaam en goede prijs.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  We zijn al een tijdje vaste klant

    Door: Aalders | Ordernummer: 18362 | Aankoopdatum: 16-2-2013 | Gekocht product: Whirlpool Paris 1400 | Geholpen door: Paul Kraan

    We zijn al een tijdje vaste klant, altijd vriendelijk en goede uitleg. Erg service gericht.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl Mooie winkel en prima geholpen

    Door: Mevr. C. Hartgers | Ordernummer: 18334 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Gekocht product: Etna EFE509 Electrofornuis | Geholpen door: Marc

    Mooie winkel en prima geholpen bij aanschaf van een nieuw electrisch fornuis, prima service!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl TV gekocht voor een prima prijs

    Door: Job | Ordernummer: 17656 | Aankoopdatum: 15-2-2013 | Gekocht product: Panasonic TX-P50ST50 | Geholpen door: Robin & Onno

    TV gekocht voor een prima prijs via Internet. Maar vooral Fotobouw gekozen vanwege de installatieservice. En de installatie is keurig netjes uitgevoerd, TV hangt mooi, geluidsset aangesloten. Kortom: Top, ik kom zeker terug voor de volgende TV!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom hier altijd omdat we het altijd eens worden over de prijs!

    Door: Bongers | Ordernummer: 18261 | Aankoopdatum: 9-2-2013 | Gekocht product: AEG ASC6925 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik kom hier altijd omdat we het altijd eens worden over de prijs!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Winkel is lekker dicht bij huis en goed geholpen

    Door: van der Heijde | Ordernummer: 18257 | Aankoopdatum: 9-2-2013 | Gekocht product: Sony CMT-DX400 | Geholpen door: Paul Kraan

    Winkel is lekker dicht bij huis en goed geholpen. In eerste instantie niet gevonden wat ik zocht, maar toch geslaagd, door de hulp van de verkoper.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  duidelijke uitleg mbt de mogelijkheden van het toestel voor een aantrekkelijke prijs

    Door: J. Meijer | Ordernummer: 21900 | Aankoopdatum: 9-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES8000 | Geholpen door: Mathew

    Nav van mijn wens mbt de aankoop van een LED TV kreeg een duidelijke uitleg mbt de mogelijkheden van het toestel voor een aantrekkelijke prijs.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Fijn vond ik dat de verschillende modellen kritisch werden besproken.

    Door: Mevrouw de Klerk | Ordernummer: 18252 | Aankoopdatum: 9-2-2013 | Gekocht product: Canon Powershot GX1 | Geholpen door: Chaima

    Ik ben prettig en rustig geholpen bij de keuze van een nieuw fototoestel. Fijn vond ik dat de verschillende modellen kritisch werden besproken.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Daarom komen we altijd terug.

    Door: Marks | Ordernummer: 18232 | Aankoopdatum: 9-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES7000 | Geholpen door: Mathew

    Fijne zaak, goed personeel. Alles gekocht en met tevredenheid. Daarom komen we altijd terug.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  al jaren lang vaste klant

    Door: Montfrooy | Ordernummer: 18115 | Aankoopdatum: 8-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES7000 | Geholpen door: Paul de Boer

    al jaren lang vaste klant ,vanwege goede prijzen kopen we altijd bij Fotobouw. groot assortiment van verschillende merken. alles vaak op voorraad


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Heel goed geholpen in deze winkel!

    Door: Casper | Ordernummer: 18219 | Aankoopdatum: 07-2- 2013 | Gekocht product: Etna EKV0852 + Etna EKP228 | Geholpen door: Mathew

    Heel goed geholpen in deze winkel!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Leuke open winkel, klantvriendelijk personeel en goede service!

    Door: Woerdman | Ordernummer: 18211 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Gekocht product: Samsung WF806P4SAWQ | Geholpen door: Paul Kraan

    Leuke open winkel, klantvriendelijk personeel en goede service!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Fornuis gekocht, hartstikke goede winkel...

    Door: Naciye | Ordernummer: 18210 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Gekocht product: Beko CSS52001 | Geholpen door: Mathew

    Fornuis gekocht, hartstikke goede winkel. Blij met de garantie die de winkel bied.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Correcte levering, ivm het snelle afleveren van de koelkast.

    Door: A.W. Mol | Ordernummer: 18209 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Gekocht product: Exquisit KS15 | Geholpen door: Mathew

    Correcte levering, ivm het snelle afleveren van de koelkast.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Via internet gevonden. Prettige zaak om...

    Door: J. Oomens | Ordernummer: 18205 | Aankoopdatum: 07-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES8000 | Geholpen door: Paul de Boer

    Via internet gevonden. prettige zaak om te winkelen en produkten te bekijken. vakkundig advies


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede service, ruim assortiment.

    Door: van der Veen | Ordernummer: 18198 | Aankoopdatum: 06-2-2013 | Gekocht product: AEG AJM6820 | Geholpen door: Paul Kraan

    Goede service, Ruim assortiment. Erg leuk dat we er gratis stofzuigerzakken bij kregen. Dat geeft een gevoel van: WE KOMEN VAKER.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom hier meestal terug en het liefste bij Paul. Zeer goede service.

    Door: Klijnhout | Ordernummer: 18193 | Aankoopdatum: 06-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES6900 | Geholpen door: Paul Kraan

    Ik kom hier meestal terug en het liefste bij Paul. Zeer goede service.