Merken

    uw winkelwagen is leeg

    Winkelreviews over Fotobouw.nl Pagina 9

    Wist u dat wij ook nog deze winkels beheren?
    PlatteTV.nl logo
    Fotobouw.nl logo
    Playseat.nl logo
    AllesvoorTV.nl logo
    AllesvoorTVmeubels.nl logo
    AllesvoorWasmachines.nl logo

    Zo beoordelen onze klanten al onze winkels.

    Totaalbeoordeling PlatteTV.nl 4.5 van 5 Totaalbeoordeling: 9.4 staat voor Totaalbeoordeling Fotobouw.nl 4.5 van 5 sterren

    Aantal: 548 winkelreviews

    Plaats een Winkelreview over Fotobouw.nl

    Winkelreviews

    1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Groot assortiment van verschillende merken.

    Door: Kluit | Ordernummer: 18152 | Aankoopdatum: 05-2-2013 | Gekocht product: Samsung BD-ES6000 | Geholpen door: Paul de Boer

    Groot assortiment van verschillende merken.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Aantrekkelijke prijs

    Door: Garage Arnhem | Ordernummer: 18156 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Gekocht product: Philips 42PFL3507 | Geholpen door: Ferris / Alie

    kon goed vinden wat ik zocht in de winkel , aantrekkelijke prijs van de tv , kon zelfs het showmodel mee nemen . Personeel die mij geholpen heeft was geweldig !


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Voldaan gevoel

    Door: J. van Druyten | Ordernummer: 18150 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Gekocht product: AEG Lavamat 61473 | Geholpen door: Robin

    Prettige winkel om hier iets te kopen! Ga er met een voldaan gevoel weg!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Website erg overzichtelijk

    Door: Willemsen | Ordernummer: 18153 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Gekocht product: JVC GZ-GX1BEU | Geholpen door: Alie

    Jvc camera gekocht. Goed geholpen door mevrouw , prima service in de winkel en alles op voorraad , website erg overzichtelijk , een aanrader


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goede uitleg

    Door: K. Brink | Ordernummer: 18151 | Aankoopdatum: 4-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE46ES8000 | Geholpen door: Paul de Boer

    alles netjes voor mekaar .goede uitleg over de producten


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Zeer klantvriendelijk

    Door: bongers | Ordernummer: 18106 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Gekocht product: Akai ALED2405 | Geholpen door: Tessa

    zeer klantvriendelijk mijn dochter kreeg zelfs een iets grotere tv dan de oorspronkelijke voor de zelfde prijs helemaal top.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  prettig geholpen, enthousiast, goed geluisterd naar de klant

    Door: Reinders | Ordernummer: 18099 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Gekocht product: Onkyo LS3100 | Geholpen door: Paul de Boer

    prettig geholpen, enthousiast, goed geluisterd naar de klant, oplossingsgericht, deskundig, goed geadviseerd!!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Vriendelijk personeel die je goed helpt.

    Door: Wildeman | Ordernummer: 18098 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Gekocht product: Onkyo LS3100 | Geholpen door: Paul de Boer

    Vriendelijk personeel die je goed helpt.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Altijd goed bevallen

    Door: JH Spies | Ordernummer: 18096 | Aankoopdatum: 2-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40EH5300 | Geholpen door: Paul de Boer

    eerdere aankopen gedaan en is altijd goed bevallen.


    3.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Tot over een paar jaar weer!

    Door: Santing | Ordernummer: 18082 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES7000 | Geholpen door: Paul de Boer

    En snel geholpen. Tot over een paar jaar weer!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goedkoopste van nederland

    Door: Arany | Ordernummer: 18078 | Aankoopdatum: 1-2-2013 | Gekocht product: Samsung UE32EH5300 | Geholpen door: Paul de Boer

    via internet gevonden , goedkoopste van nederland


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik heb in deze zaak ondervonden dat hier een zeer goede service is

    Door: Bart | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 30-1-2013 | Gekocht product: Ewent EW3561 koptelefoon | Geholpen door: Alie

    Ik heb in deze zaak ondervonden dat hier een zeer goede service is. Het persooneel is heel vriendelijk. De factor die iedereen altijd over de streep haalt bij twijfel, maar niet vaak toegegeven wordt, is uiteraard de aantrekkings kracht van het persooneel. Mocht u overwegen een electronisch device te kopen. Heb geen twijfels en kom ze hier aanschaffen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wij zijn erg prettig geholpen

    Door: Cornelissen | Ordernummer: 18034 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Gekocht product: Philips 47PFL6877 | Geholpen door: Paul de Boer

    Wij zijn erg prettig geholpen en het advies wat hij ons gegeven heeft, heeft ons doen besluiten om deze smart tv te kopen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  zeer nette winkel goed overzicht en vriendelijk

    Door: Van Eldik | Ordernummer: 18023 | Aankoopdatum: 29-1-2013 | Gekocht product: Philips Sarista & Miele BlackPearl Stofzuiger | Geholpen door: Robin

    zeer nette winkel goed overzicht en vriendelijk personeel zeer atent goede informatie en uitleg geholpen door robin.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  ik ben goed geholpen & Snel door de mevrouw in de winkel

    Door: R. Schoenmaker | Ordernummer: 17988 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Gekocht product: Bose AE2i Hoofdtelefoon | Geholpen door: Alie

    ik ben goed geholpen & Snel door de mevrouw in de winkel . en ik kreeg mijn product zonder problemen mee voor de internetprijs. Erg duidelijke website kwam via kieskeurig en deze winkel kwam Als goedkoopste er uit .


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik koop altijd al mijn huishoudelijke apparaten bij Fotobouw

    Door: A.J.J. Maas | Ordernummer: 17953 | Aankoopdatum: 28-1-2013 | Gekocht product: Whirlpool WBE2614 Koelkast | Geholpen door: Marc

    Ik koop altijd al mijn huishoudelijke apparaten bij Fotobouw en dit is me altijd uitstekend bevallen!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed advies, prettige service

    Door: G.H. Gaikhorst | Ordernummer: 17948 | Aankoopdatum: 26-1-2013 | Gekocht product: Samsung WF806 wasautomaat | Geholpen door: Marc

    Goed advies, prettige service en een goed product voor iedere portemonnee.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  dat noemen wij top service!

    Door: Kok | Ordernummer: 16124 | Aankoopdatum: 22-1-2013 | Gekocht product: Harman Kardon BDS 370 | Geholpen door: Roy

    Had deze set ruim een maand geleden aangeschaft in arnhem. In deze korte tijd begaf de subwoofer het helaas. De medewerker nam ruimde tijd het probleem aan te horen en testen. Ik kreeg na het testen gelijk een nieuwe subwoofer mee. dat noemen wij top service!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Klant vriendelijk , proffesioneel geholpen

    Door: O. Walsweer | Ordernummer: 17846 | Aankoopdatum: 21-1-2013 | Gekocht product: Harman Kardon BDS 670 | Geholpen door: Paul de Boer

    Klant vriendelijk , proffesioneel geholpen,goed advies altijd klaar als er vragen zijn.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Wij zijn ontzettend tevreden

    Door: Mevr. N.T .M. Hendriks | Ordernummer: 17813 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Gekocht product: Siemens HR745525N fornuis | Geholpen door: Marc

    Wij zijn ontzettend tevreden over deze winkel en medewerkers!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  de bediening van fotobouw is zeer goed

    Door: Pascal Beenen | Ordernummer: 21850 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Gekocht product: Sony KDL-40Z4500 occasion | Geholpen door: Paul Kraan

    De beoordeling van fotobouw is zeer uitstekend goede kwalitijd en snelle service altijd zeer zekker een leuke prijsopgave.de bediening van fotobouw is zeer goed


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  we komen hier al jaren

    Door: Doornekamp | Ordernummer: 17806 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Gekocht product: Whirlpool ARC103 | Geholpen door: Paul Kraan

    voor deze winkel gekozen omdat het in de buurt is. En we komen hier al jaren, omdat we goede ervaringen hier hebben en de prijzen goed zijn


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prettig en correct geholpen

    Door: Van Wissen | Ordernummer: 17803 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Gekocht product: Delonghi Ecam 23.450SB | Geholpen door: Paul Kraan

    Prettig en correct geholpen. Mijn voorkeur is dan ook om in een reguliere winkel tov internetwinkel aan te kopen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  echt aandacht voor de klant

    Door: Berndsen | Ordernummer: 17794 | Aankoopdatum: 19-1-2013 | Gekocht product: Delonghi Ecam 21.117SB | Geholpen door: Paul Kraan

    Goede service, klant vriendelijk, echt aandacht voor de klant. Is meer persoonlijk dus contact is fijner


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  de voordeligste en prima voorlichting

    Door: J.W. Christen | Ordernummer: 17784 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Whirlpool combimagnetron FT337 SL | Geholpen door: Marc

    Kwam voor een combimagnetron, was al overal geweest, was bij EP/Fotobouw de voordeligste en prima voorlichting.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Veel geduld met advies

    Door: Mevrouw de Jong | Ordernummer: 17782 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Beko Vrieskast | Geholpen door: Marc

    Veel geduld met advies en uitzoeken van mogelijkheden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom al jaren bij Fotobouw vanwege de fijne en kundige verkopers

    Door: E. Folkerts | Ordernummer: 15974 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Electrolux ZE 330G New Ergospace | Geholpen door: Roy

    Ik kom al jaren bij Fotobouw vanwege de fijne en kundige verkopers. Ik was op zoek naar een stofzuiger en ben uistekend voorgelicht door Roy. Ik kon hem gelijk meenemen en kreeg een mooie aanbieding met stofzuigerzakken erbij!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  Prima!

    Door: Nicole Heezen | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Samsung UE40ES6100 | Geholpen door: Ferris

    Prima! Wordt goed naar je geluisterd en vriendelijk en goed geholpen.


    3.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Voldoende kennis van zaken

    Door: M. Versteeg | Ordernummer: 17773 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Philips 42PFL6877 | Geholpen door: Danny

    Prettige afhandeling. Voldoende kennis van zaken. Erg geduldig.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  werd hier prima geholpen

    Door: Eldik | Ordernummer: 17771 | Aankoopdatum: 18-1-2013 | Gekocht product: Nikon D3200 | Geholpen door: Tessa

    werd hier prima geholpen. goede uitleg. Mocht ik ergens niet uitkomen kan ik altijd terug voor advies. Kortom aanrader!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik zocht advies bij Fotobouw en kreeg deze!

    Door: R. Bouma | Ordernummer: 16528 | Aankoopdatum: 17-1-2013 | Gekocht product: Marmitek - Powersmid XS | Geholpen door: Roy

    Ik zocht advies bij Fotobouw en kreeg deze! Ik heb thuis veel van mijn apparatuur in een kast staan, maar deze deurtjes moeten altijd open staan om mijn apparaten te kunnen bedienen met de afstandsbediening. Ik wist niet goed wat ik hieraan kon doen. Ik ben ik de winkel heel correct en kundig voorgelicht over de mogelijkheden om mijn apparaten te bedienen. Nu kan ik de kastdeuren gesloten laten en toch alles bedienen! Helemaal goed


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Weer heel fijn geholpen.

    Door: J. Freriks | Ordernummer: 17707 | Aankoopdatum: 16-1-2013 | Gekocht product: Samsung SDC35701 | Geholpen door: Marc

    Alles wat we gekocht hebben naar volle tevredenheid! Laatste aankoop een condensdroger van Samsung. Weer heel fijn geholpen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  zeer deskundig geholpen, en niet opdringerig.

    Door: Dhr. Verwoert | Ordernummer: 17172 | Aankoopdatum: 31-12-2012 | Gekocht product: Sony HDR-CX260VE | Geholpen door: Tessa

    Winkel: 8 De Balie van vroeger was beter ivm ruimte en minder gestoord worden door medewerkers. (door die kleine balie). De opzet van de winkel is verder lekker groot geworden. Tessa: 9.5 zeer deskundig geholpen, en niet opdringerig.Neemt alle tijd voor je en bereid je voor dingen terug te bellen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Super snel geholpen en een leuke service

    Door: Marco Glade | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Gekocht product: - | Geholpen door: Tessa

    Super snel geholpen en een leuke service.... hopen dat het allemaal super werkt... bedankt..


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Goed geholpen met een moeilijke keuze

    Door: Gerrit van Buren | Ordernummer: 16886 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Gekocht product: Samsung UE50ES6900 / Samsung SSG-4100GB | Geholpen door: Maick

    Goed geholpen met een moeilijke keuze, soepel uitonderhandeld en nu tevreden met een mooie buis naar huis.


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  aandacht voor de klant!

    Door: Aaf Groenewoud | Ordernummer: 16883 | Aankoopdatum: 24-12-2012 | Gekocht product: Philips 47PFL6877 | Geholpen door: Tessa

    Perfecte servise, aandacht voor de klant!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Klantvriendelijkheid en doelgericht

    Door: Van de Belt | Ordernummer: 16812 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Gekocht product: Canon EOS 1100D + 18-55mm ISII | Geholpen door: Alie

    Klantvriendelijkheid en doelgericht optreden van de verkoopmedewerkster Alie, top!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Koop bij Fotobouw al jaren al mijn televisies

    Door: Dhr. Vermeer | Ordernummer: 16783 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Gekocht product: Philips 32PFL6007 | Geholpen door: Tim

    Koop bij Fotobouw al jaren al mijn televisies, dat is altijd zo gebleven. Jongens kunnen mij goed aviseren in de diverse modellen. Hebben daarnaast ook erg veel verstand van fotocameras!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  speciaal voor mij besteld

    Door: Stevens | Ordernummer: 16412 | Aankoopdatum: 22-12-2012 | Gekocht product: Panasonic DMC-G5 X 14-42mm Zwart | Geholpen door: Tessa

    Ik was op zoek naar een nieuw product. Deze was nog niet op voorraad en is speciaal voor mij besteld. Heel prettig behandeld.


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  de winkel is makkelijk te vinden en werd zeer vriendelijk goed geholpen

    Door: A. Waardenburg | Ordernummer: 16675 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Gekocht product: Sony Alpha 57 | Geholpen door: Alie

    Zocht een Sony alpha 57 en via vergelijk.nl bleek foto bouw de goedkoopste te zijn. Daarom hier gekocht. Zelf de camera afgehaald, de winkel is makkelijk te vinden en werd zeer vriendelijk goed geholpen. Ben dan ook zeer tevreden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Je wordt hier heel goed en deskundig geholpen

    Door: R. Schaar | Ordernummer: 16727 | Aankoopdatum: 21-12-2012 | Gekocht product: Samsung UE40EH5300 | Geholpen door: Roy

    Je wordt hier heel goed en deskundig geholpen,zeer klantvriendelijk en professioneel. Wij zijn vaste klant vanwege bovenstaande.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Word altijd goed te woord gestaan en goed naar je geluisterd

    Door: Wallbrink | Ordernummer: 15356 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Gekocht product: Delonghi ECAM 21.117B | Geholpen door: Tessa

    Word altijd goed te woord gestaan en goed naar je geluisterd. Als we vragen hebben neemt Tessa daar echt de tijd voor. Zeer prettig persoon in de omgang. Ken Fotobouw al lang en kom altijd terug. Zijn al klant vanaf 1985!


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  wij zijn heel goed en deskundig geholpen

    Door: L. de Wit | Ordernummer: 16401 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Gekocht product: Beko WMB71632 | Geholpen door: Marc

    wij zijn heel goed en deskundig geholpen. De prijs was ook heel goed nu hopen dat de wasmachiene het lang vol houdt.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Deskundig, vlot

    Door: JA van den Heuvel | Ordernummer: 16391 | Aankoopdatum: 11-12-2012 | Gekocht product: Kenwood SJM027 | Geholpen door: Marc

    Deskundig, vlot en afspraken worden nagekomen!!


    4 sterretjes voor Fotobouw.nl  We kregen goede info over de apparatuur.

    Door: T.H. van Diek | Ordernummer: 16321 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Gekocht product: Liebherr CUP2721 koelvries / Bosch WAQ28390 wasmachine | Geholpen door: Paul Kraan

    We kregen goede info over de apparatuur. Waardoor we ook snel konden beslissen wat we wilden. Prima en zeer beleefd geholpen.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  goed en duidelijk advies gekregen

    Door: Paul | Ordernummer: 16315 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Gekocht product: Bose AE2i | Geholpen door: Roy

    Bij het kiezen van een hoofdtelefoon Bose AE2i goed en duidelijk advies gekregen. Wij twijfelden tussen de Dr. Dre Beats en Bose. Gaan met een goed gevoel huiswaarts en bedanken Roy en Fotobouw.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Helemaal Top!

    Door: Aalbers | Ordernummer: 16312 | Aankoopdatum: 8-12-2012 | Gekocht product: Samsung RL56GSBMG1 / Pelgrim PKS5088K | Geholpen door: Paul Kraan

    Een eerder gekochte koelkast begaf hat na 2 jaar gebruik. Door goed advies van Paul ben ik toch bij Etna blijven proberen mijn geld terug te krijgen, en dat is gelukt. Vandaag een nieuwe koelkast gekocht onder aftrek van aankoopsom. Helemaal Top!


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  We hebben tv's goed kunnen vergelijken

    Door: Van de Kamer | Ordernummer: 16263 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Gekocht product: Samsung UE46ES8000 | Geholpen door: Paul de Boer

    We hebben tv's goed kunnen vergelijken en hebben gekozen: Goede tv voor een schappelijke prijs


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ben zeer tevreden over het personeel en goede uitleg

    Door: Ledeboer | Ordernummer: 16235 | Aankoopdatum: 6-12-2012 | Gekocht product: Samsung Ue55ES7000 | Geholpen door: Paul de Boer

    Ben zeer tevreden over het personeel en goede uitleg. Heb hier al meerdere tv's gekocht en zeer tevreden.


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Ik kom al jaren voor al mijn fotoapparatuur bij Foto Bouw

    Door: Martie Bambach | Ordernummer: 15642 | Aankoopdatum: 17-11-2012 | Gekocht product: Canon EF-S 70-300 | Geholpen door: Tessa

    Ik kom al jaren voor al mijn fotoapparatuur bij Foto Bouw en word altijd geweldig goed geholpen door Tes( ik mag Tes zeggen)..Zo goed zelfs dat ik niemand anders wil. m.vr.gr. Martie Bambach


    5 sterretjes voor Fotobouw.nl  10-11 schowmodel tv gekocht voor onze autistice zoon

    Door: Van de Sluis | Ordernummer: - | Aankoopdatum: 10-11-2012 | Gekocht product: Beko WMB51431 | Geholpen door: Roy

    10-11 schowmodel tv gekocht voor onze autistice zoon bij de zaak deedt hij het perfkect een dag later een rode streep in beeld ik terug gegaan ze doen totaal niet moeilijk kreeg gelijk een ander toestel groter en duurder zonder bij betalen top en bedankt namens onze zoon


    4.5 sterretjes voor Fotobouw.nl  Top!

    Door: V. Harsveld | Ordernummer: 15622 | Aankoopdatum: 8-11-2012 | Gekocht product: LG 47LM860V / LG BP420 | Geholpen door: Paul de Boer

    Zelf na TV uitgezocht, maar na advies toch voor andere (betere!) TV gekozen. Top!